Algemene Log 32

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 33 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 255
 1. Ja plantje; en ik had het Dick nog wel zo gezegd!
  In het gevang met deze postlustige schavuit! 😀

  maar niettemin, goedemorgen
  (tikfouten mogen Dick, zolang het maar geen ‘goeiemoggel’ wordt, dan lijkt het namelijk op een wat flauw grapje 😛


  ⚠️ Meld

 2. Ik vind het een goeie zaak Kees. Je hebt het hier niet over iemand die eens een keer een verkeersovertreding heeft gemaakt.
  Nee, iemand die voor het criminele pad gekozen heeft moet zich realiseren, dat daar risico’s aan verbonden zijn. Als je gepakt wordt hoort daar bij, dat je op alle mogelijke manier in de gaten gehouden wordt; zelfs lang nadat je weer vrij bent! Men moet wel kunnen zien of je niet weer gewoon het criminele circuit in gaat.


  ⚠️ Meld

 3. Da’s niet onwaar. Buiten dat ze daar de sluwe van Agt hebben lopen en Doekle hebben weggepromoveert, hebben ze Jeep the hope nog als trekpop lopen omdat hij aan de halsband van Bush wilde. Sjek de V. kreeg een staatssecretatiaat voor zijn influisteren. DonnerTwetter moest weg als minister maar mocht terugkomen, omdat hij JP zo lang en zo vaak had voorgezegd. Rat Verhagen, benoemde zichzelf in de aanloop naar de verkiezingen tot Rat. Afgelopen weekend liet hij nog eens zien wat dat inhield. En Hillary had haar bondgenoten nog niet eens opgeroepen!
  —-
  Een greep uit de “vrienden” van JP:

  Berlusconi kwam als redder van zijn land maar zette alle wetten opnieuw naar zijn hand. Gelijk na binnenkomst werd het ene wetsvoorstel na het ander gelanceerd om Silvio te laten ontsnappen aan een proces wegens het omkopen van een getuige. Medialand is van Silvio. Zijn oude zakenvriens idealiseert hem in opiniebladen. Op de tv is het helemaal tranen met tuiten janken. De sandwichtechniek werd uit de mottenballen gehaald. In de volksvertegenwoordiging krijgt iemand van zijn partij altijd het laatste woord.

  Die hele familie Bush, is natuurlijk al tientallen jaren verdacht van maffia-praktijken.

  Die Belgische MP probeerde de rechters om te praten

  Maffiamaatjes zijn onder ons, in het schitterende NL. Ze verheerlijken nietsontziende zware criminelen. Ook Peterrrr Rudolph kan er wat van, luister maar eens als hij het over de Heineken-ontvoerders heeft.
  =====
  Idd Larry en dan hebben we het nog niet eens over de witte-boorden ciminelen…  ⚠️ Meld

 4. Elke vorm van control aangedragen door het CDA, vind ik iets om verdomd goed mee uit te kijken. Ik ben tot nog toe niet zodanig overtuigd van de juiste intenties van veel regeringsleden, dat ik deze mensen nog meer controle toe wil geven, dan ze al hebben.
  Met het doorvoeren van nieuwe regels, kunnen normale gedragingen straks plotseling onder het kopje crimineel vallen. Als je het niet eens bent met een dergelijke nieuwe wet en je gaat toch door met dit gedrag, dan heeft de regering ineens controle over je geld.

  Ik denk dat dit overigens een ontwikkeling is, waar de overheid al langzamerhand naartoe groeit. Onvoorwaardelijk inzicht in je portemonnee. De macht van banken is groot, ik krijg steeds meer de indruk dat niet jouw stem of die van mij de besluiten vormt. Maar dat het geld van een aantal machtige groeperingen veel meer invloed heeft op bepaalde besluitvormingen….


  ⚠️ Meld

 5. Ja Kees er valt wat voor te zeggen, dat ze hun straf al uitgezeten hebben.
  Het zou echter wel vreemd zijn dat je met het gewin uit criminele activiteiten na je celstraf gewoon je gang kunt gaan.
  En het recht op privacy? Ik denk dat je daar afstand van doet als je andere mensen zwaar benadeelt met je “dagelijks werk”. Want daar heb je het wel over met criminelen.


  ⚠️ Meld

 6. Ik denk dat je daar afstand van doet als je andere mensen zwaar benadeelt met je “dagelijks werk”. Want daar heb je het wel over met criminelen.

  Ik kan hier in komen. Echter zijn er ook mensen die anderen dagelijks met hun werk veel meer benadelen dan de gemiddelde crimineel doet, maar dit via legale wegen doen. :'(


  ⚠️ Meld

 7. Ik mag toch aannemen dat een crimineel zijn vermogen toch altijd moet kunnen aantonen of verantwoorden? Daar zijn toch al wetten voor?
  Ik vind het overbodig om er ook een justitiele straf aan vast te hangen zodat het politiewerk wat makkelijker gaat. De fiscus doet hier ook al genoeg in toch? Laten we anders beginnen alle rekeningnummers van de topambtenaren in het buitenland na te trekken. De optrekjes in Belgie en de tweede huisjes en de gouden handdrukken.
  Als een crimineel gestraft is en zich daarna aan de wetten houd dan is het ook mooi geweest toch?


  ⚠️ Meld

 8. GJ Verbeek weg bij Feyenoord. Nu krijgen we vrijdagavond 2 supportersgroepen die de naam van hem zullen scanderen: Die van Feyenoord en die van Heerenveen !!!!  ⚠️ Meld

 9. jammer dat ze verbeek nu al een drukkert in de rug geven, als hij nog 3 seizoenen de tijd had gekregen om aan een elftal te bouwen had hij zeker in het linkerrijtje komen te staan.


  ⚠️ Meld

 10. Onzin Joop!! Ik ben er van overtuigd dat dit niet alleen aan Verbeek ligt!! Wanneer komt de dag dat spelers per direct weg gaan/moeten?

  Al die vedettes met hun riante salaris die ver ondermaats presteren >:(


  ⚠️ Meld

 11. Het is wel wat Natascha. Schoon schip is schoon schip in Rotjeknor. Ook Wimpie Jansen weg, die door JC zo de hemel in werd geprezen. Nou ja, het kan alleen maar beter gaan.


  ⚠️ Meld

 12. Hallo, kunnen we het eens hebben over het feit dat men tegenwoordig kruispunten blokkeert? Men heeft groen licht dus dan mag je door, ongeacht of je wel of niet verder kunt en dan staan ze midden op de kruising, maar dat maakt niet uit. Op dat moment blokkeren ze ook het overige verkeer, en zie ze dan eens angstig kijken. Ik heb het nu met name over de Ceintuurbaan, da’s een ramp s’morgens en s’middags. Kan men tegenwoordig niet eens meer het geduld opbrengen om eens op een ander te wachten? Ben ik nu de enige die zich daar aan stoort?


  ⚠️ Meld

 13. Helemaal met je eens kruimeltje, gek wordt je er van maar dat is altijd al zo geweest op de ceintuurbaan… Maar wel hartstikke irritant!

  Grote schoonmaak, hoop dat ie goed uitvalt Dick anders zie ik het nog somberder in voor Feijenoord. Weg nu vrij voor van Hanegem in wat voor een functie dan ook, hoop dat het lukt om ook Been binnen te halen…. We wachten het af!


  ⚠️ Meld

 14. Je hebt een punt Kruimeltje. Geduld en fatsoen hebben onherroepelijk plaats gemaakt voor onbeschoftheid en ongenuanceerde, interessant aandoenende haast. Onherstelbaar ook.


  ⚠️ Meld

 15. Nieuwe coach of niet, vrijdag gaat Feyenoord gewoon voor de bijl.

  Ze hebben al 8 a 10 jaar niet gewonnen in Heerenveen. Een paar dagen later echter verwacht ik dat Feyenoord aan het langste eind zal trekken.


  ⚠️ Meld

 16. Wat me ook opvalt, Kruimeltje, is dat mensen er regelmatig door rood rijden. Afgelopen dagen al een paar keer gehad, dat ik groen kreeg en nog gewoon auto’s, vrachtwagens en zelfs een OV bus voor me langs zag rijden 🙁


  ⚠️ Meld

 17. Jongesn en meisjes, ik was te druk met reageren op de divewrse feyenoord sites.
  Heb zelf de naam van de hyve aangepast aan de actualiteit van vandaag en er een poll aan toegevoegd.

  check:

  http://bosz-wegwezen.hyves.nl/polls/4343050/Feyenoord_verbreekt_de_samenwerking_met_Gert_Jan_Verbeek_Is_dit_de_juiste_stap/

  Neemt niet weg dat ik het jammer vind dat verbeek weg moest, de spelers hebben dit gesaboteerd. Wel ben ik blij met de “bijwerkingen” Bosz weg en Jansen ook. Alleen Gudde, Bas v Noortwijk en eigenlijk ook Vlemmings mogen de eer wel aan zichzelf houden.
  Ik hoop op Don Leo als TD en Been als trainerT  ⚠️ Meld

 18. Het is altijd hetzelfde met die volgevreten vedetten. Ze blijven altijd buiten schot, terwijl ze de oorzaak zijn. Hoorde op radio 1 dat Bronky en Makaay vroegtijdig het overleg hadden verlaten. Terwijl de rest van de spelers er nog zaten.

  Been zal door zijn contractverlenging wel extra duur zijn geworden. Bovendien gaf ie zijn woord. Maar wat is dat waard in de voetballerij.

  Zou Don Leo zeggen “zoiets komt nog maar 1x voorbij?”. Denk dat hij de kwalificatie met Polen af wil maken.

  Als ze maar niet bij Maaskant uitkomen :'(


  ⚠️ Meld

 19. vreemd dat er zoveel mensen zich toch altijd druk maken om de afgegleden voormalige topclub uit r,dam. in de laatste 35 jaar slechts 4x kampioen de laatste keer alweer 10 jaar(!)geleden. het ziet er ook niet naar uit dat er de komende 10 jaar veel te vieren valt alhoewel je het met voetbal nooit zeker weet natuurlijk. wie kan het verklaren hoe het toch kan dat elke feyenoordfan elk jaar weer roept dat men voor de titel gaat?


  ⚠️ Meld

 20. Omdat hoop doet leven Joop, en omdat het supportersschap voor Feyenoord niet meer overgaat, in goede en slechte tijden. daarom dus.
  Bedenk dat Feyenoord de 1e én de laatste Nederlandse club is die Europees succes heeft geboekt.


  ⚠️ Meld

 21. okay, wens jullie veel sterkte en incasseringsvermogen. ik las dat het niet slechter kon dan nu maar ben benieuwd. vele supporters hebben alleen maar ellendige jaren meegemaakt want de successen waren nog in zwart/wit. elke coach bijt zich toch stuk op “jullie” hoge en niet reeele verwachtingspatroon, en kan eigenlijk alleen maar beschadigd uit de strijd komen daardoor.


  ⚠️ Meld

 22. Feyenoord moet de zaakjes echt snel op order krijgen.

  Eerst maar eens de volgevreten oude garde de deur wijzen lijkt mij.

  FC Twente, FC Groningen, AZ en SC Heerenveen ontwikkelen zich organisatorisch en financieel stap voor stap. Dit resulteert langzamerhand ook een betere sportieve prestaties. Waar deze clubs vroeger vaak van de top drie verloren, gaat de top drie nu regelmatig het schip in tegen deze clubs.

  Feyenoord takelt daarentegen af.  ⚠️ Meld

 23. @ Joppuh, wat flauw. Eerste en laatste Europees succes. Lekker belangrijk, het gaat om het meeste Europese succes. Zal het feest bij Babbel nooit vergeten toen Ajax met Rijkaard, Seedorf en Kluivert de CL-finale van AC Milan won.

  De verwende jochies (miljonairs allemaal) van de havenarbeiders nota bene, vonden dat ze te hard trainden! Laat ze verdorie maar eens bij willekeurig welke andere sport kijken. Profs die topsport uitoefenen steken GJ een dolk in de rug? Nog geen 24 uur eerder lulden ze met hem mee. Wel mooi dat vertrek onder applaus!

  Die Algemeen Dir. is gepasseerd door de raad van Commisarissen: uiterst vaag. Als ze maar wel Ajax gebruiken bij de grote schoonmaak in de Kuip.

  Anders halen ze De Kromme binnen, die weet nog heel vers hoe het is om bij een club te werken waar ze er met bosjes worden uitgewerkt. machtig mooi trouwens dat die keeperstrainert van Utreg gewonnen heeft en terug mag komen.

  Don Leo bood zichzelf alweer aan, in de van hem bekende praatjes. Vrees echter dat het veel woorden zijn, maar weinig daden.

  Ron Koeman wil niet alleen bij Ajax, PSV en Feyenoord voetballen. Hij wil daar ook trainen bleek gister.

  Been lijkt verstandiger.

  Nou ja ze zoeken het maar uit, succes.


  ⚠️ Meld

 24. Toch raar, ik heb geen Feijenoord supporter horen roepen dat ze kampioen zouden worden, ik hoor ze alleen maar over dat ze zich zorgen maken of ze niet nog verder afglijden.


  ⚠️ Meld

 25. Kijk feyenoordsupporters schatten hun eigen kansen in… Beter terecht zorgen maken over afglijden dan onterecht jezelf provoceren als kampioen… maar als ze de beker winnen doen ze toch nog mee met europees voetbal.. maar dan moeten ze eerst thuis winnen van heereveen…


  ⚠️ Meld

 26. Haha Dick, wist niet dat jij je zo makkelijk liet provoceren. Maar ik kan niet zo goed tegen de hoofdstedelijke arrogantie uit de hoofdstad, stropdassen met een 1 erop weet je nog. Daarom even deze kleine toch wel op feiten gebaseerde prikkel. We waren de eersten met Europees succes en de laatsten.
  O ja Ajax was de 1e die de finale haalde in ’69, was je er toen al Dick?


  ⚠️ Meld

 27. Overigens viind ik wel dat Verbeek had moeten blijven. Beter hadden ze er de oudjes uitgemikt (m.u.v. v Bronckhorst en Makaay) en dan dit seizoen maar niks pakken, voor de beker gaan met een stel jonge enthousiaste profs.
  En dan volgend seizoen maar proberen te oogsten.


  ⚠️ Meld

 28. Weet je dat nu nog niet? Vind het heerlijk het liefst spontaan. We hebben dit “gesprek” ook al eerder gevoerd. Dacht op het 3mteam-forum. Overigens het door WVF aan ons uitgereikte bordje heeft heel lang in de kantine gehangen. Geloof voor de 1000e post. Nu is het verdwenen, maar je kunt het verleden niet uitwissen.

  Weet het Joppuh, die arrogantie ten tijde van ome Lowie staat vast nog in je geheugen gegrift. Dat “beste van….gedoe” had voor mij ook niet gehoeven. Stroppies vind ik wel gaaf, maar dan moet je ook de beste zijn. Was je toen niet.

  Jazeker, mooi getal ook 69. Mooi clubs met een rijkere historie als die van bedrijfssportvereniging van een gloeilampenfabriek.

  Gert-Jan schijnt te hard te zijn geweest voor de tere vedetten. Raad van C. die de Alg.directeur overruled is toch ook uiterest vreemd?

  Hoop zeker dat ze in het linkerrijtje eindigen en niet te laag. Heb jij dat gesprek toen gezien met Sophie H. en die hooligans? Of hebben we dat hier al besproken?


  ⚠️ Meld

 29. @Dick, tip, lees lexkroon op zijn website, humoristisch en tòch leuk 😉

  “Eric & Eric

  De voorzitter van de supportersvereniging Eric van Dorp kwam gisteravond voor tv bij Pauw en Witteman even vertellen wat er bij Feyenoord aan de hand was. Tenminste dat dacht ik. De stoere bink (compleet met glas pils voor de neus) bracht geen nieuws. Zo goed als hij zijn woordje deed toen Van den Herik uit De Kuip verjaagd moest worden (als ’n ware volksmenner), zo beroerd vertegenwoordigde hij zijn achterban gisteravond.

  Er kwam geen zinnig woord uit. Hij had het over ‘zijn eigen’ waar hij ‘zichzelf’ bedoelde. Mijnheer Van Dorp ‘zijn eigen’ gebruikt men wanneer men zijn eigen club bedoelt. ‘Zichzelf’ spreekt voor zich.

  De andere proleet die als Feyenoord-woordvoerder optrad, Eric Gudde, was geen haar beter. Dit sjappie kwam dermate slecht uit zijn woorden, dat het lachwekkend werd. Ongeloofwaardig al zeker. Beluister al zijn uitspraken van de laatste tijd maar eens. “Gert Jan Verbeek haalt ook Kerst 2009!” is er eentje. Op de niuwsjaarsreceptie meedelen dat de ingeslagen koers wordt vervolgd??

  Het is een schande dat die mislukte marktkoopman, met zijn duffe armoedzaaiers-smoel, zonder verbale kwaliteiten, het grote Feyenoord naar buiten uit moet vertegenwoordigen.

  Een nog grote schande is dat commissaris Van Well (die van de bouwfraude en een gigantisch drankprobleem) samen met zeehondenvriend Kevin Hofland heeft bekokstoofd dat de trainer moest verdwijnen. De chemie was zogenaamd weg! Voor chemie moet je in Limburg zijn bij de DSM?? Waar haalt die mislukte lampenkap het gore lef vandaan? Hij denkt zelf dat hij de pannen van het dak speelt en zelfs in aanmerking kan komen voor het WK 2010 in Zuid Afrika??

  Voor mij mag hij te voet door het safari-park aldaar!

  Over de Professor en de voorzitter van de beleggingsclub, de gierigaard Ayatollah Jansen zullen we het maar niet meer hebben. De beroemdste inwoner van Uchelen gaf de raad om vooral de ingeslagen weg te blijven volgen?? Nu weten we waartoe dat geleid heeft: DER UNTERGANG.

  De FBI-agent Vlemmings moet het gestrande schip weer vlot trekken. Hij zit op de Verbeek-lijn, dus dat zal de Heren Volgevreten A.O.W.-voetballers ook niet welgevallig zijn.

  Morgenavond tegen FC Heerenveen treed waarschijnlijk het shock-effect op. Dan zullen ze knokken om hun gelijk te bewijzen, maar binnenkort voorspel ik droefenis troef?? Arm Legioen, arm Feyenoord, overigens met lengte nog steeds de mooiste club van ons land, ondanks de proleten Eric & Eric!”  ⚠️ Meld

 30. Hofland is toch die gozer met die Duitse tronie. Wat een triest geval!
  Die Vlemmings is toch volgens Studio Sport (Arno zelf) vriendelijk en sociaal. Ze zouden verwachten dat die aanpak meer werkt?

  Duidelijk stuk. Zou mooi zijn als Feyenoord weer aanklampte. Ook niet té aanklamperig natuurlijk 😉


  ⚠️ Meld

 31. trouwens ik vind dat Dick wel veel kwetsende texten heeft. Wordt dat hier toegelaten? Laatst tikte hij ook al dat Joop in de Millegerplas moest. Onvriendelijk. En altijd maar kwetsen tegen mijn Feyenoors maten. Misschien moet de websitebeheerder hem eenss een berichtje doen, Walchelijk gwoon.


  ⚠️ Meld

 32. Niet zijken Batse, wie kaatst kan de bal verwachten, dat geldt voor mij maar ook voor Dick. Ik heb zelfs vrienden die Ajacied zijn, ook al is dat niet altijd geweldig leuk.


  ⚠️ Meld

 33. Opvallend dat je de “x” gebruikt voor een onnozel iets…woorden.
  Ik misbruik de letter eigenlijk alleen voor sex. Ok ook nij nixxx Omdat ik dat beter vind staan, maar ieder zijn voorkeur.

  In de M.plas welliswaar, maar wel met bandjes Batse! En het MOEST niet, nixxx moet. Als hij zo doorging liep hij het risico dat….. Was een waarschuwing. Moet ik nu elke feitenopsomming van je wantrouwen?

  Blijkbaar, knap dat je in mijn Feyenoord-bijdragen “kwetsende teksten leest behalve die op feiten zijn gebasseerd”. Zie de afsluitingen.

  Probeer wel gewoon van deze mooie dag te genieten Bats 😉


  ⚠️ Meld

 34. Maar Feyenoord heeft bij mij altijd een streepje voor, dat tenue slaat echt alles, ik heb zelfs een verzameling van rrod-witte shirts van andere clubs die daarin gespeeld hebben, check mijn peter bosz hyve  ⚠️ Meld

 35. Ben ik zeker met je eens! Om wille van de commercie een logo veranderen. Slap!

  Ze speelden toch laatst ook eens Europees tegen een club met een soortgelijk shirt? En in Engeland loopt er toch ook een club iin iets gelijkends rond? Dat van Ajax heb ik in Frankrijk gezien en bij IJsselmeervogels.

  Heb je ook nog een Hooligan-mening?


  ⚠️ Meld

 36. geschreven door Zwollenaar, op 15 januari 2009 om 11:27

  Zalk Hooligans???? hahahahahahahahahhaha
  Ja, ik lach ze allebei uit!! hahahahahahahaha

  >:( Jij bent zeker nog nooit op metrostation Zalk geweest? Dan zou je wel anders praten…!! 😮 😀 😉


  ⚠️ Meld

 37. Weet niet of deze er al stond, maar wat een helden daar

  SACRAMENTO (ANP) – Een Amerikaanse man heeft geprobeerd zijn 14-jarige dochter te verkopen. In ruil voor 16.000 dollar (ongeveer 12.000 euro), honderd kratten bier en een paar dozen vlees gaf hij het meisje weg aan een 18-jarige kennis.

  Dat heeft de politie in de Californische plattelandsgemeente Greenfield, ruim 200 kilometer ten zuidoosten van San Francisco, dinsdag gezegd. De zaak kwam aan het rollen toen de vader van het meisje zich bij de politie meldde, omdat de aspirant-bruidegom een deel van de bruidsschat niet had betaald. De vader is aangehouden voor mensenhandel. De 18-jarige jongen wordt verdacht van seksueel misbruik.

  Bron: Metro.


  ⚠️ Meld

 38. @Joppuh

  Morgenavond tegen FC Heerenveen treed waarschijnlijk het shock-effect op. Dan zullen ze knokken om hun gelijk te bewijzen, maar binnenkort voorspel ik droefenis troef?? A

  Het is toch al droefenis troef ? het enige shockeffect wat ik overigens verwacht is dat Heerenveen eindelijk een keer de NUL gaat vasthouden.

  De laatste overwinning van Feyenoord in Heerenveen was op 11 september 1998 !!!

  Daar waar Feyenoord zich uitsluitend op de verkoopmarkt kan richtten, heeft Heerenveen zich versterkt met Viktor Elm (middenvelder, inmiddels Zweeds international) en Patrik Ingelsten (Spits, topscoorder van de Zweese competitie).

  Binnen een uur of 34 weten we meer !!!!!

  30/12/2007 SC Heerenveen Feyenoord 1-1
  29/04/2007 SC Heerenveen Feyenoord 5-1
  07/04/2006 SC Heerenveen Feyenoord 1-1
  28/11/2004 SC Heerenveen Feyenoord 2-2
  23/08/2003 SC Heerenveen Feyenoord 1-0
  07/12/2002 SC Heerenveen Feyenoord 3-1
  01/12/2001 SC Heerenveen Feyenoord 1-0
  31/01/2001 SC Heerenveen Feyenoord 1-0
  05/03/2000 SC Heerenveen Feyenoord 3-0
  11/09/1998 SC Heerenveen Feyenoord 0-1  ⚠️ Meld

 39. “Hij droeg geen gebruikelijke outfit, zeker niet voor de tijd van het jaar”, was de logische constatering van Van Dooren, die met een klant bezig was. “Bovendien had hij een rauwe forel in zijn hand waar hij af en toe in hapte.


  ⚠️ Meld

 40. Nieuws uit Rotterdam

  “Het gaat slecht met Feijenoord. Dat weten we, en dat is lachen. Nu is de trainer ook nog weg en dat is nog meer lachen. Prima. Maar laten we Rotterdam alsjeblieft geen Rotjeknor meer noemen, dat vind de nieuwe burgermeester niet zo hallal.”


  ⚠️ Meld

 41. Opvallend interview. Stond op een weblog. Zou heel goed waar kunnen zijn:

  Interview met Dominique Weesie/Fleischbaum van de stijllozen:

  Dominique Weesie:
  Het merendeel van onze lezers is tussen de 20 en 35 jaar oud, en 60 procent heeft een hbo- of wetenschappelijke opleiding.??

  Interviewer tegen Dominique Weesie:
  ⤽Toch, de reacties op jullie site getuigen vaak niet van??⤝

  Dominique Weesie:
  ⤽Enige opleiding?⤝
  Klopt. Maar slechts 0,2 procent van onze bezoekers reageert frequent. Het merendeel komt alleen OM TE KIJKEN.??

  Conclusie:
  Die o.2 procent zijn dus de domme vuilspuitende reageerders op de site van GeenStijl volgens Dominique Weesie.
  ⤽Kijk eens wat die domme idioten hier allemaal durven uit te kramen??hahaha??.en de hoger opgeleiden zitten genoegzaam aapjes te kijken op GeenStijl??.⤝Kijk eens wat dat simpele volk allemaal neer zit te pennen⤝??.lachen zich een breuk en Weesie en consorten denken alleen maar??????..hahahaha??KASSA!!!!!

  Het zegt genoeg dat Dominique Weesie in datzelfde interview letterlijk zegt:
  ⤽Ik denk wel na over de dingen die we doen. Tuurlijk, soms knaagt het en ik begrijp heus de bezwaren die aangevoerd worden.⤝

  Die vent schaamt zich de rambam voor al die reakties op de site maar het grote geld lokt zo??..nietwaar??.daar kan je moeilijk niet van profiteren??.toch??Weesie?

  In een interview met Emerce:

  ⤝Wil hij niet naar zijn grote voorbeeldland? ⤽Jazeker, ik heb m??n greencard al aangevraagd. Nee echt, ik moet hier zo snel mogelijk weg! Naar New Jersey bijvoorbeeld, of een berghut in Colorado. Ik zie mezelf wel zo??n freak worden??⤝

  Mooi dan toch Weesie,dat je je portomonnee dan goed gevuld hebt met geld van en door wat je zelf noemt??laaggeschoold volk  ⚠️ Meld

 42. @ Berkum. Vind het super-ongeloofwaardig dat idd de hele selectie de trainer weg wilde. En zo in één keer….Gio hakt natuurlijk al wat jaren met dit “zichzelf uit de wind houdende bijltje” en dat Duitse hoofd schijnt er dus achter te zitten.

  Het zal allemaal wel, laat ze De Kromme maar belonen voor zijn laffe streken bij Utreg.


  ⚠️ Meld

 43. Been zal wel wijzer wezen, het afbreukrisico is nu te hoog, Willem of de Don dit seizoen maar laten afmaken en volgend seizoen met Mario een nieuwe frisse start maken. Maar let op: eerst nog even grote schoonmaak houden onder de vriendenkring van Bosz en Willem jansen, zwager Brard, SpitsentrainerT John Lammers en team begeleider bas van Noortwijk er uit, deze laatse Spartaan zit er omdat de vrouw van Willem Jansen zo goed met zijn vrouw klikt, althans, volgens René vd Gijp in Voetbal International afgelopen maandag.
  In ieder geval moet er even flink de bezem door, nu we toch bezig zijn.


  ⚠️ Meld

 44. sjon de wolf deed ook nog ff een open sollicitatie. wat een domkop is dat ook, hij heeft niet 1 zin normaal nederlands kunnen produceren en strooide met uitdrukkingen die uit flarden van 2 of 3 gezegdes bestonden. ik las dat hij geen dubbeltje meer heeft van zijn voetbalpoen, verbaasd me niks eigenlijk, vroeger probeerde ie ook al 10.000 gulden van rob witschge te stelen.


  ⚠️ Meld

 45. Joppuh, de zwaar beschadigde Kromme. De man die 4 collega’s liet vallen. De man die geen kritische vraag heeft gehad, ok gehad wel maar dan kwam ie met een heel flauw grapje. Wij als voetballiefhebbers hebben nog geen idee hoe het ECHT gegaan is in Utreg. Komt zéker ook door de kritiekloze houding van de media. Maar gaan ze die man nu belonen en net doen of er niets gebeurd is rond De Kromme? Don Leo kan dan wel mooi de persconferenties doen, maar of hij inhoudelijk zo’n goede trainert is. Denk dat je die gladde babbel na een maand of 2 ook wel flauw bent?

  Tja Jansen zat er omdat JC hem helemaaaal geweldig vond. Zo werkt dat toch in dat wereldje. Waar iedereen met iedereen slijmt en er kilometers lijntjes lopen. Was nixxx voor mij. Jammer ook dat Koning Co net iets te ongenuanceerd zijn mening uitsprak. Zou hem graag weer verwelkommen in NL.

  Zag Sjon gister zitten bij DWDD op de achtergrond. We moeten beiden altijd hard lachen om “centenbakkie”. Hoefde hem niet te horen.
  Hij vernaaide zijn maatjes bij het Nederlands Elftal toch ook gewoon met kaarten. Ach Pipo blijft wel lachen zolang ie bij zijn maatjes mag trainen. Doe mij die andere Witsche maar! Die hooghouwer weet je nog?

  Wel lachen als Sjon daar binnenkomt met Enk Fraser natuurlijk.
  Die voorzitter blijft gewoon zitten? Ook al werd hij gewoon door zijn RvC gepiepelt? Schouders niet ophalen is goed voor je ruggengraat.  ⚠️ Meld

 46. geschreven door dick, op 16 januari 2009 om 09:47

  Joppuh, de zwaar beschadigde Kromme. De man die 4 collega’s liet vallen.

  Wij als voetballiefhebbers hebben nog geen idee hoe het ECHT gegaan is in Utreg.

  Een tegenspraak eerste klas… :'(


  ⚠️ Meld

 47. @ Larry: Feit: Kromme koos voor zichzelf en het bestuur. Als de berichtgeving in de media tenminste klopt. Dat dan weer wel.

  Hij meldde zich ziek.

  Waarneming: We weten nog lang niet precies van de hoed en de rand. Ik wil het naaaaaaaaaaaatje van de kous weten! En hij draaide al om elke vraag heen. Duister spel. In het AD niet meer feiten gelezen?

  Vind het ONGELOOFLIJK dat hij daar mee wegkomt! Er is zelfs geen 1x (wat ik heb gezien) doorgevraagd. Vind de vraagstelling in NL toch uiterst slap. Maar dat is een ander onderwerp. In de politieke verslaggeving, Laatst bij Buitenhof toen Rob Trip geen één keer doorvroeg op JP!?. Gisteravond nog in het zeer door mij gerespecteerde NOS-journaal. En zeker in de voetbalwereld. Ach, zullen ook wel weer allemaal belangen, lijntjes en vriendjespolitiek aan hangen.

  Over Buitenhof geschreven, dat was nog eens een columnist “Ronald Plasterkl” mijn favo minister mag van mij zo MP worden.


  ⚠️ Meld

 48. Ook zo lekker trouwens dat De Kromme zijn maat bij EK Portugal (toch?) ruim daarna zo heeeerlijk afviel. Die maat (Dick A.) won daarna nog wel e.e.a.

  Zo’n Kromme wordt gewoon aan alle kanten gedekt. Belachelijk ook dat hij de persconferenties niet deed. Dat Sjon v.Loen de kolen uit het vuur moest halen. Waar was de Kromme toen Sjon hém nodig had? Daarom wil ik het hele verhaal wel eens horen.

  In de tijd dan Willem nog met Truus was, dat waren nog eens tijden 😉


  ⚠️ Meld

 49. @ Rudeboy: Even voor de sfeer in het dorp:

  Blauwen spelen op zondag. Spakenburg in rep & roer
  Kunnen we wel zeggen dat het bij Feyenoord hommeles is. Maar ook elders op de voetbalvelden is de spanning te snijden. Neem nou Bunschoten-Spakenburg. De heimat van Nederlands bekendste twee amateurverenigingen (beide goed voor een begroting van 1000K en een van vis en natte coke gefinancierd stadion waar menig profclub jaloers op zou zijn) Spakenburg en IJsselmeervogels is in de ban van de grootste dorpszonde van de afgelopen 80 jaar. Het eerste elftal van Spakenburg heeft het namelijk aangedurft om tijdens een trainingskamp op Gran Canaria het het lederen monster uitgerekend op de dag des heeres te beroeren. Heiligschennis! Blasfemie! Afgoderij! Maarrr de toorn van Jezus kent geen genade. Vanaf heden zal het vissersdorp dan ook zeven jaar lang geplaagd worden door palingworm en kabeljauwrot, alsmede een sprinkhanenplaag op alle trainingsvelden en een kraplaptekort. Ook zal Spakenburgseziekte binnenkort weer vernietigend de kop opsteken waardoor de het hele Eemmeer maandenlang riekt naar zure gal. Een voordeel: De veelbesproken topklasse op Zondag lijkt hierbij een feit. Gelezen op supportersfora: “Hopelijk dringt dit door tot de KNVB, zodat die flauwekul van geloofsovertuiging en zondagsrust niet meer meetelt als argument tegen de topklasse. Bah, schijnheilige boontjes!”  ⚠️ Meld

 50. Gelukkig komen wij alleen op wedstrijddagen,dan moet onze Heere deze dag maar open laten voor het recht van de sterkste.

  BLAUWE !!!!

  Leuk stukje. 😀


  ⚠️ Meld

 51. Valt me op, dat het hier opvallend vaak en veel over voetballen gaat. Ik heb gisteren niet zoveel aandacht voor het weblog gehad en ik kon er snel doorheen scrollen 😉


  ⚠️ Meld

 52. Don Leo haalde Zlatan naar Ajax toen iedereen nog dacht wat moeten we daar mee? En Cruz bij Feyenoord, als TD schat ik hem hoger in dan als trainerT idd. Hij heeft de mooiste clubs gehad en resultaten geboekt, dan zal je er toch wel een béétje kijk op hebben? En willem, ach het is maar voor de rest van het siezoen, daarna is Mario aan de beurt. Van zijn resultaten, ook in Europa met NEC, kunnen wij nu alleen nog maar dromen.


  ⚠️ Meld

 53. @Joop: mij verbaasT het nog steeds dat mensen zulk taalfouten kunnen maken 😉 En dan over John de Wolf zeggen dat ze de taal niet beheersen omdat er wat uitdrukking door elkaar gehaald worden, iets waar JC trouwens het patent op heeft.  ⚠️ Meld

 54. Is hem Zlatan aangeboden of heeft hij die zelf gescout? Denk wel dat hij er kijk op heeft maar dan als TD wat je schrijft. Elke dag een paar keer dat popie jopie gebal op het veld. Weet niet of dat nog werkt. Of JC zou van de tribune moeten afdalen en de coaching overnemen 😉

  Wat was er eigenlijk gebeurd toen hij zo plotseling en snel naar Mexico verkaste? Been is wel zijn aarnvoerder kwijtgeraakt aan Twente.

  Nou ja succes ermee in elk geval.


  ⚠️ Meld

 55. Voetbal staat niet ter discussie, wel die misselijkmakende schwalbes, en ik weet iedereen doet t wel eens, maar hij spant echt wel de kroon. Nu even een dvd-tje van Gary Moore luisteren.


  ⚠️ Meld

 56. Hee veel plezier bij Stappie. Ik moet naar de barbier. Neem er morgen wel een paar in de WRZV-hal waar een geinig toernooitje is op hoog niveau. Kon er niets van op www vinden anders had ik het gelinkt. Had ook graag een mooie mail (over Feyenoord) willen posten, helaas ook niet gelukt. Trouwens morgen is Robby trainer van dat spul; kom ook ff kijken?

  Weeeeeeeeeeeekend


  ⚠️ Meld

 57. Tony Joe White heeft geen geheimen voor mij, heel goede muziek inderdaad, en o ja, zondag wil ik zeker even komen kijken. Was trouwens erg gezellig bij Stap.
  Proost!


  ⚠️ Meld

 58. Zie ook mijn post van 15.0.009 / 15:45.

  Feyen*rd is dus inderdaad de kleiberg opgegaan. De verwende mannetjes hebben de volle laag gekregen van het Heerenveen publiek, de misselijkmakende grefo manier waarop GJV door de selectie behandeld is, wordt in Friesland niet gepruimd.

  Zakkenvullers, laat Verbeek maar in de steek, laat je club maar in de steek etc. De Feyenoordspelers kregen het allemaal over zich heen.

  Bij de 3-1 stonden alle Heerenveen supporters op (zelfs die op eretribune) waarop GertJan Verbeek verbaal ondersteund werd !  ⚠️ Meld

 59. @batse
  Dit is WLZ en zeker geen AJAX-site. Als je doelt op mijn posting. Ik moet je teleurstellen: Ik ben geen AJAX supporter, sinds jaar en dag ondersteun ik de GEZELLIGSTE club van Nederland !


  ⚠️ Meld

 60. club venus zou ik niet heengaan larry. oosteuropeese dames met buiten proprtionele maten en een potje bier 5 euris.
  nou valt er over smaak niet te twisten natuurlijk, maar mijn tent is het niet.


  ⚠️ Meld

 61. Pp 😀 😀 Ik kom daar dan ook nooit, want ik heb de ideale vrouw… 😉
  Het was dan ook een reactie op Gezellig en z’n gezelligste club van Nederland. En dat is volgens hem niet de Tros.
  Hmmzz… Club? Tros? Bananenbar….??????? 😮


  ⚠️ Meld

 62. in heerde heb je seh en heerde, tsja vrouwen en voetbal…………ze hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt.


  ⚠️ Meld

 63. @natascha
  Overigens wel jammer dat het hier in Zwolle nog niet echt wil lukken ! Moet toch kunnen in een stad met 120.000 inwoners ?


  ⚠️ Meld

 64. Youp nog in vorm.

  Koorts
  Ik heb koorts en niet een beetje. Meer dan veertig graden. Da??s best veel. Dat vind ik en dat vindt de dokter. En ik heb het al een tijdje. Meer dan een week. Wat ik doe? Slapen en af en toe met een half oog tv kijken. En als ik tv kijk zie ik Prem. Prem bij Pauw & Witteman en Prem bij Raoul Heertje en Raoul Heertje die Prem laat zien bij Pauw & Witteman en Prem met een klas kinderen en Prem bij Matthijs om te praten over die klas kinderen. Of dit allemaal waar is? Ik denk het niet. Ik ben ziek. Goed ziek. Nogmaals: meer dan veertig graden koorts. Dus ik ijl maar wat. Kan toch niet dat je de hele dag Prem ziet. Toch zie ik hem steeds. Ik doe mijn ogen open, kijk naar de tv en ik zie Prem. Of Catherine Keyl. Die sjouwt ook constant door mijn beeld. Catherine, die het ook niet makkelijk heeft. Dat vertelde ze aan Wilfried de Jong met wie ze zich vierentwintig uur liet opsluiten in een televisiestudio.

  Ze ging zo mooi huilen. En ze vertelde het aan Rik Felderhof, de begripvolle doos Nivea van de NCRV. Wat er met Catherine is? Tsja, veel gepest vroeger op school, d??r werk gaat niet crescendo en met de mannen loopt het ook niet echt lekker. Ben wel blij dat ik dat nu weet. Ik zei toevallig een paar dagen eerder tegen mijn vrouw: ⤽Hoe zal het met Catherine gaan?⤝ Mijn vrouw vroeg wat ik bedoelde. Nou gewoon, Catherine in het algemeen. Of ze wel eens gepest was en of de liefde nog een beetje spetterde. En haar blad natuurlijk. Dat is voorbij, maar ze had een tijdje een eigen blad. Net als Rik Felderhof. Misschien hebben Rik en Catherine ??s avonds bij het zwembad nog lang over hun beider bladen zitten praten. Dat kan je niet met veel collega??s. Er zijn maar weinig mensen met een eigen blad. Jammer dat ik er niet bij was. Ik had ook ooit een blad, maar dat was een grapje. Een parodie.

  Maar een parodie telt niet. Dat is te gemakkelijk. Het is natuurlijk veel leuker om met zijn tweeën echt serieus over je blad te praten. Nee, ik denk dat ze heerlijk hebben zitten klessebessen over wijlen de Catherine en de nog altijd bloeiende Felderhof. Misschien is het leuk als Rik voor Catherine een column in de Felderhof regelt. Gewoon een column over dagelijkse ditjes en datjes.
  Mijn vrouw zegt dat ik ziek ben. Doodziek. Ben ik ook. Ik zag de parlementariër Harry van Bommel heel hard en heel lang Intifada roepen en op de achtergrond werd hij begeleid door een grote groep die Hamas, Hamas, Joden aan het gas riep. Mijn vrouw zegt dat ik echt ziek ben en dat ik dit niet op mag schrijven.. Dit is niet echt gebeurd. Harry zegt dat hij dat van die Joden aan het gas niet heeft gehoord! Arabisch doof? Ik opper dat Harry misschien de nieuwe trainer van Feyenoord wil worden.

  Daar willen ze ook nog wel eens wat Joodse gasriedeltjes zingen.
  Er is ruzie over het TV-moment van het Jaar. De Vara zou gesjoemeld hebben met de voorkeursstemmen van het grote publiek. Volgens de winnaar? Nee, natuurlijk niet. Volgens de verliezer. Zimbabwaans kiezersbedrog in dit geval. Is toch een zaak van niks, hoor ik denken. Van niks? Er zijn Kamervragen over gesteld. Oké, door de PVV, maar toch. Ze zijn gesteld. Wat het TV-moment van het jaar was? Paul de Leeuw die achterna gezeten wordt door een verstandelijk gehandicapte. Nogmaals: hoge, hoge, hoge koorts.
  Nog een beeld? De Nederlandse minister van Defensie Middelkoop, die zwaar gewond terugkeert van het front. Een gehavend hoofd en een mitella. Glorieus gezicht. Held keert terug uit Uruzgan. Niks diplomatiek handjes schudden in een stoffige woestijn. Meeknokken. Ik val in slaap en droom dat ik met een megafoon vanaf mijn balkon tekeer ga tegen te veel lawaai makende peuters van een kinderdagverblijf.  ⚠️ Meld

 65. Heldere ‘vallende ster’ boven Nederland
  GRONINGEN – Een oranje vuurbol met een slinger eraan. Dat was volgens de Groningse sterrenkundige Theo Jurriëns zaterdagavond te zien op Terschelling.

  Jurriëns meent dat de waarnemer getuige was van een vallende ster, een stuk gruis uit de ruimte dat in de dampkring van de aarde is verbrand. Jurriëns, verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, ontving rond kwart over acht zes tot acht meldingen van mensen die de meteoor hadden gezien.

  ⤸Eerst dacht ik dat er een vliegtuig in brand stond dat naar beneden stortte⤝, aldus de waarnemer op Terschelling. ⤸Ik zag het vanuit mijn keukenraam, richting oost boven Ameland.⤝ De sterrenkundige kreeg verder meldingen uit Beilen, Winschoten en Voorhout.

  De term ‘vallende ster’ is feitelijk onjuist. Vallende sterren zijn niets anders dan kleine steentjes uit de ruimte die hoog in de atmosfeer van de aarde verbranden.

  De kans bestaat dat de resten van die steentjes, meteorieten, op het land terecht komen. Dat gebeurt echter sporadisch. Op 7 april 1990 ging in Glanerbrug bij Enschede een meteoriet dwars door het dak van een huis. De bewoners dachten eerst dat er ingebroken was. Twee dagen later stelden wetenschapers vast dat het een meteoor moet zijn geweest die het huis was binnengedrongen.

  ————————————————————
  Een soortgelijk fenomeen was afgelopen vrijdagavond in Heerenveen te aanschouwen. Meerdere volgevreten “sterren” kwamen keihard naar beneden in het Abe Lenstra Stadion. Meer dan 26.000 getuigen zagen Feyenoord’s passie en vlam doven. Geen fonkelende sterren meer in Rotterdam, slechts een holle lege krater, helemaal niets….


  ⚠️ Meld

 66. De term ‘vallende ster’ is feitelijk onjuist. Vallende sterren zijn niets anders dan kleine steentjes uit de ruimte die hoog in de atmosfeer van de aarde verbranden.

  Ik dacht dat er werkelijk een ster/zon uit een ander zonnestelsel van zijn positie sodemieterde 😛

  Maar wel leuk artikel gezellig!


  ⚠️ Meld

 67. Nu al het woord van 2009. CRISIS!!
  En het meest bizarre is toch wel een onderzoek onder kinderen naar welke problemen zij ondervinden door de crisis! Hoezo je wordt hier gek gemaakt.??!!


  ⚠️ Meld

 68. Kinderen interesseren die crisis geen sodemieter als je het mij vraagt. Kan me niet voorstellen dat veel kinderen zich daar zorgen over maken.
  Als je een kind echter vraagt of ze zich zorgen maakt over de crisis, dan zal ze met ‘ja’ antwoorden. waarom? Ouders praten erover en ze weten dat crisis iets negatiefs is. Ze denken dan dat het zo hoort dat men zich daar zorgen om maakt en zal daardoor zeggen dat zij als kind zich daar ook zorgen om maakt. Beetje hetzelfde als kinderen ineens heel hard gaan meelachen om een grap die ze niet begrijpen 😉


  ⚠️ Meld

 69. Zwollenaar,
  Overigens interesseert mij die crisis ook geen biet. Ik vind het maargedoe om niets, stort het in…prima, krabbelt het op; ook prima. hetr is maar net hoeveel waarde je hecht aan materiele zaken 😉
  Ik vind het juist wel verhelderend werken, een aantal zaken worden stukken inzichtelijker….


  ⚠️ Meld

 70. Afgelopen nacht is er in onder andere de Floresstraat een heftige vechtpartij geweest. Rond 03.15 – 03.30 uur trok een groep van ongeveer 50 “bavianen” al vechtend door deze straat. Enkele autoruiten zijn in elk geval gesneuveld.
  Weet iemand wat voor groep(-en) dat was / waren, en wat de oorzaak was? “Supporters” lijkt me vrij stug, Zwolle speelde niet afgelopen avond.


  ⚠️ Meld

 71. ik ben vroegtijdig uit het cafe de vrolijkheid vertrokken. bij deze carnavaleske groepen gaan mij de haren recht overeind staan en wou enige escalatie niet afwachten. jammer van die autoruiten maar je kon het aanzien komen.


  ⚠️ Meld

 72. Het niveau was nou inderdaad niet je van het, maar er gebeurde wel van alles. Veel ervan had helaas weinig met voetbal te maken.

  @natascha: Gefeliciteerd met deze driepunter !  ⚠️ Meld

 73. Zeker Joppuh 13:19/13:54/14:53, wel een uitstekende vrije trap. Doelpunt was ook geweldig zo tegen het rustsignaal. Kookopmerking van Jan ook.
  Dick van Egmond floot goed trouwens, twijfelde nog wel/geen pengel voor GAE. Slechte regie van Oost. Van der Wal stopte Overmars met 2 vingers in de neus. Denk dat het snel afgelopen is met Mark.

  Dion Reynen, broertje van Etiënne, debuteerde gister overigens bij WVF-1.

  Ajax rust met 0-0, AZ 1-0 voor.


  ⚠️ Meld

 74. Leuk voor Miralem, jammer dat hij bij de Gezelligste club van het land weg is. Heeft echter wel 16 miljoen EURI voor Yme & consorten opgeleverd.


  ⚠️ Meld

 75. Zo is het, ieder nadeel heb zijn voordeel. Hoorde Jans vorig jaar ook niet Janken en v.Halst ook niet. Gewoon volwassen reageren en zorgen dat je op tijd een goede vervanger hebt.


  ⚠️ Meld

 76. Nog even refereren aan vrijdagavond:

  Naast “zakkenvullers”, “Laat Verbeek maar in de steek”, “Laat je club maar in de steek”, “Gert-Jan Verbeek, Gert-Jan Verbeek” kregen die achterbakse ruggenstekers ook nog luidkeels te horen dat “Sparta de club van Rotterdam is”.

  Er waren Feyenoorders in het uitvak die de tranen in hun ogen hadden. Inmiddels hebben Rob van Dijk en Bisewar al laten weten dat ze helemaal niet blij zijn dat GertJan Verbeek ontslagen is. Timmer had waarschijnlijk ook zo zijn belang bij het elimineren van GJV.

  Opschonen dus die selectie in Rotterdam. Makaay, Timmer, Lucius en Hofland hebben hun beste dagen al gehad. Bedankt voor uw diensten, de deur is daar !  ⚠️ Meld

 77. Pp, als antwoord op je reactie onde Voict op bevrijdingsfestival;
  Volgens mij is het hier niet links geörienteerd.
  Wat mij vaak opvalt op de telegraaf is, dat men voornamelijk boos is op van alles. Een hoop gefoeter op elk wissewasje wat er gebeurd en elke keer wordt inderdaad ‘links’ er weer aan de haren bijgesleept. Ook binnen zaken waarpolitiek geen ene sodemiter mee te maken heeft.
  Om op die manier ‘andersdenkenden’ telkens overal de schuld van te geven, dat vind ik echt het niveau van basisschoolkinderen; ‘Hij heeft het gedaan’ (ik zeg overigens niet dat jij dit doet, ik heb het over de reacties in de telegraaf)

  Ook vind ik het niveau van de telegraaf nogal onfatsoenlijk. In reacties is vaak weinig respect te bespeuren.
  Nu voel ik me daar niet door geraakt, immers ik geloof niet in links en rechts, slechts de arm waarmee ik schrijf is rechts en daar houdt het voor mij mee op.
  Op dit forum zie ik veel mensen die een mening hebben zonder daarbij links op rechts te halen. Wat mij wel opvat is dat voornamelijk de mensen die rechts denken te zijn, erg lopen te fitten op links. Andersom is dat vaak niet aan de orde.
  Met andere woorden, het lijkt erop dat voornamelijk ‘rechts’ het heel belangrijk vindt om een verdeling te maken. Als dat zo is, is het niet vreemd dat alles wat niet in hun straatje past automatisch als ‘links’ wordt gezien ;)……in dat geval is links en rechts dus geen politieke onderverdeling meer maar een persoonlijke interpretatie van wat goed is en wat niet.


  ⚠️ Meld

 78. Geroeptoeter en gefoeter. Ze kochtten al een stijlloze site om hele volkstammen op te naaien. Zielig dat links-rechts-troelala gestigmatiseer.


  ⚠️ Meld

 79. @ Gezellig: Die Lucius weet zijn vrije tijd anders aardig nuttig te besteden.

  Inmiddels hebben Rob van Dijk en Bisewar al laten weten dat ze helemaal niet blij zijn dat GertJan Verbeek ontslagen is. Timmer had waarschijnlijk ook zo zijn belang bij het elimineren van GJV.

  Zo’n vermoeden heb ik ook, over Henk T. Misschien heeft er iemand feiten? Sprak gister een Feyenoorder die altijd overal over wil praten, maar hier niet over.

  Sh*t hoe lang nog, AZ won met 2-0.


  ⚠️ Meld

 80. De Telegraaf vind ik vaak een lachwekkende krant. Veel geneuzel over de tieten van BN-ers, ooglidcorrecties en liposucties. Ze hebben daar per slot van rekening speciaal een boulevard sectie voor.

  @Joop / Pp: Voordat je mij een linkse rakker noemt, ben ik niet. De Telegraaf is gewoon een pulpkrant/roddelblaadje gelijk aan Bild en The Sun.

  Het niveau ontstijgt dat


  ⚠️ Meld

 81. Enstig geneuzel. Die voorpagina bevat nog voor geen 10% “grot mensen nieuws”. En die mening van die baard op pagina 3 is nog extremer als die van gebleekte Geert. Vieze handen krijg je er van, dat dan weer wel.

  Goh, dat tieten door het filter komt 😮 H*omo’s niet 🙁

  Ze hebben niet voor nixxx ook nog een SBS-link. Wat een baggerzender!


  ⚠️ Meld

 82. @dick
  Nu blijven ze AZ dus in het spoor ! Desondanks de winst van AJAX is mijn clubje spekkoper. Naar een vierde stek, ondanks een nog immer niet goed voetballend team en dramatisch verdedigen.  ⚠️ Meld

 83. Ze zijn gezellig in vorm als ik dat zo hoor. Tegen Volendam is ook een heel andere wedstrijd als bij NEC. Gefeliciteerd met die 4e plek! Ze mogen van mij ook nog wel 2e worden. Als Ajax maar kampioen wordt!


  ⚠️ Meld

 84. @dick / 16:16
  Ik verdenk Henk T. er dan ook van om een fervent Telegraaf lezer te zijn.

  Overigens stel ik voor om de gehele Feyenoord-selectie mee te laten doen aan de “nieuwe Uri Geller” verkiezingen. Ze zijn verdomd goed in het gooien van messen, het liefst van achteren.

  Ondanks ik geen Feyenoordfan ben, hoop ik van harte dat de club er snel weer bovenop komt. Misschien moeten ze Riemer maar een aantal maanden als crisismanager inhuren !  ⚠️ Meld

 85. Bovenstaande hypermoderne UFO komt naast het ALS te staan. Wanneer krijgen we hier in Zwolle eens een vervangende accommodatie voor die aftandse IJsselhallen ? Waarom kan het dar wel (huidige Thialf is amper 25 jaar oud) en moet het hier altijd zo lang duren ?


  ⚠️ Meld

 86. Gave foto Gezellig! De IJsselhallen gaan toch naar de overkant van de weg. H*erenveen is wel voortvarend bezig, zeker. Maar hier zijn ook wel grote veranderingen snel doorgevoerd. Laat ze maar met ideeën komen vanuit de gemeenteraad, lijkt me opbouwender als alles af te zeiken.


  ⚠️ Meld

 87. @dick.
  Ik zeik het niet af hier, heb alleen het gevoel dat er in Zwolle stroop gebruikt wordt als versneller van de beslissingsprocessen. Het gaat mij erom dat als men daar iets presenteert het inderdaad ook prompt gerealiseerd wordt.


  ⚠️ Meld

 88. Jij ook niet, maar een aantal gemeenteraadsleden. Die zitten er toch namens ons. Vind dat ze hier bijvoorbeeld die scholen erg snel hebben gerealiseerd. Ook hier in Stadshagen vliegt en vloog er vanalles uit de grond. Klopt, dat de besluitvorming in andere gevallen wel wat sneller kan. Maar dat heeft dus ook te maken met een daadkrachtige gemeenteraad. Over topsport-klimaat gesproken. Heb hier eens een discussie met iemand gehad die een goed interview afleverde in een mooi gratis sportblad over Zwolle. Kregen we allemaal door de bus. Hij vond ook dat we een voorbeeld aan Heerenveen moesten nemen. Maar dat is makkelijk zeggen natuurlijk. Het ging toen ook over het verschil tussen theorie en praktijk. Volgens hebben we er in juni over gediscusseerd. Heb er nooit wat van weer gehoord.


  ⚠️ Meld

 89. Het lijkt er inderdaad dat Zwolle nog geen grote sportcultuur heeft. Zestig kilometer noordwaarts is dat wel het geval. En wat je zegt is wel correct, als er eenmaal een goede bodem gelegd (sportcultuur/
  sportbeleving) is, dan is het matje (=nieuwbouw) makkelijker uit te rollen.


  ⚠️ Meld

 90. Zwolle heeft nooit een sportcultuur gehad en is ook nooit een echte voetbal stad geweest, zelfs in de eredivisie trok de plaatselijke voetbaltrots niet meer dan 6000 man gemiddeld, iets waar we nu alleen maar van kunnen dromen.
  Overigens is het wel heel prettig toeven in Zwolle uiteraard.  ⚠️ Meld

 91. RSS feed
  Ha redactie!

  Kunnen jullie een keer een RSS-feed aan je nieuwslog koppelen? Kan ik direct zien of er nog nieuwe berichten zijn!


  ⚠️ Meld

 92. Ja, maar die rss-feed gaat alleen over deze algemene log en zijn reacties.

  Chris wil waarschijnlijk een feed van al het nieuws hebben. Maar goed, die bestaat ook. In het menu in de linkerkolom onder de laatste reacties.


  ⚠️ Meld

 93. De nieuwste U2 is geweldig! Kost me misschien wel een bekeuring, maar dat moet dan maar. gaaf dat De Dijk de popprijs kreeg voor “Brussel”; ook érg goed!


  ⚠️ Meld

 94. Is het niet tijd voor Alg. Log 33?

  — Vandaag erg geschrokken bij de herberg. Man liep daar en begon te schreeuwen: IK WIL DOOD, IK GA MEZELF AFMAKEN en begon met zijn pols op prikkeldraad te slaan. Ik ben door gereden, want de beste man was té aggressief. ‘k Schrok enorm.


  ⚠️ Meld

 95. Nieuwe plaat van u2 ? Is die al uit Dick ?
  Ik las net wel dat de titel van het nieuwe album “‘No Line on the Horizon” is.

  Ik heb ze een aantal keren live gezien. Bij deze nodig ik ze uit voor het Bevrijdingsfestival in Zwolle op 5 mei.  ⚠️ Meld

 96. Gertjan Verbeek is vanmiddag per direct ontslagen als trainer van bekerwinnaar Feyenoord, in zijn kielzog tonen assistent trainer Wim Jansen en techinsch directeur Peter Bosz zich solidair.
  Vanmorgen kwamen de spelersgroep, technische staf en technisch directeur Peter Bosz bijeen. Een spoedvergadering was het thema, even na de middag begon het onrustig te worden, en veel geschreeuw klonk er dan ook vanuit het Maasgebouw, waarna niet veel later 3 spelers richting kantoor gingen van onno Jacobs en Eric Gudde, de spelers die er liepen waren Giovanni van Bronckhorst, Kevin Hofland en Henk Timmer.
  Ongeveer een uur later kwamen de drie spelers terug na een gesprek met de mannen en de raad van commissarissen. Waarna Gertjan Verbeek niet veel later mokkend door de gangen liep van het Maasgebouw scheldend en tierend zijn ongenoegens laten blijken naar de spelersgroep toe, niet veel was verstaanbaar maar een zin was duidelijk te horen:??@!#$, dit heb ik van mijn levensdagen nog niet meegemaakt.?? Waanschijnlijk doelend op het feit dat de spelersgroep de regering is in De Kuip.
  Peter Bosz werd inmiddels al bedreigd evenals Wim Jansen en ook een andere Feyenoord medewerker Andre Staffleu moest het ontgelden.
  Alles werd eigenlijk al in een sneltreinvaart duidelijk: Gertjan Verbeek was ontslagen, Peter Bosz en Wim Jansen dienden hun ontslag in, terwijl de raad van commisarissen niet op de wensen in konden gaan vanwege ontbrekende financiele middelen, werd duidelijk dat er een anonieme bron zich had aangemeld om de afkoopsom van Verbeek te voldoen (een ruime jaarsalaris) maar deze bron stelde hierbij ook een voorwaarde: deze man die de naam David Hart heeft wilde deze noodlijdende club uit de brand helpen maar wel op de voorwaarde dat hij Feyenoord helemaal zou gaan regeren en ik weet als medewerker van de club en om anoniem te blijven zal u mijn naam niet lezen dat dhr Hart Feyenoord een voorstel heeft gedaan de club over te nemen voor het bedrag van 150 Miljoen EURO, inclusief de schulden op zich te nemen, de schulden die 18 Miljoen EURO bedragen. De vastgoed makelaar David Hart is een miljonair, zijn vermogen worden geschat op circa 355 Miljoen EURO. Hart, is supporter van Feyenoord en wilde niks voor de club doen zolang Peter Bosz er de scepter zwaaide.
  De akte zal nog deze week ondertekend worden en Hart zal aanstaande maandag na de wedstrijd tegen SC Heerenveen een persconferentie gaan beleggen in De Kuip.
  Naar alle waanschijnlijkheid heeft David Hart al in de afgelopen dagen contact gezocht met diverse mensen in de voetbalwereld om hen te polsen voor een eventuele komst naar Feyenoord. De namen die hardnekkig circuleren zijn Willem van Hanegem als technisch adviseur, Martin van Geel (Roda JC, en ex speler van Feyenoord) als technisch directeur, Mario Been (NEC Nijmegen) is waanschijnlijk tweede keus, want diverse bronnen in het Maasgebouw bevestigen dat David Hart pasgeleden een gesprek heeft gehad met Frank Rijkaard. Ook zijn oud Feyenoorders gepolst terug te keren in De Kuip zoals Henk Fraser (ADO Den Haag) en Ruud Heus (Willem 11).
  De kans lijkt ook aanzienlijker te worden dat ook Jacobs, Gudde en vd Well het veld moeten gaan ruimen, de deal lijkt al in krannen en kuiken en zeer spoedig zal men wederom een persconferentie gaan beleggen dat zal gaan gebeuren na de eredivisiewedstrijd tegen SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion, door deze heisa lijken we gered, tegen de wil in van het Legioen die nu wel erg agressief beginnen te worden rondom de Kuip, want het was een wens van de supporters dat wij niet zouden worden opgekocht het is wel gebeurd maar klinkt gek we zijn nu wel uit de schulden.

  Dit stuk stond op fr-forum  ⚠️ Meld

 97. @Larry, heb ik inderdaad ook gelezen.

  @Boyd vond het gisteren allemaal teveel worden (18.01.2009 / 18:10), dus laten we er maar over op houden. ;D


  ⚠️ Meld

 98. — Vandaag erg geschrokken bij de herberg. Man liep daar en begon te schreeuwen: IK WIL DOOD, IK GA MEZELF AFMAKEN en begon met zijn pols op prikkeldraad te slaan. Ik ben door gereden, want de beste man was té aggressief. ‘k Schrok enorm.

  Inderdaad wel heftig. Wel even de politie gebeld of zo? Ben benieuwd of we er nog iets van horen.


  ⚠️ Meld

 99. ik heb al vaker gezegd hier dat we en van de herberg afmoeten en van de herbergier. je zult er maar bij in de buurt wonen bij dat zooitje


  ⚠️ Meld

 100. 😀

  Bij deze nodig ik ze uit voor het Bevrijdingsfestival in Zwolle op 5 mei.

  Hoor de nieuwe schijf om 9:15 uur bij Giel. Zal vandaag wel vaker voorbij komen.


  ⚠️ Meld

 101. op het forum van lijst willem lucht is te lezen dat er tijdens het congres van 27 februari misschien een swaffelshow opgevoerd gaat worden in de pauze, het wordt steeds gekker.


  ⚠️ Meld

 102. Feyenoord’s overname werd gister ook bij Studio Sport besproken. De ouwe Kraay wilde geen naam noemen. Ze dachten overigens aan een waarde van rond de 100 miljoen.

  Hart zal aanstaande maandag na de wedstrijd tegen SC Heerenveen een persconferentie gaan beleggen in De Kuip.

  Dinsdag zeker. Morgen geeft nog iemand een wel hele grote persconferentie…

  Tegenstrijdige berichten over Hart-persconferentie:

  persconferentie gaan beleggen dat zal gaan gebeuren na de eredivisiewedstrijd tegen SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion

  De Kromme? En wie voor de persconferentie?

  Rijkaard? Hmmm, zou kunnen.  ⚠️ Meld

 103. @Larry,

  Dat is inmiddels al lang ontzenuwd en ontkend door David ’t Hart en het klonk mij ook veel te mooi om waar te zijn. Voorlopig hou ik me staande en troost ik mij met de prachtige Engelse uitdrukking: “each dark cloud has its own silver lining”


  ⚠️ Meld

 104. Joppuh, toch had de ouwe Kraay het gister over overname-kandidaten als de organisatie naar tevredenheid was. Er werd nog gerefereerd aan de tijd van de grote kale leider. Of het toen echt allemaal zo slecht was.


  ⚠️ Meld

 105. Die charismatische kale mis ik nog steeds, zeker als je het optreden van Gudde zag de afgelopen dagen, deze man heeft totaal geen uitstraling. Als ie een 2e hands autoverkoper was geweest zou ik nog geen wieldop bij m kopen.


  ⚠️ Meld

 106. Been blijft bij NEC.

  Trainer Mario Been maakt het seizoen af bij NEC. Dat heeft de oefenmeester vandaag op de website van de Nijmeegse club bekend gemaakt. De oefenmeester wilde een einde maken aan de speculaties over een mogelijke overgang naar Feyenoord. Been was een van de kandidaten om de vorige week vertrokken Gertjan Verbeek bij de Rotterdamse club op te volgen.

  Been: “Ik werd doodmoe van alle speculaties en alle geruchten. Ik ben deze club zo veel dank verschuldigd en heb mijn hart gevolgd. Voor mij is NEC en rust rondom de ploeg op dit moment het voornaamste, zeker met de belangrijke wedstrijden die eraan komen.”
  —-
  Hij zal toch per volgend seizoen wel naar Feyenoord gaag.  ⚠️ Meld

 107. bouwwerk op stationsplein?
  Hallo, weet iemand wat er gebouwd of veranderd gaat worden op het stationsplein? Sinds een paar dagen staat er een hoop steen met een hoop hekken er om heen. 🙂


  ⚠️ Meld

 108. geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 12:00 Is het niet tijd voor Alg. Log 33?

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 19:46 Zover mij bekend geen plannen.
  Wel tijd voor een nieuwe algemene log.

  Admin, Tim wil niet langer zover downscrollen. Wees de redder in nood voor hem en hij is je eeuwig dankbaar.  ⚠️ Meld

Reageer