Wateroverlast bij Librije

Zwolle – Nadat vorig jaar Koperen Kees al werd getroffen door wateroverlast is vandaag de bovenetage van restaurant de Librije blank komen te staan. De oorzaak is (nog) niet duidelijk, wellicht dat er een breuk in de leiding is ontstaan maar het kan ook dat iemand de kraan vergeten heeft dicht te draaien. Duidelijk is in ieder geval dat het niet te maken heeft met bevroren leidingen.

Archieffoto

Met man en macht wordt er aan gewerkt om de vloerbedekking van de salon, waarheen het water is gelekt, weer droog te krijgen. De overige stoffering zoals gordijnen zijn naar de stomerij. s’Maandags is het restaurant altijd gesloten maar het hoopt morgen weer gewoon open te gaan voor zijn gasten.

Artikel delen:
Reacties 33
 1. Ja hoor, het is weer tijd voor de jaarlijkse ramp bij Jonnie.
  Bij ons is ook wel een keer iets kapot, maar daar hoor je dan niks van hé.
  Misschien is het kapot, lekkende leiding ofzo… maar misschien ook niet, ojee die domme afwassers ook !!!

  Terwijl ze in Gazastad bij bosjes aan flarden gebombardeerd worden, en half Afrika ligt te verhongeren krijgen wij deze zwolse soap voorgeschoteld.

  Wil ie op het journaal als de bediening een kop soep op het vloerkleed laat vallen, hij is in ieder geval goed op weg, maar je kan ook overdrijven, qua nieuwswaarde !  ⚠️ Meld

 2. vorige reactie
  Jaaaahaaa, we weten heus wel dat er ergere dingen in de wereld zijn dan de waterschade van de Librije.
  Maar als je dan zo begaan bent bij de Afrikaantjes en de Palestijnen/Israeliërs, neem dan níet de tijd om er nog eens een reactie op te geven. Er zal altijd nieuws blijven dat voor de één of voor de ander weinig nieuwswaarde heeft. Maar waar trekt men dan de grens? Dit is een ZWOLS nieuwslog en daar komen zaken in te staan over ZWOLSE mensen.
  Als je Zwolle niet nieuwswaardig vindt, moet je lekker naar Afrika vertrekken en daar een lokaal nieuwslog bezoeken.


  ⚠️ Meld

 3. ben het helemaal eens met degi, heb zelf een bevroren buitenkraan. begrijp ook niet waarom er ook nog eens een grote foto van het pand (notabene bij zomerdag) bij moet. maar ja als je sjonnie boer heet dan schijnt alles nieuws te wezen


  ⚠️ Meld

 4. Beste Degi,

  Als bij mij de waterleiding stuk gaat hoor je er ook niets van.
  Is maar goed ook. Als je net zo bekend bent als Jonnie Boer en zoveel gepresteerd hebt kom je ook op Weblog Zwolle. Dus doe je best.


  ⚠️ Meld

 5. Was je er niet met je hoofd bij Joop ??
  je weet toch dat je bij vorst de hoofdkraan moet afsluiten ?
  of was je te druk met weblog Zwolle ?? hahaha ;D


  ⚠️ Meld

 6. Wat een ramp!
  Misschien moet de Zwolse gemeenschap maar weer snel financieel bijspringen om deze icoon van Zwolle schadevrij te stellen.

  (Als Sjonnie een scheet laat hoor je dat in heel Zwolle!)


  ⚠️ Meld

 7. Bekend
  Denk dat ze het niet kunnen zien dat jonnie boer zoveel succes heeft.Tja en als je bekend bent dan kom je om het minste of geringste nieuws in de media.
  Dus ik zou zeggen, doe je best om ook zo bekend te worden, en misschien kom je dan ook in het nieuws. ;D


  ⚠️ Meld

 8. Het gaat hier toch om een weblog met Zwols nieuws?

  En jullie mogen er ook allemaal op hoor (dan wel met een reactie op een artikel dan wel op het algemene log) met jullie eigen kapotte kranen en andere zeer belangwekkende zaken, dus niks om je druk over te maken zou ik denken…


  ⚠️ Meld

 9. Wat was er dan voor water schade op de ENKSTRAAT 47 een gemeentelijk monument. Lijkt mij ook wel belangrijk Zwols nieuws. Met een degelijke foto reportage a.u.b.


  ⚠️ Meld

 10. Nieuws bestaat bij de gratie van de interesse van de lezer, en aan de reacties te zien is die er bij dit berichtje zeker, dus goed gedaan redactie. 🙂


  ⚠️ Meld

 11. @ Diana, ik dacht dat die 😉 een versierderstruc was. Vet was ie!

  Wateroverlast, wijn en voedsel in overvloed, goed eten, veel klanten, veel bekendheid, uitstekende koks, mooi pand; niets te klagen dus.


  ⚠️ Meld

 12. En nu al 27 reacties…
  De trouwdatum van Rutger en mij is vastgesteld!!!
  Op 15 september 2006… 😉
  Bij de Agnietenberg, de Librije is veeeel te duur.


  ⚠️ Meld

Reageer