Open dagen op nieuwe Deltioncampus

Zwolle – Op vrijdag 30 januari van 14.00 – 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 09.00 – 13.00 uur opent het Deltion College haar deuren voor aankomende studenten. Deze open dagen vinden dit jaar voor het eerst plaats op de nieuwe campus aan de Mozartlaan 15 te Zwolle. Alle 450 opleidingen zijn op deze dagen vertegenwoordigd.

Op de open dagen kunnen aankomende studenten zich oriënteren op hun vervolgstudie. Alle onderwijsclusters hebben hun eigen gebouw met faciliteiten die gericht zijn op hun eigen opleidingen. Een uitdagende leeromgeving, met ruimte voor persoonlijk contact, goede begeleiding en individuele aandacht. Tijdens de open dagen kunnen studenten hun ogen laten opmeten bij de opleiding Optiek, leren bloed prikken bij Gezondheidszorg, plaatsnemen in de zeevaartsimulator en de haven van Hong-Kong binnenvaren, ontdekken hoe rijden in een vrachtwagen bevalt. Daarnaast is er de gelegenheid om alle restaurants en cafés te bekijken, de uitgebreide sportfaciliteiten te bezoeken en te genieten van optredens van de artiesten.

 

Naast de praktijkactiviteiten zijn er ook verschillende bedrijven uit diverse branches aanwezig om een beeld te geven van het toekomstige werkveld. Ook het Studenten SuccesCentrum is beide dagen geopend. Dit is het loket van Deltion voor informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages, begeleiding bij dyslexie en andere aan de studie gerelateerde zaken. 

Docenten en studenten vertellen tijdens de open dagen meer over de inhoud van de opleidingen en het beroepsveld dat daarbij hoort. Bijvoorbeeld over de opleidingen die alleen het Deltion aanbiedt in een groot deel van Noord en Oost Nederland. Denk een aan de opleiding voor opticien, artiest, grafimediaopleidingen, oriëntatiejaar landmacht -bedrijfsautotechniek en -timmerkracht, luchtvaartdienstverlening, luchtvaarttechniek, zeevaart, woninginrichting en motorfietstechniek.

Artikel delen:

Reageer