Zwolse kinderen behalen zwemdiploma

Zwolle – Afgelopen zaterdag hebben tientallen kinderen in het Hanzebad van Zwolle hun diploma A of B behaald.


Liang Zhu,  Anne Zwijnenberg, Anouk Krops,  Robbin Landsman,  isaak Nijhuis,  Merel Schlosser, Tijn Smale,  Jasper Verbrugge,  Judith van der Weij,  Lianne Westerbeek,  Tom Zwijnenberg, Twan Lemenschot,  Maud Hijkoop,  Kirsten ter Wisscha,  Hannah Bakker,  Yoran Bekink, Kevin Oldenhof,  Pien Smook,   Job van de Waeter,  Mika Smulders, Quinten Satink,  Tim Smeek, Bart Bloemink,  Sem van Heerde,  Mart van de Weijde,  Yolita Egbers en Matthijs ten Brinke


Isa Bartels,  Rosemary Billows,  Sharona van Erp,  Elmira van Erven,  Lawrence Mercellina, Tiara van der Meulen,  Anyshia Alidjan,  Rosalique van Erven en  Daphne Anne Rijploeg.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Ik vind het fantastisch voor de kinderen, per slot is het een mijlpaal om trots op te zijn. Maar wat maakt deze groep zo speciaal dat het nieuws is?


  ⚠️ Meld

 2. @Linda
  Tegen de stroom in gaat WLZ nu positieve geluiden alten klinken. Leuke toch dat die kleintjes nu gediplomeerde kikkervisjes zijn geworden. Gefeliciteerd allemaal !


  ⚠️ Meld

 3. Gaan we nu van elke klas die hun diploma haalt een foto plaatse? Of heeft een van de ouders van die kinderen wat te maken met weblog Zwolle. Kunnen nu geen onderscheid meer maken met andere kinderen. Dus fotograaf vraag bij alle scholen het examenrooster op. Oh wat zul je druk zijn.


  ⚠️ Meld

 4. Iedereen mag verhalen of foto’s aanleveren bij WeblogZwolle over allerlei onderwerpen.
  In 99 van de 100 gevallen wordt dat dan geplaatst.
  En als een topic je niet aanstaat kun je je muis pakken en verder klikken. :'(


  ⚠️ Meld

 5. Nou ja zeg, waar je je druk om kunt maken 😉

  Volgens mij vinden ouders het belangrijker of hun kind wel of niet op WLZ komen dan de kinderen zelf 😀


  ⚠️ Meld

 6. dacht dat het aabad allaang niet meer bestond of is het gerenoveerd ofzo ? alle kinderen die ik ken krijgen zwemles in staphorst dit ivm wachttijden


  ⚠️ Meld

 7. wachtijden in de zwolse baden
  hoe zo wachttijden in de zwembaden in zwolle.
  de kinderen kunnen al met 4 jaar terecht voor zwemles in de zwembaden in zwolle op bepaalde tijden b.v. s’morgens is een 1 uurs les dan moet je maar 1 keer in de week naar het zwembad dat is heel makelijk en dan kunnen de vaders dit ook gaan doen i.p.v. altijd de moeders er heen laten gaan.


  ⚠️ Meld

Reageer