Indoor Tractor Pulling Zwolle

Zwolle – Zaterdag 24 januari start het Tractor Pulling seizoen 2009 weer met de indoorwedstrijd in de Zwolse IJsselhallen. Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen weer genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull. Aanvang van de sessies is om 11.00 uur en om 18.00 uur. Voor de avondsessie zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar.

Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. Tractoren, voorzien van turbinemotoren uit bijvoorbeeld helikopters en zelfs uit treinen, maar ook Griffonmotoren  uit bommenwerpers gebruikt in de 2e wereldoorlog, zullen op de baan verschijnen. Machines tot 8000 PK komen aan de start in de IJsselhallen en laten de hal werkelijk op haar grondvesten schudden. Sensatie verzekerd! Met de geweldige muziek en kleurrijke verlichting in het dak van de IJsselhallen wordt Tractor Pulling een ware happening.

Programma

Om 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de 2,5 ton vrije klasse, de 950 kilo vrije klasse én de 4,5 ton vrije klasse. In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, zullen de 2,6 ton Two Wheel Drives en de 3,5 ton vrije klasse acte de presence geven. Deze sessie zal traditiegetrouw afgesloten worden met de altijd spectaculaire alkyburner superstock klasse.

Uiteraard zal de nationale top aangevuld worden met vele toppers uit Europa. Voor het eerst is de Twin Limit van Gerard Jonkman in Nederland te zien. Voorzien van twee chevy’s zal deze nieuwe machine in Zwolle debuteren in de 2,5 ton vrije klasse. In de 950 kilo vrije klasse is The Riddle voor het eerst te zien in Zwolle. Medio 2008 debuteerde deze kleine krachtpatser en wist zeer verrassend meerdere overwinningen op zijn naam te zetten. In de IJsselhallen komt deze deelnemer voor de eerste keer aan de start. De 4,5 ton vrije klasse, de zwaarste vrije klasse, is het boegbeeld van exceptioneel vermogen. Le Redoutable, l’Aspirateur, Simply Irresistible en It Kypmantsje zijn enkele illustere namen van deze zware jongens.

De avondsessie sluit af met de zeer spectaculaire superstock klasse waarin dit jaar alle Britse toppers present zullen zijn in Zwolle. Ook de nieuwe Hurricane die de laatste wedstrijden in 2008 de sterren van de hemel reed maakt zijn debuut op Zwols bodem op 24 januari.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar op: www.indoortractorpulling.nl en bij Texaco Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid!). Kaarten kosten voor volwassenen € 26,00 voor de middagsessie en € 28,50 voor de avondsessie, kinderen t/m 14 jaar betalen € 15,– per sessie eexcl.  servicekosten). Wees er snel bij want op=op!

Artikel delen:
Reacties 3
 1. De avondsessie van Salland Olie Indoor Tractorpulling dat plaats vindt op zaterdag 24 januari a.s. in de IJsselhallen-Zwolle is volledig uitverkocht! Zolang de voorraad strekt zijn er voor de middagsessie die start om 11.00 uur nog wel kaarten verkrijgbaar. Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen weer genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull.

  Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. U komt ogen en oren te kort en wanneer de van straalturbines voorziene machines van start gaan, waant u zich even op de startbaan van Schiphol!

  Kaartverkoop

  Kaarten voor de middagsessie zijn nog verkrijgbaar op indoortractorpulling.nl en bij Texaco Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid). Mits voorradig zijn de kaarten tevens aan de dagkassa verkrijgbaar. Kaarten kosten voor volwassenen ?? 26,00 voor de middagsessie, kinderen t/m 14 jaar betalen ?? 15,– (excl. servicekosten). Wees er snel bij want op=op!  ⚠️ Meld

 2. gezeur
  Wat een gezeur weer uit de veerallee. Mogen de mensen van motor geweld ook een keer lol hebben. Dat is beter dat op straat lopen met menselijk geweld. :'( >:(


  ⚠️ Meld

Reageer