De Stad Verbeeldt ontvangt een schenking van AVO

De Stad Verbeeldt ontvangt een schenking van AVO

Zwolle – Stichting De Stad Verbeeldt in Zwolle heeft een schenking van 3000 euro ontvangen van de Audiovisuele Vereniging Oost (AVO). Het dagelijks bestuur van AVO overhandigde de cheque op 21 januari in BrainZ aan het Lübeckplein.

De Stad Verbeeldt mag zelf een bestemming bedenken voor de schenking. Het bestuur van De Stad Verbeeldt is er blij mee, maar betreurt het feit dat AVO geen nieuwe bestuursleden meer kon vinden, waardoor zij genoodzaakt waren zichzelf op te heffen. Dit is in goed overleg gegaan met de aangesloten verenigingen in Overijssel en Gelderland. De activiteiten van Audiovisuele Vereniging Oost waren vooral gericht op amateurvideoclubs in Overijssel en Gelderland. AVO organiseerde wedstrijden, cursussen en festivals.

De Stad Verbeeldt dankt AVO voor hun inzet en wil de samenwerking op lokaal en landelijk niveau blijven continueren. Het bestuur van Stichting De Stad Verbeeldt zal in overleg met het artistiek team en de programmamanager een goede bestemming vinden ten behoeve van amateurfilmers en amateurfotografen in Overijssel.

Artikel delen: