Ivo Opstelten te gast bij VVD Zwolle

Zwolle – De VVD Zwolle houdt op zondag 18 januari een openbare nieuwjaarsbijeenkomst in Stadscafé de Harmonie. Speciale gast daarbij is Ivo Opstelten, de voorzitter van het hoofdbestuur van de VVD en oud-burgemeester van Rotterdam.

Ivo Opstelten zal de aanwezigen toespreken bij de bijeenkomst. Als partijvoorzitter wil hij onder andere bewerkstelligen dat de VVD permanent campagne gaat voeren in den lande. In Zwolle vindt Opstelten op dat terrein gewillige oren. Voor de VVD Zwolle is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 al begonnen. Zo werd eind vorig jaar nog de beginselverklaring ‘Waar staat de VVD in Zwolle voor?’ gepresen­teerd, waarin de liberalen spreken over hoe er in deze stad om gegaan moet worden met thema´s als infrastructuur, natuur, water, onderwijs en zorg. Volgens de VVD kan Zwolle behoren tot de 10 belangrijkste steden in Nederland en zou de overheid de stad dan ook moeten beschouwen als het ‘Centrum van het Oosten’.

Als voormalig burgemeester van de op één na grootste stad van Nederland, kan Ivo Opstelten tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn visie geven op de ambities van zijn partijgenoten en de mogelijkheden van de hoofdstad van Overijssel.

De nieuwjaarsbijeenkomst gaat zondag om 15.30 uur van start in Stadscafé de Harmonie aan de Grote Markt 13a te Zwolle. De bijeenkomst is openbaar en zal duren tot ongeveer 17.30 uur.

Digitale nieuwsbrief

De VVD Zwolle geeft in dit nieuwe jaar ook een digitale nieuwsbrief uit, waarin geïnteresseerden op de hoogte wordt gehouden van alle campagneactiviteiten van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en ideeën van de VVD Zwolle op www.vvdzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer