Let op de Kleintjes

Zwolle – Op donderdag 26 februari 2009 start bij Dimence, sector Preventie, de groep Let op de Kleintjes. Deze groep is voor jongens en meisjes van 8-12 jaar die getuige zijn geweest van geweld tussen hun ouders. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op 3, 4 en 5 februari aanstaande. 

Veel kinderen zijn getuige van geweld in de thuissituatie. Praten met andere kinderen over hun ervaringen is belangrijk. Deelname aan de groep leert ze steviger in hun schoenen te staan. Door middel van praten en spelen wordt stilgestaan bij gevoelens, voor jezelf zorgen, geheimen, vriendschappen en de relatie met beide ouders.

Er zijn negen bijeenkomsten voor kinderen op donderdagmiddag van 15.30 uur tot 17.00 uur. Voor ouders zijn er drie ouderbijeenkomsten waarvan de eerste ook plaatsvindt op 26 februari 2009 van 9.30 tot 11.00 uur. De groep wordt georganiseerd door Dimence, locatie Roelenweg, sector Preventie en wordt gezamenlijk uitgevoerd met de Vrouwenopvang Overijssel.  

Voor meer informatie of aanmelding, neemt u contact op met het Cursuscentrum, sector Preventie van Dimence, telefoonnummer (038) 426 9 522. 

Artikel delen:

Reageer