Algemene Log 33

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 34 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 223
 1. Hopelijk eens een log met alleen maar positieve reacties. Dus mensen, wees eens lief, ruimdenkend en laat een ieder in zijn waarde ook al denktie totaal anders als jijzelf. Probeer het eens te benaderen vanuit een ander! πŸ˜‰

 2. Ik vind het een goede oproep Zwollenaar! Op de dag die gezien wordt als de meest deprimerende dag! πŸ˜‰
  Maar dat worden wij wel de baas! πŸ˜€

 3. Met dik 2,5 uur hebben we deze dag ook allemaal weer gered…
  Dan moeten die andere 346 dagen dit jaar ook geen probleem meer zijn!

 4. Wie gaat de uitdaging aan:

  Wie maakt een mooi logo voor de (populaire-) Algemene Logs op Weblog Zwolle ?
  Het nieuwe logo kan elke keer bij het hoofdbericht geplaatst worden.

  We zijn benieuwd…

  Redactie Weblog Zwolle

 5. geschreven door Gezellig, op 19 januari 2009 om 20:22

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 12:00 Is het niet tijd voor Alg. Log 33?

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 19:46 Zover mij bekend geen plannen.
  Wel tijd voor een nieuwe algemene log.

  Admin, Tim wil niet langer zover downscrollen. Wees de redder in nood voor hem en hij is je eeuwig dankbaar.

  geschreven door Tim, op 19 januari 2009 om 20:51
  Dankjewel, gezellig.

  Geen dank, met erg veel plezier gedaan Tim !

 6. @Zwollenaar
  Waarvan akte…..

  Hopelijk eens een log met alleen maar positieve reacties. Dus mensen, wees eens lief, ruimdenkend en laat een ieder in zijn waarde ook al denktie totaal anders als jijzelf. Probeer het eens te benaderen vanuit een ander!

  Kon heel NL er maar zo over denken πŸ™‚

 7. Ach, zo lang ze geen kampioen worden of successen hebben valt het allemaal wel mee. Het probleem begint pas als ze resultaten boeken, dan worden ze arro. Dus….bgab…AZ kampioen!

 8. Gezellig's muziektip vanm de week – DAILY BREAD
  Heerlijk klinkend POSITIEF geluid van dit bandje uit Friesland dat op 11 februari te zien valt in Zwolle (Paardpop).

  Hun muziekstijl is sexy garage dance, een enerverende combi van de rauwe energie van de '60's garagerock, het tegendraadse van de Nederlandse Indierockscene en de dancegrooves van electro.

  Een aantal van hun songs is te beluisteren op:
  http://www.myspace.com/dailybreadtheband

 9. TΓ© generaliserend Joppuh, niet iedereen over 1 kam scheren

  Het probleem begint pas als ze resultaten boeken, dan worden ze arro.

  Machtig mooi feest toen in '95 in "Babbel". De hele stad stond op de kop tot in de vroege uurtjes πŸ˜‰

 10. ja Dick maar toen ik postte: "Alle Ajacieden zijn lief" reageerde je ook niet! πŸ˜‰

 11. Maar moet er niet 'algemene log' op staan? Daar was tie toch voor? Maar ja ook weer niet teveel tekst.

 12. Tjalling, doet r ff een Feynoordlogootje bij en dan met de tekst….eindelijk weer onder ons! πŸ˜‰

 13. Natuurlijk Gezellig ,nu komen de echte ontwerpen pas.
  Deze klungels waren alleen maar ter inspiratie.

 14. Essent > Meer jobs in Zwolle ?
  Essent sluit haar vestiging in Hengelo.

  Dat maakte het energiebedrijf dinsdag bekend aan haar medewerkers. Dat betekent dat meer dan 100 werknemers op zoek moeten naar ander werk of mee moeten verhuizen naar Zwolle. Reden voor de sluiting is dat Essent haar werk wil concentreren in Zwolle. Voor het eind van het jaar wil Essent weg zijn uit Hengelo. De ondernemingsraad moet de verhuizing nog wel goedkeuren. Essent benadrukt dat de verhuizing niets te maken heeft met de aanstaande overname door het Duitse energiebedrijf RWE.

 15. Balkende feliciteert Obama vanuit ZWOLLE
  ZWOLLE – Premier Jan Peter Balkenende heeft de nieuwe Amerikaanse president Obama dinsdagavond per brief gefeliciteerd. Balkenende ziet uit naar samenwerking met president Barack Obama en hoopt hem snel te ontmoeten, zo verklaarde hij vlak na Obama's inauguratie in Washington.

  ??Ik denk dat we vandaag allemaal iets voelen van het geweldige enthousiasme en de positieve energie die president Obama in de Verenigde Staten en daarbuiten losmaakt??, zei de premier op een bijeenkomst van ondernemers in Zwolle. ??Ook vandaag was de boodschap inspirerend. Ik hoop hem snel persoonlijk te ontmoeten en ik zie er naar uit om met hem samen te werken. Dat heb ik ook in de felicitatiebrief aan hem geschreven.??

  Balkenende benadrukte in zijn brief het belang van samenwerking bij de bestrijding van de wereldwijde economische crisis. Volgens Balkenende zijn de relaties tussen Nederland en de Verenigde Staten altijd goed geweest. Dat zal volgens hem niet veranderen. Hij noemde het een ??mooi toeval?? dat de landen dit jaar herdenken dat vierhonderd jaar geleden de eerste Nederlanders voet aan wal zetten op Manhattan.

  ??Die onderlinge vriendschap blijft??, zei Balkenende. ??Waar het nu om gaat is welke rol de Verenigde Staten op het wereldtoneel gaan spelen. Denk aan de economie, denk aan het klimaat. Daarin moeten we als Nederland samen optrekken met de VS. Obama spreekt daar positieve woorden over, vandaar dat ik vol vertrouwen ben over de samenwerking in de komende tijd.??

 16. Jp heeft er weer een vriend bij. Die rechters-manipulator uit BelgiΓ« is een vriend van hem, Bush, Berlusconi. Het zal allemaal wel :'(

 17. die rotterdamse club is echt nog veel zieker als gedacht, benieuwd welke gek nu weer zn vingers eraan gaat branden

 18. Beenhakker zegt men, na een half seizoen worden de laatste zes letters van zijn naam gehakt. πŸ˜‰

 19. linda
  –Digitaliseer je ook dia's?–
  Nee ,Linda maar dat kun je zelf ook heel goed doen. Deze scanners zijn niet zo duur en er is weinig technische kennis voor nodig πŸ™‚

 20. Dick, ik dacht dat het over Gudde ging en de poll die ik op mijn kein geloel, fussbal spielen hyve heb gezet.

 21. Inderdaad wat een kloojoo, laat zich links- en rechtsom passeren. Kan ik wel net als Robby zeggen dat ik niet stem: laat het maar zo. Maar Feyenoord verdiend beter. Kan helaas niet stemmen, zal wel komen door mijn onbekendheid met hyves. Oh ja, moest ook nog iemand opzoeken.

  PS klein typefoutje: Eens, Gudde heeft beween

 22. Paul Bosvelt begrijpt Feyennorders niet……
  Onderstaande heb ik geleend van Voetbalzone.nl:

  Het volgende zegt genoeg over jankmuiltjes Van Bronkhorst, Makaay etc.. :

  Paul Bosvelt is verbaasd over alle commotie die is ontstaan rond Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek. De voormalig voetballer en aanvoerder van de Rotterdamse club speelde de laatste twee jaar van zijn carri?re bij sc Heerenveen onder leiding van de geplaagde oefenmeester.

  "ik verbaas me een beetje over alle verhalen", vertelt Bosvelt tegenover Elf Voetbal. "ik heb twee seizoenen fantastisch met hem samengewerkt en herken me dus totaal niet in de kritieken die ik nu lees. Ik was 37 jaar toen ik bij Heerenveen voetbalde, maar heb het nooit rustiger aan gedaan. Ik deed aan alle trainingen mee en was nooit geblesseerd. Die sessies waren overigens niet veel zwaarder dan die van andere trainers."
  "het probleem bij Feyenoord is dat de resultaten achterwege blijven," vervolgt Bosvelt. "daarnaast blijkt er veel gepraat te worden, maar niet met de personen die het aan gaat. Als er problemen zijn, moet je dat proberen op te lossen en niet achter iemands rug om gaan klagen als een klein kind. Je krijgt nu verhalen in de pers die behoorlijk aangedikt worden. In het begin was de krachttraining het probleem en nu wordt er weer te hard getraind."

  "feyenoord moet gewoon rustig blijven en Verbeek zijn werk laten doen. Ze hebben hem vooraf uitgebreid gescreend. Dan zou het raar zijn als hij na een paar maanden alweer wordt weggestuurd. Bovendien kan Verbeek nog niet goed op zijn werk beoordeeld worden. Met al die blessures, die volgens mij niet zijn schuld zijn, heeft hij nog amper met zijn sterkste elftal kunnen spelen."

  Bosvelt weigert te geloven dat Verbeek niet met oudere spelers kan omgaan. "ik was zelf 37 en met Gerald Sibon en Rob van Dijk heeft hij vorig jaar bij Heerenveen ook prima gewerkt. Ik vind het overigens wel jammer wat er nu gebeurt. Dit gun ik Gertjan niet. Het gaat me bovendien zeer aan het hart dat Feyenoord zo laag staat. Hopelijk komt daar snel verbetering in."

 23. Het is gebeurd met Fc Eindhoven, ze krijgen volgend seizoen geen licentie meer

  Bron:nos teletekst

 24. geschreven door dick, op 21 januari 2009 om 16:07

  @ Joppuh, Dit kon ook nog

  Zal een duur geintje worden… πŸ˜‰

 25. Don Leo past beter ?n kan goed met Mario Been. Gisteren meelijwekkend dramatisch voetbal trouwens.

 26. Weet niet of ze bij Feyenoord nou op zo'n beroeps-ouwehoer zitten te wachten. Hij zal weten te motiveren en het is ongetwijfeld beregezellig met hem. Maar een elftal doorlichten en een pasklaar toekomst-advies afgeven in de zomer? Mario kan toch wel met iedereen, denk niet dat dat een probleem is.

  Martin van Geel als TD was toch niet zo gek. Het is toch al de TD-ho#r van het betaalde voetbal. Van Loen dan, misschien als assistent? Persconferenties geven lukt wel. Is Richard Witsche geen goeie in Rotjeknor πŸ˜‰

 27. Laat Feyenoord gewoon lekker verder gaan met Van hanegem, Metgod etc. Rotterdamse kwaliteit.

 28. Litter in voorrondes The clash of the coverbands
  Gisteren een telefoontje gehad van onze gitarist (die lekker aan het wintersporten is), dat we 20 februari in Leeuwarden in Scooters kunnen meedoen aan de voorronde voor The clash of the coverbands. (Voor meer info zie: http://theclashofthecoverbands.com/)

  Vandaag ga ik de mail sturen om nadere afspraken te maken. Mochten er nog nieuwigheidjes zijn, dan laat ik het hier ook wel even weten.

 29. Gezellig met de Kromme. Voor je het weet vernachelt hij 4 van zijn beste voetbalvrienden. Incl de man die de persconferenties voor hem doet. Moet je slopende rechtszaken aflopen en stinkende wonden proberen te helen als vereniging die niet meer te helen zijn. Je kunt nog beter een paar keer door Sjon de Wolf genaaid worden bij kaarten.
  Voor een milletje of 10.

 30. Gaaf Plantje! Jammer dat het succes niet in Zwolle begon. Anders beperk je je in het Friese maar tot soundchecken. πŸ˜‰

 31. Als ware Limburger (het is er toch niet uit te slaan ;)) zit het me ook nog niet helemaal lekker dat het in Friesland is….
  Maar het begin is er!

 32. Een Ander Fries Geluid. We waren een tijdje geleden bij vv De Walden in Damwoude. Gingen ze spontaan allemaal staan in de kantine en het Friese volkslied zingen. Niet gek om dat alvast te leren Plantje, spelen met de band is natuurlijk nog beter.

 33. Je hoeft het niet met Wilders eens te zijn om te zien dat we weer een stuk vrijheid gaan inleveren.
  Nederland wordt steeds enger!

 34. Kan me de aanklacht van sommigen voorstellen. Er zijn ook veel roeptoeters die wat schreeuwen om de grenzen van de provocatie en belediging op te zoeken. Dit is een keurig weblog maar kijk maar eens bij de buren.
  Geert zocht duidelijk de grenzen van de wet, vind het goed dat justitie ook de grenzen opzoek van wat gezegd mag worden.
  Nova gezien gister? Vond ik erg duidelijk met voorbeelden.
  Hier gaat het over:

  Tuurlijk haalt Geert hier electoraal gewin uit. Slachtofferrol zit als gepast. Maar het gaat om "de streep in het zand".

  Dit zegt Amsterdam

  Dat de politiek verre van de rechtsgang moet blijven en omgekeerd, slaag nergens op. Kijk maar eens naar de spagaat die dan alleen al uit art.1 van de grondwet kan ontstaan:

  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan

  Met name de vergelijking Koran-Mein Kampf valt slecht. Zo haalde Geert ook het fascime bij zijn uitspraak. Zou hem wel eens inhoudelijk willen horen debatteren zonder provocaties/beledigingen en opzettelijk grof taalgebruik. Zo vond hij gister de rechter weer "niet goed bij zijn hoofd".

  Dirty Harry komt binnenkort ook voor.

  Henk Bres is overigens vrijgesproken van het gebruiken van het woord "moffen".

 35. Gezellig met de Kromme. Voor je het weet vernachelt hij 4 van zijn beste voetbalvrienden. Incl de man

  Dit is nou precies wat ik bedoel. Ze blijven daar maar lijken opgraven, reanimeren deze vervolgens in de hoop dat de successen uit de jaren zeventig dan ook weer komen.

 36. Je mag je vrouw slaan, en je mag haar dwingen tot seks. Dat heeft een belangrijke imam in Melbourne tijdens toespraken gezegd. De toespraak The Key to a Succesful Marriage staat nu op het internet, en AustraliΓ«rs hebben er woedend op gereageerd.

  Premier Kevin Rudd en islamitische leiders hebben de toespraak veroordeeld. Volgens Rudd is er in AustraliΓ« geen plaats voor zulke uitspraken. "Seksueel geweld is onder geen enkele voorwaarde acceptabel in AustraliΓ«", zegt hij.

  Metafoor
  Imam Samir Abu Hamza zegt nu dat zijn uitspraken uit z'n verband gerukt zijn. Hij bedoelde het allemaal metaforisch.

 37. Dick, ik ben zekers niet "in de warre" met 00W (nul-nul-woef).

  De Kuip kan wel een fris briesje gebruiken lijkt mij zo !

 38. Een frisse kromme wind. Genoot van De Kromme als speler, van zijn afscheid ook. Maar hoe ie over zijn chef Dick Advocaat sprak (meehuilde) na EK-Portugal. Dat trieste gedraai en maatjes laten vallen bij Utreg…..

  Hmmmm, voordeel is wel dat de media zich enorm makkelijk door hem het bos in laten sturen. Eentje stelde een kritische vraag en De Kromme maakte een heel flauw grapje over een laagje water op een tennisbaan oid. Het ging verder nergens anders over…..Mis Truus wel!

  Tijd voor een frisse wind. Een flinke schoonmaakpartij met AJAX, om daarna na te blussen met AJAX-brandblussers….moet je eens zien ALS NIEUW. En dan vind je mannen als Lucius en die halve Duitser echt niet weer. Succes Feyenoord, we missen onze oude concurrent. Alkmaar Zaanstreek van die over-ijdele bankdirecteur zijn we aardig zat. Die gloeilampen zijn ook al nergens meer te bekennen. Bovendien moet zo'n stad als Rotterdam toch een voetbalclub hebben die structureel om de bovenste plaatsen meespeelt!

 39. @Dick
  Het zal nog wel even duren voor dat Rotterdam weer back to life is.

  Eerst mag je clubje op 31 januari de schoonmaakmiddelen inzetten om je grootste nederlaag van dit seizoen weg te poetsen.

  Ik vrees dat dit geen probleem gaat worden, maar die 5 – 2 kan in ieder geval niet meer teruggedraaid worden ;D ;D ;D

 40. Eerst zondag naar het getergde Groningen (slechte resultaten en gister in de beker uitgeschakeld)
  Dan idd Ho*renveen, maar thuis dat scheelt een slok op een borrel.

 41. Vandaag op de radio: Ab Klink geeft toe feiten te hebben verdraaid om zijn paddoverbod erdoor te drukken. Hij wist ervan dat de gefilde hond het resultaat was van een psychose, zonder dat daarbij paddo's in het spel waren. Echter vond hij dit een mooi verhaal om er aan toe te voegen.
  Advies uit wetenschappelijk onderzoek, waarin een verbod werd afgeraden, interesseren deze einzelganger kennelijk geen reet. Als hij een verbod wil, dan komt het er.
  Wordt het verbod nu teruggedraaid? NEE waarschijnlijk niet, de PVV, VVD en CDA gaan liever op hun eigen onderbuikgevoelens af dan op de feiten.
  Deze partijen vind ik dan ook gevaarlijk. Dit soort politiek gedrag moet met harde hand bvestreden worden.

 42. ik vindt de pvv helemaal niet gevaarlijk, geven tenminste hun eigen mening of je het daar nou mee eens bent of niet.

 43. Als dat zo door gaat met die rechtzaak tegen wilders, dan kon de PVV wel eens ten onder gaan vanwege de torenhoge proceskosten en zijn zij inderdaad niet meer gevaarlijk.

 44. ik vindt de pvv helemaal niet gevaarlijk, geven tenminste hun eigen mening of je het daar nou mee eens bent of niet.

  Dit vind ik nog de minst gevaarlijke ervan af inderdaad.Wilders kan namelijk niets verbergen, al ben ik het voor geen meter mee eens. Achterbaks is hij in elk geval niet πŸ˜‰

 45. @ larry en dat is nou precies waar heel links nederland op hoopt dat dit gaat gebeuren. >:(

 46. Wilders moet recht hebben op spreken, ik vind dat hij zelf de verantwoordelijkheid moet nemen om zijn grote mond te houden. Hij heeft totaal geen kaas gegeten van wat vrijheid inhoudt, al predikt hij ervoor te zijn.

  Overigens de VVD (misschien toch nog iets goeds): wil een verbod op het verbieden πŸ˜€

 47. @ Ghehe 17:55: Klasse van ome Job dat hij zijn poot stijf hield!!

  ???? PVV en VVD hebben toch VRIJHEID in hun naam staan :'(

 48. Wilders lijkt mij slimmer als jou ghehe, getuige jou reactie

  Geen idee, heb nog nooit een test van mij naast die van hem neergelegd. Vind dit ook niet zo belangrijk, wat ik er wel uit kan halen is dat je in mijn reactie iets tegen bent gekomen wat je niet slim vindt. Ben benieuwd…. πŸ˜‰

 49. En nu is het tijd voor een slimme reactie:

  Onze Geert, Geert, Geert. Dat Belgische peerd, peerd, peerd. Als ie at, at, at. At ie patat patat patat………

  Amen :'(

 50. ghehe, eet nog ff een zak van die paddestoelen en ga eens 36 uur onder zeil, dan zijn we even van je domme reacties af, ik erger me mateloos aan je en ben niet de enige lijkt me

 51. @Joop, voorlopig ben jij degene die niet op de vraag van ghehe in gegaan wat je voor niet-slims bent tegengekomen en verval je in een nietszeggende post om 8.44, of was je ochtendhumeur nog niiet uitgewerkt?

 52. Had verdorie een antwoord op Boyd geschreven met allemaal links. Is ie blijven steken in de censuurkast.

  ==========

  Bericht is niet bij de redactie aangekomen helaas…

 53. Daar gaan we weer, GEZELLIG allemaal inhaken svp:

  Een Nederlandse Amerikaan,
  die zie je al van verren staan
  Een Nederlandse Amerikaan,
  die zie je al van verren staan

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn hoofd lijkt wel een varkenskop,
  er staat zowat geen haar meer op
  Zijn hoofd lijkt wel een varkenskop,
  er staat zowat geen haar meer op

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Z'n neus lijkt wel een zure bom,
  ik wou dat ik er in happen kon
  Z'n neus lijkt wel een zure bom,
  ik wou dat ik er in happen kon

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn hemd lijkt wel een prentenboek,
  het hangt een meter uit zijn broek
  Zijn hemd lijkt wel een prentenboek,
  het hangt een meter uit zijn broek

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Z'n das lijkt wel een ratelslang,
  die is wel zeven meter lang
  Z'n das lijkt wel een ratelslang,
  die is wel zeven meter lang

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn broek reikt amper tot zijn kuit,
  gestreepte sokken er onderuit.
  Zijn broek reikt amper tot zijn kuit,
  gestreepte sokken er onderuit.

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Zijn buik lijkt wel een lucht ballon,
  ik wou dat ik er in prikken kon
  Zijn buik lijkt wel een lucht ballon,
  ik wou dat ik er in prikken kon

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

  Maar iemand met een goed verstand,
  doet zoiets niet in Nederland!
  Maar iemand met een goed verstand,
  doet zoiets niet in Nederland!

  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts
  van voor naar achter van links naar rechts

 54. LITTER at The clash of the coverbands
  Helaas was de voorronde van 20 februari al vol. Het wordt dan ook waarschijnlijk 22 mei. (Hebben we ook nog wat langer om te oefenen om er een super vette set neer te zetten!)
  Het blijft in Scooters in Leeuwarden.

 55. Kon je niets afdwingen Plantje? "Weet wat je mist, ok dan willen we wel op 22 mei komen, maar dan in Hedon/Zwolle"!

 56. Ja, ik snap eigenlijk ook niet, dat we niet in Hedon voor de voorronde in aanmerking komen. Volgens mij is daar geen voorronde meer.

 57. @Plantje

  Je kunt gerust contact opnemen met Arjan Domhof de progammeur van Hedon Zwolle[/url] om te kijken of er iets mogelijk is.
  Is een aardige gast die er wel voor in is om mogelijkheden te bieden aan allerlei bands.

  Ik had zelf contact met hem opgenomen om te kijken of hij The Mission (UK) van Wayne Hussey naar Hedon te krijgen.

  The Mission – videoclips πŸ˜‰

 58. geschreven door dick, op 23 januari 2009 om 09:55

  Had verdorie een antwoord op Boyd geschreven met allemaal links. Is ie blijven steken in de censuurkast.

  ==========

  Bericht is niet bij de redactie aangekomen helaas…

  Dick.
  Bij lange bijdragen en ook bij veel links is het handig om voor het verzenden eerst te kopiΓ«ren en desnoods even in Kladblok te plakken.
  Soms ben je alles kwijt en dat is zonde van het werk.

  Dit advies kreeg ik ooit een keer van één van de admin's. πŸ˜‰

 59. @Pp

  Ik vind de gereformeerde drie-eenheid Balkenende – Bos – Rouvoet en consorten gevaarlijker met hun betutteling en veel te vergaande inmenging in privΓ©zaken veel gevaarlijker.
  Maar de PVV begeeft zich met sommige gedachten en uitspraken ook op veel te glad ijs.
  Daar komt bij dat de PVV in het geheel geen democratisch geleide partij maar een dictatoriaal geleide partij is, aangezien Geert Wilders in alles het alleenzeggenschap heeft.
  Wilders heeft louter de belangen van de staat IsraΓ«l voor ogen en richt zich daarbij blindelings op allerlei (vermeende) excessen van de Islam. En die zijn er ook weldegelijk…
  Maar als Wilders consequent zou zijn dan richtte hij zich ook op dezelfde uitwassen die zich binnen de andere twee Abrahamitische geloven voordoen, te weten het Christendom en het Jodendom.

  Stukje achtergrond van Geert Wilders:

  VVD-Kamerleden die Wilders als fractiegenoot hebben meegemaakt, omschrijven hem niet alleen als ??een vriend van IsraΓ«l??, maar ook als een pleitbezorger voor de Joodse staat. ??Hij heeft een heel groot hart voor IsraΓ«l Γ©n de politieke belangen van dat land??, aldus John Manheim, die met Wilders campagne voor de VVD voerde in Tel Aviv en omstreken, en voorzitter is van het Centrum Informatie en Documentatie IsraΓ«l (CIDI) in Den Haag.

  Wilders heeft zich bij het indienen van enkele voorstellen in de Tweede Kamer laten inspireren door IsraΓ«l. Zo heeft hij bijvoorbeeld meermaals voorgesteld om, naar IsraΓ«lisch voorbeeld, de door Amnesty International fel bekritiseerde administratieve detentie in Nederland in te voeren. Ook had Wilders toen hij nog voor de VVD in de Tweede Kamer zat een werknemer in dienst die rechtstreeks afkomstig was van de IsraΓ«lische ambassade.

  Wikipedia – Wilders

  Wat mij betreft heeft Wilders vrijheid van spreken, maar een ieder die in hem en zijn standpunten geΓ―nteresseerd is zou zich vooraf eens ernstig moeten gaan verdiepen in de man, zijn achtergrond en zijn beweegredenen. πŸ˜‰

 60. Dit zijn pas problemen:
  Echt belangrijke zaken

  Haha… dan zag die Poetin er toch een stuk imposanter uit, ondanks dat ook hij zijn buik inhield. πŸ˜€

 61. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ Larry. Duidelijke bijdrage over Geert, maar kun je je nu voorstellen dat er strafvervolging tegen hem wordt ingezet?

  Ziek idd Natas 13:34


 62. geschreven door Larry, op 23 januari 2009 om 13:06

  @Plantje

  Je kunt gerust contact opnemen met Arjan Domhof de progammeur van Hedon Zwolle om te kijken of er iets mogelijk is.
  Is een aardige gast die er wel voor in is om mogelijkheden te bieden aan allerlei bands.

  Ik had zelf contact met hem opgenomen om te kijken of hij The Mission (UK) van Wayne Hussey naar Hedon te krijgen.

  Dank voor de tip! Uiteraard wacht ik even tot we de demo af hebben. Altijd beter om wat te kunnen laten horen.
  Sinds kort zijn we ook aan Sex on fire aan het werken. Wat een lekker nummer is dat!

 63. Sinds kort zijn we ook aan Sex on fire aan het werken. Wat een lekker nummer is dat!

  :'( Jouw slaapkamergeheimen mag je gerust voor jezelf houden… πŸ˜€ πŸ˜‰

 64. Oneens, schrijf maar uit Plantje…..Gezellig πŸ˜‰

  Sterker nog, bij hoge uitzondering hoeft het niet allemaal waar te zijn…

 65. @ Larry, ik had iets voor 2 nog een vraagje:

  Larry. Duidelijke bijdrage over Geert, maar kun je je nu voorstellen dat er strafvervolging tegen hem wordt ingezet?

 66. Whahaha! Nee, dank je. Daar lijkt Weblog Zwolle me niet het geschikte platform voor πŸ˜€
  En nee Dick, voor mijn slaapkamergeheimen heb ik ook geen ander platform πŸ˜‰

 67. Ik wil me eerst nog erin verdiepen voordat ik daar op antwoord.
  Maar ik neem aan dat een rechtbank niet zomaar het Openbaar Ministerie dwingt om een procedure in gang te zetten.

 68. @natascha
  Walgelijk, ziekelijk etc. Heb er ook geen woorden voor. Drie mensen vermoord waarvan twee baby's.

 69. geschreven door Natascha, op 23 januari 2009 om 13:34

  Wat een zieke mensen lopen er toch rond, je valt toch geen kinderdagverblijf aan

  Mis ik iets?

 70. Sjezus wat een randebiel zeg!!! Langzaamaan martelen, dat moet zijn straf maar worden. Gadver ben er direct door van slag. Je zult je kind maar weggebracht hebben ?s morgens en je krijgt later telefoon. Argh…….. wil er niet eens aan denken. :'( :'( :'( :'(

 71. De dader, een 28-jarige man uit Dendermonde, is opgepakt. Hij had nogal warrige verklaringen. Hij zou bij zijn arrestatie gewond zijn geraakt, meldde de Vlaamse omroep VRT. Naar verluidt zou de man psychologische problemen hebben. Over het motief is niets bekend.

  Het is een roodharige man op de fiets. Zijn wangen waren wit geschminkt, met zwarte geschminkte ogen. De directeur stond midden in het bloed. De verslaggever van Radio 1 kon met moeite zijn tranen bedwingen. Horror-verhaal.

  Vreemd dat ze eerst 3 toen 4 doden en nu dit naar buiten brengen:
  Een man heeft vrijdag twee baby's en een medewerkster doodgestoken en tien kinderen en twee medewerkers verwond in een kinderdagverblijf in deelgemeente Sint-Gillis in de Vlaamse gemeente Dendermonde.

  Walgelijk.

 72. @ Larry: Dat Dutroux-stuk is van 19 juni!!

  In de komende weken worden nieuwe onthullingen verwacht, maar allereerst ligt de bal nu bij Jan Peter 'normen en waarden' Balkenende om een 'waardig antwoord' te vinden op deze 'boeiende uitdaging'.

  Waren de kamervragen zo beroerd slecht of zijn ze niet eens gesteld?
  ——–
  Zembla is doorgaans een erg goed programma, helaas zie ik het te weinig. Nu jij is van??? Word er nu eindelijk wel deining gemaakt in de Kamer?

 73. Bijzonder vreemd: nooit aangifte, nooit kamervragen. Terwijl er wel kamervragen worden gesteld over een tv-programma :'(

 74. Dit speelt al zo lang. Jaren zelfs. Maar ja, hoe krijg je één van de hoogste bazen van justitie veroordeeld?

  Het schijnt trouwens dat PKK-leider ?calan toentertijd naar Turkije is uitgeleverd, omdat de Turkse overheid foto's in handen had waar die Demmink op stond terwijl hij bezig was met kleine jongetjes. Ondanks dat het inging tegen internationale verdragen ?n tegen onze eigen grondwet, werd de uitlevering toch doorgezet. Chantage?

 75. Uit door mij geplaatste link; 16 april 2007: De PVV stelt (als enige partij) kamervragen over de kwestie. Deze worden reeds binnen drie uur beantwoord door HB. De minister zegt dat het OM ??een orierterend onderzoek?? is begonnen.

 76. Denk je dat geen advocaat het aandurfde hem voor het bankie te krijgen? We hebben anders een mooi stel publiciteitsgeyle advocaten. Hamer heeft zich er in dat YouTube-journaal (2003) in vastgebeten. Maar is vast ergens afgehaakt :'(

  Kamervragen, je mag toch gewoon vragen wat je op je lever hebt.
  Al fluit een fractie je terug, je hebt weinig kloten als je afdruipt met de staart tussen de benen.

 77. Klasse Brug: toch nog kamervragen! Ernstig slap dat 16/4'07 geen vervolg heeft gekregen. Temeer omdat nu veel meer duidelijk is. Feiten zelfs.

 78. 22 juni 2007: In navolging van de PVV stellen nu ook de SP en de VVD kamervragen over de Demmink-kwestie aan minister Hirsch Ballin. Ook in deze antwoorden wordt geen millimter ruimte geboden ook maar een begin aan de dag te leggen van mogelijke erkenning van strafbare feiten door Demmink gepleegd

 79. Brug, ik heb mezelf net overtroffen 2 linken en 2 sites met Opinies in no time door te lezen. Ben blij dat jij nog wat citeert uit je link en sorry dat ik er niet aan toe kwam.

  Toch is er meer bekend geworden na de kamervragen van SP en de VVD over de Demmink-kwestie aan minister Hirsch Ballin. Of jij moet met nog recentere acties komen anders vind ik het verbijsterend dat er daarna nixxx is gebeurd.

  Zijn er vermoedens waarom Demmink door al die notabelen is gedekt?

 80. Geert W. wel, Joris D. niet vervolgd.

  Een criminele pedofiel die de levens van honderden minderjarigen heeft verwoest (Demmink links op de foto met een kinderhandelaar hoogwaardigheidsbekleder uit Azerbaidjan) wordt geen haar gekrenkt. Sterker: de minister van Justitie zit wekelijks met hem aan tafel om het justitieel beleid van ons land door te nemen. Een populaire, door het volk verkozen politicus, lid van de tweede kamer, fractievoorzitter van zijn partij, wordt vervolgd door de Staat om politieke uitspraken. Nederland anno 2009. Verzet! Op de barricaden! Na jaren van justitiele blunders en rechterlijke dwalingen begint het systeem nu met het direct uit de weg ruimen van zijn tegenstanders! Wat gebeurt er met een volk dat voor tirannen zwicht? Dan dooft het licht!

  Klokkenluideronline.nl

 81. Dat lijstje had ik wel gezien Brug, maar dat wil nog niet zeggen dat je als volksvertegenwoordiger niet mag doorvragen aan de minister. Zeker niet als er nieuwe feiten en bedreigingen (Zembla) zijn.

  Bovendien ben ik er van overtuigd dat er genoeg publiciteitsgeyle avocaten zijn die hier wel mee aan de slag willen.

  @ Larry: Ga jij ook mee in die slachtoffersrol die Geert zich heeft aangemeten? Ik vind de aanklacht zwaar terecht. Deze zaak heeft niet met Joris 3-pinter te maken. Dit heb ik net op VK gepost:

  Ach ik zal het je besparen. Bovendien heb ik daar vandaag al heerlijk botgevierd op 6 zeer uiteenlopende opinie's.

  Hoeveel instanties hadden wel geen aangifte gedaan? Het resulteerde in dit kale A4-tje. Dan kan iedereen zijn/haar eigen opinie maken streep in het zand

 82. Op zich prima hoor die klokkenluiders, maar zo'n Ad Bos bijvoorbeeld. Heeft toch zelf ook jaaaaren meegedraaid in die ongelooflijk foute praktijken?

 83. Denk dat hij de eerste en vrees de enige is. Prima dat hij het deed, maar voor de nuance schrijf ik er maar even bij dat hij niet alleen een "held" is maar ook jaren "onderdeel van" was.

 84. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald…………en dat voor een atheist πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 85. Larry, ik neem dit zoere zakie wel ff mee naar VK-Opinie (ook genoemd). Het zal wel nixxx uithalen maar niet geschoten is altijd mis.

 86. Laary, heb de teksten bij Hans W. neergezet, met de vraag of hij er eens aandacht aan durft te besteden. Zinnetje toegevoegd aan de opinieredactie "Vriendelijk verzoek dit te laten staan, dank u". Vrees dat het binnen 60 minuten weg is. Maar we hebben een kopie ;D

 87. Feyenoord maakt thuis 1-1 in slotminuut.
  Been volgend jaar zeker. Kunnen ze tenminste niet meer zeuren dat het daar aan ligt. Mario lijkt me verstandig genoeg om het halve elftal eruit te kicken!

  Dan dat AZ, ok slechte wedstrijd, geen hele moeilijke tegenstander maar toch….

  Ajax krijgt het IN Groningen erg moeilijk tegen de getergde (slechte resultaten) Noordelingen.

 88. Plasterk net in Buitenhof, mijn favo minister met humor. Maar wat is die vrouwelijke columniste goed! Over Mein Kampf en de Koran. Pet diep af, ook vol humor! Is me al vaker opgevallen…

 89. Ja nieuwe log svp, dan kunnen we deze sluiten met mijn mededeling dat Feyenoord dit weekend toch een puntje is ingelopen op Ajax.
  πŸ˜€

 90. News voor admin?
  Komende woensdag middag wordt de kookstudio op het Prinses margriet internaat geopend (schippersinternaat) door Johnny en Thereze (of hoe schrijf je dat?) van De Librije.
  naar waarschijnlijkheid komen SBS en De Telegraaf ook polshoogte nemen.

  ==========
  Is bekend πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.