OV-reisadvies voor 55-plussers in Zwolle

OV-reisadvies voor 55-plussers in Zwolle

Zwolle – De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden dat het openbaar vervoer voor iedereen makkelijk en toegankelijk moet zijn.

Reizen met het openbaar vervoer biedt veel voordelen, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, bieden hierbij de helpende hand. Dat gebeurt met inloopspreekuren o.a. in Zwolle, waar advies en tips aan 55-plussers wordt gegeven over het reizen met trein of bus.

Leeftijdsgenoten helpen elkaar langer zelfstandig te reizen. En men kan zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Door het te doen, blijkt het allemaal mee te vallen. Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

Waar: Wijkcentrum De Pol, Gelijkheid 1, Zwolle
Wanneer: woensdag 2 maart
Hoe laat: 10.00 – 11.30 uur

Voor wie liever telefonisch contact opneemt, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur 

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   

Artikel delen: