Man zwaargewond na ernstige mishandeling in binnenstad - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Man zwaargewond na ernstige mishandeling in binnenstad

Zwolle – Op de Grote Markt is woensdagavond een 29-jarige man uit Zwolle ernstig mishandeld. Hij raakte hierbij bewusteloos en is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie meldt dat het slachtoffer rond half zeven samen met een vriend ruzie zou hebben gekregen met een scooterbestuurder. De aanleiding van de ruzie is nog niet bekend en wordt onderzocht door de politie. Volgens getuigen zou de scooterbestuurder mogelijk een maaltijdbezorger zijn geweest.

Het zou gaan om een man van tussen de 20 en 30 jaar oud met een donkere huidskleur en een witte helm op. Uit camerabeelden blijkt dat de scooterbestuurder na het incident vanaf de Grote Markt via de Oude Vismarkt het Gasthuisplein op is gereden.

De politie roept de scooterbestuurder op om zich zelf te melden. Mensen die iets hebben gezien of meer weten over deze mishandeling of over de scooterbestuurder, kunnen dit doorgeven via telefoonnummer 0900 – 8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek, aldus de politie Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. “De aanleiding van de ruzie is nog niet bekend en wordt onderzocht door de politie.” Misschien loop ik op de feiten vooruit maar het zal wel weer zo n studentikoos uit het Gooi zijn net zoals die knulletjes op Mallorca.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.