Test- en vaccinatielocaties eerder dicht vanwege storm

Test- en vaccinatielocaties eerder dicht vanwege storm

Zwolle – Het KNMI heeft voor vrijdagmiddag 18 februari voor bijna het hele land code oranje of rood afgekondigd. Dit vanwege de verwachte storm Eunice.

GGD IJsselland sluit daarom de test- en vaccinatielocaties eerder dan gebruikelijk. Dit wordt gedaan voor de veiligheid van de bezoekers en de medewerkers. Alle vaccinatielocaties sluiten om 15.30 uur, testlocaties uiterlijk om 16.00 uur dicht

De vaccinatielocaties die deze vrijdag geopend zijn – Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Hasselt, Kampen, Ommen, Steenwijk, Wijhe en Zwolle – sluiten om 15.30 uur de deuren. Alle testlocaties sluiten de deuren uiterlijk om 16.00 uur, ook dit is eerder dan gebruikelijk. (Let op! Testen kan alleen op afspraak.)

Heb je voor vanmiddag een afspraak voor een coronatest of een vaccinatie? Dan word je gebeld om de afspraak te verzetten. Dat kan naar vroeger op de dag of de dagen erna. Wilde je vandaag zonder afspraak een prik komen halen? Doe dat dan vóór 15.00 uur of op een andere dag.

Naar verwachting zijn de locaties op zaterdag weer gewoon geopend. Houd de locatie-pagina in de gaten voor alle openingsdagen en -tijden.

Artikel delen: