Miss Montreal zingt op Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – Na de Zwolse mediaprimeur, dat Voicst de helicopteract tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle zal zijn, kunnen we u nu melden dat ook Miss Montreal tijdens het Bevrijdingsfestival op gaat treden.


Sanne Hans in november 2008 nog in Popfront…

Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, is de tweede naam die bekend is gemaakt voor het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Sanne is ook wel bekend als die mevrouw met de gitaar van de Slankie reclame. Sanne heeft al enige bekendheid verworven met Ysis, maar timmert nu zelf met haar band hard aan de weg. Dit doet ze uiteraard in Nederland, maar ook in Amerika is ze goed bezig. De single “Just A Flirt” was begin november 2008 megahit op 3 FM. De Enschedese trad verder op in De Wereld draait door en de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze samen met de heren van Blof.

Artikel delen:
Reacties 12
  1. Aah, da’s dus die dame van die irritante reclames. Wel een duivels dilemma, jezelf in de reclame gooien maar wel meteen bekend zijn in heel Nederland.


    Maak melding

  2. alleen dat reclame liedje is wel leuk de rest van haar reppertoire laat muzikaal nogal te wensen over. waarschijnlijk wordt voor deze act het volle pond betaalt. terwijl ze voor iedere keer dat haar reclame hitje ten gehore brengt waarschijnlijk nog een leuke bonus binnensleept.


    Maak melding

  3. dat er zo op de tamtam geslagen wordt voor een artieste met zo,n slechte naam, dat voorspeld weinig goeds. ze zal wel wat covers doen want eigen nummers zijn nog steeds niet voorhanden


    Maak melding

  4. geschreven door joop, op 18 januari 2009 om 08:21

    dat er zo op de tamtam geslagen wordt voor een artieste met zo,n slechte naam, dat voorspeld weinig goeds

    Dat je in je zoveelste gezeik over iets ook nog weer een mooie d/t fout zet…dat vind ik nou een beetje overdreven!

    Haar reclame liedje is juist niet wat bekend is geworden. “Just a flirt” is bekender geworden. Ik heb gisteren zelfs moeten googelen om te zien om welke reclame het eigenlijk ging en toen pas wist ik dat het over die Slankie reclames ging.
    Gisteravond een interview met de dame gezien; ze was ook op Noorderslag. Ik weet niet of ze daar gespeeld heeft, maar ze kondigde wel aan met een heel album te komen.

    Just a flirt vond ik wel leuk; ben benieuwd naar wat er nog meer komt! 🙂


    Maak melding

  5. @joop
    Het piratenkoor, Frans Bauer en Marco Borsato treden niet op tijdens het het bevrijdingsfestival. Ook Henk Wijngaard en Corrie Konings zijn niet uitgenodigd.

    Striper en Whitecross blijven ook waar ze nu zijn. Sanne Hans daarentegen is er gewoon wel.

    Joop, ik roep je nu al uit tot BBC-er van het jaar !
    (=Berkumse Beroepscriticaster)


    Maak melding

  6. ik vind dat mensen die haar alleen kennen van reclame hun mening voor zich moeten houden en pas die uiten als ze haar hebben gezien! dus tot op 5 mei en dan praten we verder, want zij is goed!!! 😀


    Maak melding

Reageer