Algemene Log 33

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 34 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 223
 1. Hopelijk eens een log met alleen maar positieve reacties. Dus mensen, wees eens lief, ruimdenkend en laat een ieder in zijn waarde ook al denktie totaal anders als jijzelf. Probeer het eens te benaderen vanuit een ander! 😉


  ⚠️ Meld

 2. Wie gaat de uitdaging aan:

  Wie maakt een mooi logo voor de (populaire-) Algemene Logs op Weblog Zwolle ?
  Het nieuwe logo kan elke keer bij het hoofdbericht geplaatst worden.

  We zijn benieuwd…

  Redactie Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 3. geschreven door Gezellig, op 19 januari 2009 om 20:22

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 12:00 Is het niet tijd voor Alg. Log 33?

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 19:46 Zover mij bekend geen plannen.
  Wel tijd voor een nieuwe algemene log.

  Admin, Tim wil niet langer zover downscrollen. Wees de redder in nood voor hem en hij is je eeuwig dankbaar.

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 20:51
  Dankjewel, gezellig.

  Geen dank, met erg veel plezier gedaan Tim !  ⚠️ Meld

 4. Hopelijk eens een log met alleen maar positieve reacties. Dus mensen, wees eens lief, ruimdenkend en laat een ieder in zijn waarde ook al denktie totaal anders als jijzelf. Probeer het eens te benaderen vanuit een ander!

  Kon heel NL er maar zo over denken 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Ach, zo lang ze geen kampioen worden of successen hebben valt het allemaal wel mee. Het probleem begint pas als ze resultaten boeken, dan worden ze arro. Dus….bgab…AZ kampioen!


  ⚠️ Meld

 6. Gezellig’s muziektip vanm de week – DAILY BREAD
  Heerlijk klinkend POSITIEF geluid van dit bandje uit Friesland dat op 11 februari te zien valt in Zwolle (Paardpop).

  Hun muziekstijl is sexy garage dance, een enerverende combi van de rauwe energie van de ’60’s garagerock, het tegendraadse van de Nederlandse Indierockscene en de dancegrooves van electro.

  Een aantal van hun songs is te beluisteren op:
  http://www.myspace.com/dailybreadtheband


  ⚠️ Meld

 7. Té generaliserend Joppuh, niet iedereen over 1 kam scheren

  Het probleem begint pas als ze resultaten boeken, dan worden ze arro.

  Machtig mooi feest toen in ’95 in “Babbel”. De hele stad stond op de kop tot in de vroege uurtjes 😉


  ⚠️ Meld

 8. Essent > Meer jobs in Zwolle ?
  Essent sluit haar vestiging in Hengelo.

  Dat maakte het energiebedrijf dinsdag bekend aan haar medewerkers. Dat betekent dat meer dan 100 werknemers op zoek moeten naar ander werk of mee moeten verhuizen naar Zwolle. Reden voor de sluiting is dat Essent haar werk wil concentreren in Zwolle. Voor het eind van het jaar wil Essent weg zijn uit Hengelo. De ondernemingsraad moet de verhuizing nog wel goedkeuren. Essent benadrukt dat de verhuizing niets te maken heeft met de aanstaande overname door het Duitse energiebedrijf RWE.


  ⚠️ Meld

 9. Balkende feliciteert Obama vanuit ZWOLLE
  ZWOLLE – Premier Jan Peter Balkenende heeft de nieuwe Amerikaanse president Obama dinsdagavond per brief gefeliciteerd. Balkenende ziet uit naar samenwerking met president Barack Obama en hoopt hem snel te ontmoeten, zo verklaarde hij vlak na Obama’s inauguratie in Washington.

  ??Ik denk dat we vandaag allemaal iets voelen van het geweldige enthousiasme en de positieve energie die president Obama in de Verenigde Staten en daarbuiten losmaakt??, zei de premier op een bijeenkomst van ondernemers in Zwolle. ??Ook vandaag was de boodschap inspirerend. Ik hoop hem snel persoonlijk te ontmoeten en ik zie er naar uit om met hem samen te werken. Dat heb ik ook in de felicitatiebrief aan hem geschreven.??

  Balkenende benadrukte in zijn brief het belang van samenwerking bij de bestrijding van de wereldwijde economische crisis. Volgens Balkenende zijn de relaties tussen Nederland en de Verenigde Staten altijd goed geweest. Dat zal volgens hem niet veranderen. Hij noemde het een ??mooi toeval?? dat de landen dit jaar herdenken dat vierhonderd jaar geleden de eerste Nederlanders voet aan wal zetten op Manhattan.

  ??Die onderlinge vriendschap blijft??, zei Balkenende. ??Waar het nu om gaat is welke rol de Verenigde Staten op het wereldtoneel gaan spelen. Denk aan de economie, denk aan het klimaat. Daarin moeten we als Nederland samen optrekken met de VS. Obama spreekt daar positieve woorden over, vandaar dat ik vol vertrouwen ben over de samenwerking in de komende tijd.??


  ⚠️ Meld

 10. Jp heeft er weer een vriend bij. Die rechters-manipulator uit België is een vriend van hem, Bush, Berlusconi. Het zal allemaal wel :'(


  ⚠️ Meld

 11. linda
  –Digitaliseer je ook dia’s?–
  Nee ,Linda maar dat kun je zelf ook heel goed doen. Deze scanners zijn niet zo duur en er is weinig technische kennis voor nodig 🙂


  ⚠️ Meld

 12. Inderdaad wat een kloojoo, laat zich links- en rechtsom passeren. Kan ik wel net als Robby zeggen dat ik niet stem: laat het maar zo. Maar Feyenoord verdiend beter. Kan helaas niet stemmen, zal wel komen door mijn onbekendheid met hyves. Oh ja, moest ook nog iemand opzoeken.

  PS klein typefoutje: Eens, Gudde heeft beween


  ⚠️ Meld

 13. Paul Bosvelt begrijpt Feyennorders niet……
  Onderstaande heb ik geleend van Voetbalzone.nl:

  Het volgende zegt genoeg over jankmuiltjes Van Bronkhorst, Makaay etc.. :

  Paul Bosvelt is verbaasd over alle commotie die is ontstaan rond Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek. De voormalig voetballer en aanvoerder van de Rotterdamse club speelde de laatste twee jaar van zijn carri?re bij sc Heerenveen onder leiding van de geplaagde oefenmeester.

  “ik verbaas me een beetje over alle verhalen”, vertelt Bosvelt tegenover Elf Voetbal. “ik heb twee seizoenen fantastisch met hem samengewerkt en herken me dus totaal niet in de kritieken die ik nu lees. Ik was 37 jaar toen ik bij Heerenveen voetbalde, maar heb het nooit rustiger aan gedaan. Ik deed aan alle trainingen mee en was nooit geblesseerd. Die sessies waren overigens niet veel zwaarder dan die van andere trainers.”
  “het probleem bij Feyenoord is dat de resultaten achterwege blijven,” vervolgt Bosvelt. “daarnaast blijkt er veel gepraat te worden, maar niet met de personen die het aan gaat. Als er problemen zijn, moet je dat proberen op te lossen en niet achter iemands rug om gaan klagen als een klein kind. Je krijgt nu verhalen in de pers die behoorlijk aangedikt worden. In het begin was de krachttraining het probleem en nu wordt er weer te hard getraind.”

  “feyenoord moet gewoon rustig blijven en Verbeek zijn werk laten doen. Ze hebben hem vooraf uitgebreid gescreend. Dan zou het raar zijn als hij na een paar maanden alweer wordt weggestuurd. Bovendien kan Verbeek nog niet goed op zijn werk beoordeeld worden. Met al die blessures, die volgens mij niet zijn schuld zijn, heeft hij nog amper met zijn sterkste elftal kunnen spelen.”

  Bosvelt weigert te geloven dat Verbeek niet met oudere spelers kan omgaan. “ik was zelf 37 en met Gerald Sibon en Rob van Dijk heeft hij vorig jaar bij Heerenveen ook prima gewerkt. Ik vind het overigens wel jammer wat er nu gebeurt. Dit gun ik Gertjan niet. Het gaat me bovendien zeer aan het hart dat Feyenoord zo laag staat. Hopelijk komt daar snel verbetering in.”


  ⚠️ Meld

 14. Weet niet of ze bij Feyenoord nou op zo’n beroeps-ouwehoer zitten te wachten. Hij zal weten te motiveren en het is ongetwijfeld beregezellig met hem. Maar een elftal doorlichten en een pasklaar toekomst-advies afgeven in de zomer? Mario kan toch wel met iedereen, denk niet dat dat een probleem is.

  Martin van Geel als TD was toch niet zo gek. Het is toch al de TD-ho#r van het betaalde voetbal. Van Loen dan, misschien als assistent? Persconferenties geven lukt wel. Is Richard Witsche geen goeie in Rotjeknor 😉


  ⚠️ Meld

 15. Litter in voorrondes The clash of the coverbands
  Gisteren een telefoontje gehad van onze gitarist (die lekker aan het wintersporten is), dat we 20 februari in Leeuwarden in Scooters kunnen meedoen aan de voorronde voor The clash of the coverbands. (Voor meer info zie: http://theclashofthecoverbands.com/)

  Vandaag ga ik de mail sturen om nadere afspraken te maken. Mochten er nog nieuwigheidjes zijn, dan laat ik het hier ook wel even weten.


  ⚠️ Meld

 16. Gezellig met de Kromme. Voor je het weet vernachelt hij 4 van zijn beste voetbalvrienden. Incl de man die de persconferenties voor hem doet. Moet je slopende rechtszaken aflopen en stinkende wonden proberen te helen als vereniging die niet meer te helen zijn. Je kunt nog beter een paar keer door Sjon de Wolf genaaid worden bij kaarten.
  Voor een milletje of 10.


  ⚠️ Meld

 17. Een Ander Fries Geluid. We waren een tijdje geleden bij vv De Walden in Damwoude. Gingen ze spontaan allemaal staan in de kantine en het Friese volkslied zingen. Niet gek om dat alvast te leren Plantje, spelen met de band is natuurlijk nog beter.


  ⚠️ Meld

 18. Je hoeft het niet met Wilders eens te zijn om te zien dat we weer een stuk vrijheid gaan inleveren.
  Nederland wordt steeds enger!


  ⚠️ Meld

 19. Kan me de aanklacht van sommigen voorstellen. Er zijn ook veel roeptoeters die wat schreeuwen om de grenzen van de provocatie en belediging op te zoeken. Dit is een keurig weblog maar kijk maar eens bij de buren.
  Geert zocht duidelijk de grenzen van de wet, vind het goed dat justitie ook de grenzen opzoek van wat gezegd mag worden.
  Nova gezien gister? Vond ik erg duidelijk met voorbeelden.
  Hier gaat het over:

  Tuurlijk haalt Geert hier electoraal gewin uit. Slachtofferrol zit als gepast. Maar het gaat om “de streep in het zand”.

  Dit zegt Amsterdam

  Dat de politiek verre van de rechtsgang moet blijven en omgekeerd, slaag nergens op. Kijk maar eens naar de spagaat die dan alleen al uit art.1 van de grondwet kan ontstaan:

  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan

  Met name de vergelijking Koran-Mein Kampf valt slecht. Zo haalde Geert ook het fascime bij zijn uitspraak. Zou hem wel eens inhoudelijk willen horen debatteren zonder provocaties/beledigingen en opzettelijk grof taalgebruik. Zo vond hij gister de rechter weer “niet goed bij zijn hoofd”.

  Dirty Harry komt binnenkort ook voor.

  Henk Bres is overigens vrijgesproken van het gebruiken van het woord “moffen”.  ⚠️ Meld

 20. Gezellig met de Kromme. Voor je het weet vernachelt hij 4 van zijn beste voetbalvrienden. Incl de man

  Dit is nou precies wat ik bedoel. Ze blijven daar maar lijken opgraven, reanimeren deze vervolgens in de hoop dat de successen uit de jaren zeventig dan ook weer komen.


  ⚠️ Meld

 21. Je mag je vrouw slaan, en je mag haar dwingen tot seks. Dat heeft een belangrijke imam in Melbourne tijdens toespraken gezegd. De toespraak The Key to a Succesful Marriage staat nu op het internet, en Australiërs hebben er woedend op gereageerd.

  Premier Kevin Rudd en islamitische leiders hebben de toespraak veroordeeld. Volgens Rudd is er in Australië geen plaats voor zulke uitspraken. “Seksueel geweld is onder geen enkele voorwaarde acceptabel in Australië”, zegt hij.

  Metafoor
  Imam Samir Abu Hamza zegt nu dat zijn uitspraken uit z’n verband gerukt zijn. Hij bedoelde het allemaal metaforisch.


  ⚠️ Meld

 22. Een frisse kromme wind. Genoot van De Kromme als speler, van zijn afscheid ook. Maar hoe ie over zijn chef Dick Advocaat sprak (meehuilde) na EK-Portugal. Dat trieste gedraai en maatjes laten vallen bij Utreg…..

  Hmmmm, voordeel is wel dat de media zich enorm makkelijk door hem het bos in laten sturen. Eentje stelde een kritische vraag en De Kromme maakte een heel flauw grapje over een laagje water op een tennisbaan oid. Het ging verder nergens anders over…..Mis Truus wel!

  Tijd voor een frisse wind. Een flinke schoonmaakpartij met AJAX, om daarna na te blussen met AJAX-brandblussers….moet je eens zien ALS NIEUW. En dan vind je mannen als Lucius en die halve Duitser echt niet weer. Succes Feyenoord, we missen onze oude concurrent. Alkmaar Zaanstreek van die over-ijdele bankdirecteur zijn we aardig zat. Die gloeilampen zijn ook al nergens meer te bekennen. Bovendien moet zo’n stad als Rotterdam toch een voetbalclub hebben die structureel om de bovenste plaatsen meespeelt!


  ⚠️ Meld

 23. @Dick
  Het zal nog wel even duren voor dat Rotterdam weer back to life is.

  Eerst mag je clubje op 31 januari de schoonmaakmiddelen inzetten om je grootste nederlaag van dit seizoen weg te poetsen.

  Ik vrees dat dit geen probleem gaat worden, maar die 5 – 2 kan in ieder geval niet meer teruggedraaid worden ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 24. Eerst zondag naar het getergde Groningen (slechte resultaten en gister in de beker uitgeschakeld)
  Dan idd Ho*renveen, maar thuis dat scheelt een slok op een borrel.


  ⚠️ Meld

 25. Vandaag op de radio: Ab Klink geeft toe feiten te hebben verdraaid om zijn paddoverbod erdoor te drukken. Hij wist ervan dat de gefilde hond het resultaat was van een psychose, zonder dat daarbij paddo’s in het spel waren. Echter vond hij dit een mooi verhaal om er aan toe te voegen.
  Advies uit wetenschappelijk onderzoek, waarin een verbod werd afgeraden, interesseren deze einzelganger kennelijk geen reet. Als hij een verbod wil, dan komt het er.
  Wordt het verbod nu teruggedraaid? NEE waarschijnlijk niet, de PVV, VVD en CDA gaan liever op hun eigen onderbuikgevoelens af dan op de feiten.
  Deze partijen vind ik dan ook gevaarlijk. Dit soort politiek gedrag moet met harde hand bvestreden worden.


  ⚠️ Meld

 26. Als dat zo door gaat met die rechtzaak tegen wilders, dan kon de PVV wel eens ten onder gaan vanwege de torenhoge proceskosten en zijn zij inderdaad niet meer gevaarlijk.


  ⚠️ Meld

 27. ik vindt de pvv helemaal niet gevaarlijk, geven tenminste hun eigen mening of je het daar nou mee eens bent of niet.

  Dit vind ik nog de minst gevaarlijke ervan af inderdaad.Wilders kan namelijk niets verbergen, al ben ik het voor geen meter mee eens. Achterbaks is hij in elk geval niet 😉


  ⚠️ Meld

 28. Wilders moet recht hebben op spreken, ik vind dat hij zelf de verantwoordelijkheid moet nemen om zijn grote mond te houden. Hij heeft totaal geen kaas gegeten van wat vrijheid inhoudt, al predikt hij ervoor te zijn.

  Overigens de VVD (misschien toch nog iets goeds): wil een verbod op het verbieden 😀


  ⚠️ Meld

 29. Wilders lijkt mij slimmer als jou ghehe, getuige jou reactie

  Geen idee, heb nog nooit een test van mij naast die van hem neergelegd. Vind dit ook niet zo belangrijk, wat ik er wel uit kan halen is dat je in mijn reactie iets tegen bent gekomen wat je niet slim vindt. Ben benieuwd…. 😉


  ⚠️ Meld

 30. En nu is het tijd voor een slimme reactie:

  Onze Geert, Geert, Geert. Dat Belgische peerd, peerd, peerd. Als ie at, at, at. At ie patat patat patat………

  Amen :'(


  ⚠️ Meld

 31. ghehe, eet nog ff een zak van die paddestoelen en ga eens 36 uur onder zeil, dan zijn we even van je domme reacties af, ik erger me mateloos aan je en ben niet de enige lijkt me


  ⚠️ Meld

 32. @Joop, voorlopig ben jij degene die niet op de vraag van ghehe in gegaan wat je voor niet-slims bent tegengekomen en verval je in een nietszeggende post om 8.44, of was je ochtendhumeur nog niiet uitgewerkt?


  ⚠️ Meld

 33. Had verdorie een antwoord op Boyd geschreven met allemaal links. Is ie blijven steken in de censuurkast.

  ==========

  Bericht is niet bij de redactie aangekomen helaas…


  ⚠️ Meld

 34. Daar gaan we weer, GEZELLIG allemaal inhaken svp:

  Een Nederlandse Amerikaan,
  die zie je al van verren staan
  Een Nederlandse Amerikaan,
  die zie je al van verren staan

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn hoofd lijkt wel een varkenskop,
  er staat zowat geen haar meer op
  Zijn hoofd lijkt wel een varkenskop,
  er staat zowat geen haar meer op

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Z’n neus lijkt wel een zure bom,
  ik wou dat ik er in happen kon
  Z’n neus lijkt wel een zure bom,
  ik wou dat ik er in happen kon

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn hemd lijkt wel een prentenboek,
  het hangt een meter uit zijn broek
  Zijn hemd lijkt wel een prentenboek,
  het hangt een meter uit zijn broek

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Z’n das lijkt wel een ratelslang,
  die is wel zeven meter lang
  Z’n das lijkt wel een ratelslang,
  die is wel zeven meter lang

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn broek reikt amper tot zijn kuit,
  gestreepte sokken er onderuit.
  Zijn broek reikt amper tot zijn kuit,
  gestreepte sokken er onderuit.

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn buik lijkt wel een lucht ballon,
  ik wou dat ik er in prikken kon
  Zijn buik lijkt wel een lucht ballon,
  ik wou dat ik er in prikken kon

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Maar iemand met een goed verstand,
  doet zoiets niet in Nederland!
  Maar iemand met een goed verstand,
  doet zoiets niet in Nederland!

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts  ⚠️ Meld

 35. LITTER at The clash of the coverbands
  Helaas was de voorronde van 20 februari al vol. Het wordt dan ook waarschijnlijk 22 mei. (Hebben we ook nog wat langer om te oefenen om er een super vette set neer te zetten!)
  Het blijft in Scooters in Leeuwarden.


  ⚠️ Meld

 36. @Plantje

  Je kunt gerust contact opnemen met Arjan Domhof de progammeur van Hedon Zwolle[/url] om te kijken of er iets mogelijk is.
  Is een aardige gast die er wel voor in is om mogelijkheden te bieden aan allerlei bands.

  Ik had zelf contact met hem opgenomen om te kijken of hij The Mission (UK) van Wayne Hussey naar Hedon te krijgen.

  The Mission – videoclips 😉


  ⚠️ Meld

 37. geschreven door dick, op 23 januari 2009 om 09:55

  Had verdorie een antwoord op Boyd geschreven met allemaal links. Is ie blijven steken in de censuurkast.

  ==========

  Bericht is niet bij de redactie aangekomen helaas…

  Dick.
  Bij lange bijdragen en ook bij veel links is het handig om voor het verzenden eerst te kopiëren en desnoods even in Kladblok te plakken.
  Soms ben je alles kwijt en dat is zonde van het werk.

  Dit advies kreeg ik ooit een keer van één van de admin’s. 😉


  ⚠️ Meld

 38. @Pp

  Ik vind de gereformeerde drie-eenheid Balkenende – Bos – Rouvoet en consorten gevaarlijker met hun betutteling en veel te vergaande inmenging in privézaken veel gevaarlijker.
  Maar de PVV begeeft zich met sommige gedachten en uitspraken ook op veel te glad ijs.
  Daar komt bij dat de PVV in het geheel geen democratisch geleide partij maar een dictatoriaal geleide partij is, aangezien Geert Wilders in alles het alleenzeggenschap heeft.
  Wilders heeft louter de belangen van de staat Israël voor ogen en richt zich daarbij blindelings op allerlei (vermeende) excessen van de Islam. En die zijn er ook weldegelijk…
  Maar als Wilders consequent zou zijn dan richtte hij zich ook op dezelfde uitwassen die zich binnen de andere twee Abrahamitische geloven voordoen, te weten het Christendom en het Jodendom.

  Stukje achtergrond van Geert Wilders:

  VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem niet alleen als ??een vriend van Israël??, maar ook als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ??Hij heeft een heel groot hart voor Israël én de politieke belangen van dat land??, aldus John Manheim, die met Wilders campagne voor de VVD voerde in Tel Aviv en omstreken, en voorzitter is van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) in Den Haag.

  Wilders heeft zich bij het indienen van enkele voorstellen in de Tweede Kamer laten inspireren door Israël. Zo heeft hij bijvoorbeeld meermaals voorgesteld om, naar Israëlisch voorbeeld, de door Amnesty International fel bekritiseerde administratieve detentie in Nederland in te voeren. Ook had Wilders toen hij nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat een werknemer in dienst die rechtstreeks afkomstig was van de Israëlische ambassade.

  Wikipedia – Wilders

  Wat mij betreft heeft Wilders vrijheid van spreken, maar een ieder die in hem en zijn standpunten geïnteresseerd is zou zich vooraf eens ernstig moeten gaan verdiepen in de man, zijn achtergrond en zijn beweegredenen. 😉


  ⚠️ Meld


 39. geschreven door Larry, op 23 januari 2009 om 13:06

  @Plantje

  Je kunt gerust contact opnemen met Arjan Domhof de progammeur van Hedon Zwolle om te kijken of er iets mogelijk is.
  Is een aardige gast die er wel voor in is om mogelijkheden te bieden aan allerlei bands.

  Ik had zelf contact met hem opgenomen om te kijken of hij The Mission (UK) van Wayne Hussey naar Hedon te krijgen.

  Dank voor de tip! Uiteraard wacht ik even tot we de demo af hebben. Altijd beter om wat te kunnen laten horen.
  Sinds kort zijn we ook aan Sex on fire aan het werken. Wat een lekker nummer is dat!


  ⚠️ Meld

 40. Sinds kort zijn we ook aan Sex on fire aan het werken. Wat een lekker nummer is dat!

  :'( Jouw slaapkamergeheimen mag je gerust voor jezelf houden… 😀 😉


  ⚠️ Meld

 41. @ Larry, ik had iets voor 2 nog een vraagje:

  Larry. Duidelijke bijdrage over Geert, maar kun je je nu voorstellen dat er strafvervolging tegen hem wordt ingezet?  ⚠️ Meld

 42. Whahaha! Nee, dank je. Daar lijkt Weblog Zwolle me niet het geschikte platform voor 😀
  En nee Dick, voor mijn slaapkamergeheimen heb ik ook geen ander platform 😉


  ⚠️ Meld

 43. Ik wil me eerst nog erin verdiepen voordat ik daar op antwoord.
  Maar ik neem aan dat een rechtbank niet zomaar het Openbaar Ministerie dwingt om een procedure in gang te zetten.


  ⚠️ Meld

 44. Sjezus wat een randebiel zeg!!! Langzaamaan martelen, dat moet zijn straf maar worden. Gadver ben er direct door van slag. Je zult je kind maar weggebracht hebben ?s morgens en je krijgt later telefoon. Argh…….. wil er niet eens aan denken. :'( :'( :'( :'(


  ⚠️ Meld

 45. De dader, een 28-jarige man uit Dendermonde, is opgepakt. Hij had nogal warrige verklaringen. Hij zou bij zijn arrestatie gewond zijn geraakt, meldde de Vlaamse omroep VRT. Naar verluidt zou de man psychologische problemen hebben. Over het motief is niets bekend.

  Het is een roodharige man op de fiets. Zijn wangen waren wit geschminkt, met zwarte geschminkte ogen. De directeur stond midden in het bloed. De verslaggever van Radio 1 kon met moeite zijn tranen bedwingen. Horror-verhaal.

  Vreemd dat ze eerst 3 toen 4 doden en nu dit naar buiten brengen:
  Een man heeft vrijdag twee baby’s en een medewerkster doodgestoken en tien kinderen en twee medewerkers verwond in een kinderdagverblijf in deelgemeente Sint-Gillis in de Vlaamse gemeente Dendermonde.

  Walgelijk.  ⚠️ Meld

 46. @ Larry: Dat Dutroux-stuk is van 19 juni!!

  In de komende weken worden nieuwe onthullingen verwacht, maar allereerst ligt de bal nu bij Jan Peter ‘normen en waarden’ Balkenende om een ‘waardig antwoord’ te vinden op deze ‘boeiende uitdaging’.

  Waren de kamervragen zo beroerd slecht of zijn ze niet eens gesteld?
  ——–
  Zembla is doorgaans een erg goed programma, helaas zie ik het te weinig. Nu jij is van??? Word er nu eindelijk wel deining gemaakt in de Kamer?


  ⚠️ Meld

 47. Dit speelt al zo lang. Jaren zelfs. Maar ja, hoe krijg je één van de hoogste bazen van justitie veroordeeld?

  Het schijnt trouwens dat PKK-leider ?calan toentertijd naar Turkije is uitgeleverd, omdat de Turkse overheid foto’s in handen had waar die Demmink op stond terwijl hij bezig was met kleine jongetjes. Ondanks dat het inging tegen internationale verdragen ?n tegen onze eigen grondwet, werd de uitlevering toch doorgezet. Chantage?


  ⚠️ Meld

 48. Uit door mij geplaatste link; 16 april 2007: De PVV stelt (als enige partij) kamervragen over de kwestie. Deze worden reeds binnen drie uur beantwoord door HB. De minister zegt dat het OM ??een orierterend onderzoek?? is begonnen.  ⚠️ Meld

 49. Denk je dat geen advocaat het aandurfde hem voor het bankie te krijgen? We hebben anders een mooi stel publiciteitsgeyle advocaten. Hamer heeft zich er in dat YouTube-journaal (2003) in vastgebeten. Maar is vast ergens afgehaakt :'(

  Kamervragen, je mag toch gewoon vragen wat je op je lever hebt.
  Al fluit een fractie je terug, je hebt weinig kloten als je afdruipt met de staart tussen de benen.


  ⚠️ Meld

 50. Klasse Brug: toch nog kamervragen! Ernstig slap dat 16/4’07 geen vervolg heeft gekregen. Temeer omdat nu veel meer duidelijk is. Feiten zelfs.


  ⚠️ Meld

 51. 22 juni 2007: In navolging van de PVV stellen nu ook de SP en de VVD kamervragen over de Demmink-kwestie aan minister Hirsch Ballin. Ook in deze antwoorden wordt geen millimter ruimte geboden ook maar een begin aan de dag te leggen van mogelijke erkenning van strafbare feiten door Demmink gepleegd  ⚠️ Meld

 52. Brug, ik heb mezelf net overtroffen 2 linken en 2 sites met Opinies in no time door te lezen. Ben blij dat jij nog wat citeert uit je link en sorry dat ik er niet aan toe kwam.

  Toch is er meer bekend geworden na de kamervragen van SP en de VVD over de Demmink-kwestie aan minister Hirsch Ballin. Of jij moet met nog recentere acties komen anders vind ik het verbijsterend dat er daarna nixxx is gebeurd.

  Zijn er vermoedens waarom Demmink door al die notabelen is gedekt?


  ⚠️ Meld

 53. Geert W. wel, Joris D. niet vervolgd.

  Een criminele pedofiel die de levens van honderden minderjarigen heeft verwoest (Demmink links op de foto met een kinderhandelaar hoogwaardigheidsbekleder uit Azerbaidjan) wordt geen haar gekrenkt. Sterker: de minister van Justitie zit wekelijks met hem aan tafel om het justitieel beleid van ons land door te nemen. Een populaire, door het volk verkozen politicus, lid van de tweede kamer, fractievoorzitter van zijn partij, wordt vervolgd door de Staat om politieke uitspraken. Nederland anno 2009. Verzet! Op de barricaden! Na jaren van justitiele blunders en rechterlijke dwalingen begint het systeem nu met het direct uit de weg ruimen van zijn tegenstanders! Wat gebeurt er met een volk dat voor tirannen zwicht? Dan dooft het licht!

  Klokkenluideronline.nl


  ⚠️ Meld

 54. Dat lijstje had ik wel gezien Brug, maar dat wil nog niet zeggen dat je als volksvertegenwoordiger niet mag doorvragen aan de minister. Zeker niet als er nieuwe feiten en bedreigingen (Zembla) zijn.

  Bovendien ben ik er van overtuigd dat er genoeg publiciteitsgeyle avocaten zijn die hier wel mee aan de slag willen.

  @ Larry: Ga jij ook mee in die slachtoffersrol die Geert zich heeft aangemeten? Ik vind de aanklacht zwaar terecht. Deze zaak heeft niet met Joris 3-pinter te maken. Dit heb ik net op VK gepost:

  Ach ik zal het je besparen. Bovendien heb ik daar vandaag al heerlijk botgevierd op 6 zeer uiteenlopende opinie’s.

  Hoeveel instanties hadden wel geen aangifte gedaan? Het resulteerde in dit kale A4-tje. Dan kan iedereen zijn/haar eigen opinie maken streep in het zand


  ⚠️ Meld

 55. Op zich prima hoor die klokkenluiders, maar zo’n Ad Bos bijvoorbeeld. Heeft toch zelf ook jaaaaren meegedraaid in die ongelooflijk foute praktijken?


  ⚠️ Meld

 56. Denk dat hij de eerste en vrees de enige is. Prima dat hij het deed, maar voor de nuance schrijf ik er maar even bij dat hij niet alleen een “held” is maar ook jaren “onderdeel van” was.


  ⚠️ Meld

 57. Larry, ik neem dit zoere zakie wel ff mee naar VK-Opinie (ook genoemd). Het zal wel nixxx uithalen maar niet geschoten is altijd mis.


  ⚠️ Meld

 58. Laary, heb de teksten bij Hans W. neergezet, met de vraag of hij er eens aandacht aan durft te besteden. Zinnetje toegevoegd aan de opinieredactie “Vriendelijk verzoek dit te laten staan, dank u”. Vrees dat het binnen 60 minuten weg is. Maar we hebben een kopie ;D


  ⚠️ Meld

 59. Feyenoord maakt thuis 1-1 in slotminuut.
  Been volgend jaar zeker. Kunnen ze tenminste niet meer zeuren dat het daar aan ligt. Mario lijkt me verstandig genoeg om het halve elftal eruit te kicken!

  Dan dat AZ, ok slechte wedstrijd, geen hele moeilijke tegenstander maar toch….

  Ajax krijgt het IN Groningen erg moeilijk tegen de getergde (slechte resultaten) Noordelingen.


  ⚠️ Meld

 60. Plasterk net in Buitenhof, mijn favo minister met humor. Maar wat is die vrouwelijke columniste goed! Over Mein Kampf en de Koran. Pet diep af, ook vol humor! Is me al vaker opgevallen…


  ⚠️ Meld

 61. Ja nieuwe log svp, dan kunnen we deze sluiten met mijn mededeling dat Feyenoord dit weekend toch een puntje is ingelopen op Ajax.
  😀


  ⚠️ Meld

 62. News voor admin?
  Komende woensdag middag wordt de kookstudio op het Prinses margriet internaat geopend (schippersinternaat) door Johnny en Thereze (of hoe schrijf je dat?) van De Librije.
  naar waarschijnlijkheid komen SBS en De Telegraaf ook polshoogte nemen.

  ==========
  Is bekend 😉


  ⚠️ Meld

Reageer