Wedstrijd d’ Olde Band FC Zwolle tegen oud-AGOVV

Zwolle – Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van aanstaande vrijdag tegen AGOVV wordt er een voorwedstrijd gespeeld. d’ Olde Band heeft vele oud gedienden uit de Zwolse stal gehaald en speelt tegen de oude glorie van AGOVV. Om 18.00 uur vindt de aftrap plaats van deze speciale wedstrijd.   

Onder het toeziend oog van gelegenheidstrainer/ -coach Ben Hendriks gaan de oude bekenden het veld betreden. Wat te denken van Jesper Rasmussen, die speciaal voor deze wedstrijd uit Denemarken komt. Daarnaast schitteren onder andere Klaas Drost, Leo Koopman, Johan Keizer, Marco Koorman, Harry Sinkgraven en Ben Spanhaak in het nieuwe FC Zwolle stadion.

Zorg dat je deze unieke wedstrijd niet mist en kom vrijdag op tijd naar het stadion! De wedstrijd vangt aan om 18.00 uur, vanaf dat tijdstip is het dan ook mogelijk een toegangskaart te kopen. Met een kaart voor de wedstrijd FC Zwolle – AGOVV, aanvang 20.00 uur, kan ook de voorwedstrijd bezocht worden.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Hé Benny H. weer als trainerT in Zwolle. toch wel met nieuwe bril, mat in de nek en zijn gulle lach? Leuk initiatief! Zou Klaas ze nog van 40 meter in het doel kunnen janken? Veel plezier!


    ⚠️ Meld

  2. En H. Heskamp, “witte” Hendriksen, F. Stoffels. F. Schutten, Pepe Fernandez, J. Hoogendoorn, J. Verheijen, G v Moorst, en zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan. ;D ;D ;D


    ⚠️ Meld

Reageer