Studenten spelen voorstelling ‘Gek Genoeg’

Zwolle – Tweede- en derdejaars studenten van de opleiding Artiest Musical en Drama van het Deltion College en leerlingen van de talentstroom CapArt van SG van der Capellen spelen het drieluik ‘Gek Genoeg’. De regie is in handen van Dinah Krijgsman (coördinator en docent drama CapArt SG van der Capellen). Techniek en licht worden verzorgd door studenten van de opleiding Podiumtechniek van het Deltion College. De voorstelling is een samenwerkingsproject in het kader van afstemming van opleidingsprogramma’s en voor het verbeteren van de in- en doorstroom vanuit het vmbo naar de mbo-opleiding Artiest.

De voorstelling is op 20, 21 en 22 januari te zien in hal 6 van BMA Ergonomics aan de Schoenerweg 4 te Zwolle. De toegangsprijs bedraagt 6 euro, kaartverkoop aan de deur. Voor meer informatie over het stuk en aanvangstijden op www.deltion.nl.

Het drieluik vertelt het verhaal van twee families die in een periode van honderd jaar uit elkaar zijn gegroeid. Zij komen elkaar in de jaren 80 van de vorige eeuw weer tegen en worden door een niet geaccepteerde liefde weer met elkaar in contact gebracht. 

Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) en biedt meer dan 400 opleidingstrajecten aan in verschillende sectoren. Deltion creëert hiermee een onderwijsplek voor leerlingen afkomstig uit de wijde omgeving van Zwolle. Deltion biedt een uitdagende en veilige leeromgeving. Er is ruimte voor persoonlijk contact, goede begeleiding en individuele aandacht. Praktijkgericht onderwijs vormt het uitgangspunt. 

De van der Capellen Scholengemeenschap heeft onder de naam CapArt meerdere artistieke leerwegen op alle niveaus binnen het voortgezet onderwijs. Talentvolle leerlingen krijgen de gelegenheid om zich op professionele wijze in het theatervak te verdiepen. Zij kunnen kiezen of ze dit op hobbyniveau willen doen, of zich echt willen laten opleiden om in dit vak verder te kunnen gaan. 

 

Artikel delen:

Reageer