Zwolse theaters viert opening na lockdown, tien dagen lang open huis in Schouwburg Odeon

Zwolse theaters viert opening na lockdown, tien dagen lang open huis in Schouwburg Odeon

Zwolle – Na veel bewogen maanden en de lockdown gaan de deuren van het theater weer open. Vanaf woensdag 26 januari viert Zwolse theaters dit door tien dagen lang open huis te houden in Schouwburg Odeon.

Vanaf woensdag 26 januari is er elke dag, tien dagen lang, tussen 12.00 uur en 13.00 uur een voorstelling, een concert of een openbare repetitie bij te wonen in Schouwburg Odeon. Dit is gratis toegankelijk en er hoeft niet voor gereserveerd te worden.


“Wij hebben ons publiek gemist en openen dan ook graag weer onze deuren. Ik sta zeker aan de deur om de bezoeker welkom te heten.” Aldus Rob Zuidema, directeur Zwolse theaters.

Programma open huis
Bovenste Knoopje Open trapt af met een concert en Tijmen Dokter met een openbare repetitie op woensdag 26 januari. Op de andere dagen staat er o.a. een concert van Esther Groenenberg en van het Jeugdorkest de Vuurvogel op het programma. Voor meer informatie over het programma van het open huis bekijk de website https://zwolsetheaters.nl/speelt-open-huis.
Extra voorstelling Dolf Jansen
Om te vieren dat de deuren weer geopend zijn is er woensdagavond om 20.00 uur een extra voorstelling van Dolf Jansen. Voor deze voorstelling zijn maar beperkt plaatsen en moet wel een kaartje gekocht worden.
Café Foyé
Café Foyé is ook weer geopend. Tijdens de tien dagen open huis is de refill van uw kopje koffie of thee gratis. Daarnaast staat er een 12-uurtje op de kaart voor slechts € 12,-.

Artikel delen: