Een warm onthaal op Landstede Open

Zwolle – Landstede MBO en Landstede Training, Opleiding & Advies voor volwassenen houden op donderdag 22 januari 2009 van 16.00 tot 21.00 uur Landstede Open in Harderwijk, Raalte en Zwolle. Op de verschillende locaties worden demonstraties en workshops gegeven en in Harderwijk is er zelfs erwtensoep voor de gasten, zodat ze niet naar huis hoeven om te eten.

Iedereen en alles komt samen op Landstede Open. Om zoveel mogelijk belangstellenden de gelegenheid te bieden om te snuffelen tussen de vele opleidingen, heeft Landstede de tijden verruimd. Belangstellenden en potentiële studenten kunnen van 16.00 tot 21.00 uur een kijkje nemen bij de uiteenlopende opleidingen in de verschillende Landschappen.

Fuchsiastraat 1 Zwolle:

Bij Gezond & Wel en Onderwijs & Opvoeding zijn volop leerlingen aanwezig om de bezoekers vanuit hun ervaringen te woord te staan en om demonstraties van praktijksituaties te geven. Ook zijn er op vaste tijden voorlichtingsrondes per opleiding. Natuurlijk ontbreken de docenten niet om informatie te verschaffen. En voor iedere bezoeker is er een gratis consumptie. Vanuit het Landschap Groen & Dier is er aan de Fuchsiastraat volop informatie over de groene opleidingen in Doepark de Nooterhof.

Ossenkamp 8 Zwolle: Uitgebreide informatie over het Landschap Vormgeving & Entertainment. Hierin zijn allerlei creatieve opleidingen gebundeld.

Dokterspad 2 Zwolle: Ook de Landschappen Handel & Commercie, Office & Management, Veilig & Beschermd, ICT & Technologie aan het Dokterspad presenteren zich tijdens Landstede Open.

Rechterland 1 Zwolle: Hier kunnen belangstellenden volop informatie krijgen over de Landschappen Vrij & Gastvrij, Mooi & Mode, Sport & Bewegen.

 

Kijk voor meer informatie en alle locaties op www.landstede-open.nl

Artikel delen:

Reageer