Collecterende meiden bestelen vrouw

Zwolle – Een 62-jarige vrouw uit Zwolle heeft dinsdagmiddag 20 januari aangifte gedaan van diefstal van haar portemonnee.

Rond 13.30 uur belden twee meiden aan bij haar woning aan de Lijnbaan. De twee zouden namens Stad en Esch geld inzamelen voor KIKA. Terwijl de vrouw een lijst in wilde vullen zagen de twee kans om de portemonnee van de vrouw mee te nemen en ervandoor te gaan. De politie stelt een onderzoek in. De twee meiden waren vorige week ook al actief in de regio Zwolle.

Eerder bericht:

De politie waarschuwt voor twee meisjes die namens scholengemeenschap Stad en Esch en KIKA collecteren in Zwolle en omgeving. Op woensdagavond 14 januari belden twee onbekende meisjes van 16 a 17 jaar bij verschillende woningen aan het Blekerswegje aan. Ze hadden een lijst met al meerdere namen daarop bij zich. Op de lijst stond stichting Kika en Stad en Esch. Op dit moment wordt er echter niet voor deze stichting en namens de school gecollecteerd. De politie stelt een onderzoek in en vraagt mensen die benadeeld zijn aangifte te doen. Daarvoor kan via 0900-8844 een afspraak worden gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2

  1. waar halen ze het gore lef vandaan om een goed doel zo te misbruiken.
    ik hoop dat ze snel gepakt worden.
    laat ze dan gelijk maar eens een dagje in het kinderziekenhuis rondlopen om te zien hoe het is om Kanker te hebben als kind.    ⚠️ Meld

Reageer