Fitbeurs in Holtenbroek

Zwolle  – In het kader van het actieprogramma Samen Gezond van GGD IJsselland vindt zaterdag  17 januari van 11.00 uur tot 15.00 uur een fitbeurs plaats in woonzorgcentrum Fermate, Händellaan 315 in Zwolle. De fitbeurs is een evenement voor alle inwoners van de wijk Holtenbroek. Tijdens de beurs maken de inwoners kennis met gezonde voeding, een gezonde leefstijl, beweging en sporten.

Zo kunnen alle inwoners meedoen aan verschillende workshops tijdens de dag en een professionele kok zal gratis hapjes, drankjes en smoothies klaarmaken. Verder kunnen de bezoekers gratis een gezondheidscheck laten doen, waar onder andere de BMI (lengte/gewicht), bloedsuikerspiegel en bloeddruk worden gemeten. Ook kan er actief gesport worden op de beurs door bijvoorbeeld gratis te fitnessen en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan supermarktrondleidingen.

Tevens is een kapper aanwezig waarbij de mensen zich tegen een speciaal tarief kunnen laten knippen. Ook kunnen de mensen ervoor kiezen om zich te laten opmaken. Voor de kinderen is er een speciale kleurwedstrijd, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook mogen zij hun knuffel meenemen zodat deze tijdens het knuffelspreekuur onderzocht en beter gemaakt kan worden door een dokter.

De organisatie van de Fitbeurs is in handen van vier studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim. De beurs zal geopend worden door de wijkwethouder van Holtenbroek Gerrit Piek.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer