Vocal group Bluebird Voices zoekt jou

Vocal group Bluebird Voices zoekt jou

Zwolle – Bluebird Voices is een jonge en ambitieuze vocal group uit Zwolle. Ze zijn een hippe vocal group met pit die al een aantal jaar bestaat. Als gevolg van de lockdowns hebben ze de afgelopen periode weinig gerepeteerd en zijn er ook wat leden afgehaakt.

“Wij hebben inmiddels een nieuwe dirigent aangenomen en willen weer fris van start gaan,” zegt Eileen Slobben van Bluebird Voices. “Hiervoor willen we graag nieuwe leden werven om onze stemgroepen te versterken.” De groep is energiek, werkt met toffe hedendaagse arrangementen (pop) en houdt van muzikale uitdagingen.

Eileen Slobben: “Met onze nieuwe dirigent Willem Jan van Asselt en enthousiaste leden maken wij een doorstart en zijn we op zoek naar nieuwe zangers, zangeressen en beatboxers. Op woensdag 16 maart ben je ontzettend welkom bij onze open repetitie om 19.30 uur bij Focus in Zwolle aan de Zerboltstraat 63. Ben je na de open repetitie enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een auditie.”

Wil je een indruk krijgen van wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan? Kijk op de socials van Bluebird Voices en bekijk de filmpjes. Enthousiast geworden? Meld je voor 9 maart aan door te mailen naar info@bluebirdvoices.nl.

Artikel delen: