Aanvoerder Jong Vitesse mogelijk naar FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle heeft Vitesse laten weten geïnteresseerd te zijn in Cees Keizer. Vitesse-trainer Theo Bos liet de middenvelder weten dat hij niet voorkomt in zijn plannen en dus niet op veel speeltijd hoeft te rekenen.

De eerstedivisionist heeft zich inmiddels gemeld bij Vitesse. De Arnhemmers hebben gezegd dat het zal meewerken aan een eventuele overgang. Keizer, aanvoerder bij Jong Vitesse, kwam dit seizoen nog geen enkel duel in actie. Afgelopen jaar kwam hij twee keer in actie voor het eerste elftal.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. UPDATE 16-01-2009

  Cees Keizer wordt niet overgenomen. blijkbaar vond vitesse het nodig om de zwolse belangstelling openbaar te maken om zo de interesse op te wekken bij andere clubs….

  kk vitess


  ⚠️ Meld

 2. dachten ze paar jaar terug ook maar zijn er nu nog steeds en hebben onlangs huurlingen Molhoek en Jenner van AZ overgenomen dus zal vast nog wat geld int laatje zitten..


  ⚠️ Meld

 3. ELF Voetbal komt met het bericht dat de club uit Arnhem de middenvelder niet laat vertrekken naar de club uit de Jupiler League.

  Vitesse heeft Cees Keizer op de transferlijst geplaatst, net als Wiljan Pluim en Anduele Pryor.

  Technisch directeur Marc van Hintum tegenover Omroep Gelderland. “Zwolle had interesse in Keizer, maar dat is afgeketst.”

  goal.com


  ⚠️ Meld

Reageer