Typhoon - Foto: Erik Delobel
Typhoon
Foto: Erik Delobel

Gemeente start nieuwe jaar met live stream vanaf podium Hedon

Zwolle – De gemeente Zwolle trapt traditiegetrouw het nieuwe jaar af met de nieuwjaarsbijeenkomst in de Spiegel. Dit kon vorig jaar vanwege corona niet doorgaan.

Door de coronamaatregelen is het ook nu niet mogelijk om een normale nieuwjaarsbijeenkomst te houden. Samen met poppodium Hedon organiseert de gemeente Zwolle daarom een nieuwjaarsstream: een muzikale en creatieve manier om in contact te zijn met inwoners, ondernemers en partners. De live stream is op woensdagavond 5 januari voor iedereen te volgen.

Het wordt een livestream vol muziek van bekende en nieuwe Zwolse artiesten. Het ArtEZ Poporkest met Typhoon, Rico, Tangarine, Julia, Piet Jr. en Evva. Ook zijn er interviews met creatieve Zwollenaren met landelijk en internationaal succes. Zo praat host van de avond Boudewijn Koops met fotograaf Nathan Reinds over zijn werk als huisfotograaf van het Eurovisie Songfestival. Stadsdichter Sarah Lucassen draagt een speciaal gedicht voor. En een bijzondere gast is de robothond Spot!

Burgemeester Peter Snijders nodigt iedereen uit om deze avond online mee te maken: “De livestream is voor u, Zwollenaren, inwoners, ondernemers en alle partners in en buiten onze stad. Onze mooie sociale stad, waar mensen het afgelopen jaar wéér hun hart hebben laten spreken en veerkracht en betrokkenheid hebben laten zien. Een stad waarin we steeds weer samen de kracht vinden om de uitdagingen aan te gaan die op ons pad komen.”

De livestream is op 5 januari vanaf 20.00 uur te volgen via www.hedon-zwolle.nl/live en duurt ongeveer een uur.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik ben er weer (virtueel) bij. Peter is een topper! Dit is toch ook veel dan fysiek daar aanwezig te zijn bij al die dronken droppies die tegen je aan staan te rijden. Bah. Nee streaming is de moderne nieuwe traditie van dat oude afgelebberde (letterlijk) fysieke bijeenkomst. Ik ben voooor.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.