GA-Eagles – FC Zwolle live op TV Oost

Zwolle – Komende zondag 18 januari wordt wederom de befaamde streekderby Go Ahead Eagles – FC Zwolle gespeeld. Zal FC Zwolle ook deze keer te sterk zijn? Heel Overijssel kan de ‘IJsselderby’ op de voet volgen want TV Oost zendt deze kraker uit de Jupiler League zondagmiddag LIVE uit!

Vanaf 12.15 uur verzorgt presentator Bert van Losser samen met analist Rini Coolen een voorbeschouwing op de IJsselderby. Commentator bij de wedstrijd is Paul Schabbink, verslaggeefster Hester van den Top verzorgt de interviews in het stadion. Voor Radio Oost doet Nico Wantia vanaf 12.30 uur live verslag van de wedstrijd.

Artikel delen:
Reacties 33
 1. deze sallandse klassieker zal zeker door Pp worden bijgewoond. vroeger trokken wij getooid met spandoeken en strijdliederen met de speciale bus naar het hol van de eagles destijds nog platvoet. met gabbers van weleer en de tassen vol met halve liters grolsch van cafetaria dick.


  ⚠️ Meld

 2. Dat mensen hier nog naar kijken dat verbaasd me…?? Slecht voetbal hee, lijkt wel een stelletje zaterdag amateurs… voij :'( :'( :'(


  ⚠️ Meld

 3. @Kees

  Het is een feit dat de bestuurders en sponsoren van de twee lokale hoofdklassers meer daden bij de woorden voegen als het gaat om het clubbelang. Dit wil overigens niet zeggen dat FC Zwolle niet leeft onder zijn supporters. Tenslotte wat betreft jouw opmerkingen over het voetballende niveau; volgens mij zorgde FC Zwolle vorig jaar in de kwartfinale van de beker bijna voor een stunt en stond slechts een doelpaal promotie naar de Eredivisie in de weg.


  ⚠️ Meld

 4. @Kees
  Als een club die hoger staat op de ranglijst wint van een lager geklasseerde is het “zoals verwacht”
  Als een club die lager staat wint van een hoger geklasseerde is het “geluk”
  Wel eens nagedacht of misschien de lager geplaatste club op dat moment misschien beter is?


  ⚠️ Meld

 5. Er is nog geen bal getrapt en de hanen kraaien nu alweer .Laten we eerst maar eens wachten hoe het zondag afloopt want ze zijn beide niet bijzonder op het moment .Hoop voor de fc Zwolle dat het eens wat beter gaat als in de eerste helft van dit seizoen.Veel succes zou ik zeggen.En zoals er op deze site altijd eentje zei NAOR VEUREN.


  ⚠️ Meld

 6. @pieter
  goed opgelet jochie er is zondag maar 1 remedie: NOAR VEUR’N>:(

  Zo snel mogelijk een grote voorsprong opbouwen. Uitballen die pot in die koekstad. En zo snel mogelijk weer terug naar Zwolle. Douchen doen ze thuis maar…..
  😉 😀 ;D


  ⚠️ Meld

 7. ’t begint te kriebel’n nog 12 uur en 45 min…….
  Hoop dat de boy’s op weblog Zwolle kijken want ze moeten:

  ******NOAR VEUR’N!!!!!******

  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(


  ⚠️ Meld

 8. Scheidsrechter Ben Haverkort zal afwezig zijn in verband met de griep. Hij zal vervangen worden door Dick van Egmond.
  🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁


  ⚠️ Meld

 9. Ik hoop, i.v.m. een verbod op de toegang van FC Zwolle-supporters, dat je je in kan houden tussen de koekhappers of op de VIP-tribune als Zwolle weer gaat winnen. Of ben je voor D’ter…


  ⚠️ Meld

 10. nou reken er maar op dat die tam is , want dan ist die gelijk aan de beurt, daar zitten wel iets meer gekken op de tribune dan in Zwolle ;D


  ⚠️ Meld

 11. Pedro lekker met de beentjes op tafel voor de tv zondag en een heerlijk hapje met een stevige borrel erbij kerel .Dat heb je wel verdient want je moet al genoeg in de kou staan voor plaatjes te schieten.Groetjes Pieter


  ⚠️ Meld

Reageer