Scouting Huysmangroep 90 jaar

Zwolle – Zaterdagavond heeft scouting Huysmangroep III haar 90-jarig bestaan gevierd met de opening van het jubileumjaar. De scouts zullen dit jaar elke maand een activiteit hebben die in het teken staat van hun 90-jarige verjaardag. Gisteravond werd er begonnen met een modeshow waarbij de kledinglijn voor komend jaar geshowd werd door de padvindsters en Sherro’s van de groep. Na de modeshow werden de leden getracteerd op een spetterende activiteit, laser-gamen in het park.

Nadat de jeugdleden naar huis waren gegaan werd er voor de regio een feestavond gehouden waarbij ruim 200 kader- en bestuursleden verwelkomd werden. Hoogtepunten dit jaar zullen o.a zijn een vlottenrace voor besturen, een jubileumkamp, een activiteit voor de wijk en het zomerkamp naar Zweden. De Huysmangroep heeft ruim 100 jeugdleden en is gehuisvest in de Kievit langs het Almelose kanaal, achter Park de Weezenlanden.

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Schitterend om te zien dat de tijd vooruit gaat. vroeger bij de jan lijdinggroep aten we boerenkool met worst aan het gasthuis plein. waar blijft de tijd mensen!!
    ik hoop dat het gedachtengoed van de scouting nooit verloren gaat.


    ⚠️ Meld

  2. Pp Dat was 31 december bij de HIII ook het geval hoor 😉 boerenkool met worst 😛 (wel onder het genot van een beamer met filmpjes van de hoogtepunten van het afgelopen jaar) Sommige dingen veranderen niet 😛 Dit zijn de “extra” activiteiten… Het feest was ook weer supergaaf…Scouting blijft gewoon een leuke hobby met veel wisselende en vernieuwende activiteiten….


    ⚠️ Meld

Reageer