Stel aangehouden na mishandeling van jongens

Zwolle – Zaterdagavond 17 januari zijn een 35-jarige man en een 34-jarige vrouw, beiden uit Zwolle, aangehouden voor respectievelijk mishandeling en vernieling.

 

Zij gingen verhaal halen bij een 14-jarige Zwollenaar, nadat die de 15-jarige zoon van de Zwollenaar mishandeld zou hebben. Daarbij was nog een tweede jongen, een 15-jarige Zwollenaar, betrokken die maandagmorgen 19 januari werd aangehouden. De jongens die mishandeld zijn hebben allebei verwondingen opgelopen. De politie onderzoekt de mishandelingen en vernieling. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. wat een vooroordelen, weblog zwolle doe je best om de waarheid eens boven water te krijgen en niet zo maar schrijven
    laat weblog zwolle eerst hun best doen de waarheid te achter halen, er is maar een iemand mishandeld en dat is de zoon van de man, en verder niemand. Ze kunnen hier alleen maar raden en gokken, maar als jou eigen kind zo toegetakeld zou zijn en door iemand die bekent is bij justitie en nooit word vervolgd wil ik weten hoe de ouders reageren. Maar de waarheid komt binnen kort wel naar voren, en dan zal een ieder schrikken hoe de mishandelde jongen eruit zag. Maar nog even geduld.

Reageer