Kwikando start in Zwolle

Zwolle – Inmiddels zijn er een aantal weken in het nieuwe jaar verstreken en is de kans groot dat de goede voornemens voor dit jaar (bijna) vergeten zijn. Hadden die van jou te maken met persoonlijke ontwikkeling zoals vaker nee zeggen, meer voor jezelf opkomen? Of wil je meer energie en vitaliteit en is de sportschool een stap te ver? In februari start in Zwolle de training Kwikando.

Deze training heeft als basis emotioneel lichaamswerk en je ervaringen die je opdoet tijdens een avond in de training worden door een aantal specifieke toegevoegde onderdelen geïntegreerd in het dagelijks leven. Hierdoor worden de voornemens daadwerkelijk veranderingen in je leven. Trainer Ingrid Vonk heeft naar aanleiding van het volgen van diverse trainingen een groot aantal veranderingen doorgevoerd in haar leven en heeft haar droom om trainer te worden waargemaakt.

Nieuwsgierig?

Kom op woensdag 28 januari a.s. naar de Werkplaats voor beweging en kunst in de Hobbemastraat 6 voor een gratis proefavond en ervaar wat Kwikando voor jou kan betekenen.

Deur open 19.15 uur, aanvang 19.30 uuur

Kijk voor meer informatie op www.kwikando.org

Artikel delen:

Reageer