Nazorgcentrum IntermeZZo houdt open huis op Wereldkankerdag

Nazorgcentrum IntermeZZo houdt open huis op Wereldkankerdag

Zwolle – ‘Kanker raakt iedereen. Jou dus ook.’ Dat is het thema dit jaar van Wereldkankerdag. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die kanker heeft of had.

Op 4 februari, Wereldkankerdag, is er speciale aandacht voor mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd. Zelf of bij een naaste. IntermeZZo, het centrum voor leven met en na kanker in Zwolle, houdt op Wereldkankerdag open huis. Er kan kennis worden gemaakt met wat IntermeZZo te bieden heeft ter ondersteuning. Er is een doorlopend programma van 10.00 tot 15.00 uur.

Gastvrouwen en gastheren zijn aanwezig om een rondleiding te geven door het gebouw. Bij de ruimtes wordt uitleg gegeven over de activiteiten op het gebied van: omgaan met kanker, ontspannen & welbevinden, ontmoeten & relaties en terugkeer in de samenleving. Dit gaat in een gemoedelijke sfeer. Vrijwilligers serveren koffie of thee met wat lekkers en hebben alle tijd voor een gesprek.

Nazorgcentrum IntermeZZo biedt deze dag ook de mogelijkheid om kennis te maken met enkele ontspannende behandelingen. Dit in de vorm van een korte lichaamsmassage, een voetreflexmassage of handmassage door ervaren masseurs.

Er wordt goed opgelet dat er niet te veel mensen in dezelfde ruimte zijn, zodat de coronamaatregelen goed nageleefd kunnen worden. Mensen zonder coronaklachten zijn welkom, met mondkapje.

Aanmelden voor het Wereldkankerdag-programma is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Parkeren is gratis, voor de deur. Locatie: Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle.

Artikel delen: