Theater De Spiegel - Foto: Hans van Eijsden
Theater De Spiegel
Foto: Hans van Eijsden

Zwolse theaters heeft 750 gratis tickets

Zwolle – Zwolse theaters wil zo veel mogelijk mensen podiumkunsten laten (her)ontdekken. Nu de deuren van de theaters weer volledig geopend zijn, nodigt Zwolse theaters 750 Zwollenaren uit om (opnieuw) naar het theater te komen.

Zwolse theaters is de afgelopen jaren gesteund door onder andere Gemeente Zwolle en wil op deze manier iets terug doen voor de stad. Het theater stelt daarom 750 kaarten beschikbaar voor Zwollenaren en mensen die betrokken zijn bij de gemeente Zwolle. “Wij weten dat theater gelukkig maakt. Vooral in deze tijd is het ontzettend belangrijk om podiumkunsten toegankelijk te maken voor iedereen. Door deze uitnodiging hopen wij dat Zwollenaren de weg naar het theater gaan ontdekken of opnieuw weten te vinden,” aldus Rob Zuidema, directeur Zwolse theaters.

Op https://zwolsetheaters.nl/nodiguit staat tot de zomer iedere maand een selectie aan voorstellingen klaar om uit te kiezen. Het aanbod is breed en voor ieder wat wils. Men heeft de keuze uit bijvoorbeeld Amélie de Musical, 538 Die Verrückte stunde of Roel van Velzen.

Tot het eind van de maand kan het publiek zich kosteloos aanmelden via een online formulier. Zwolse theaters kiest de winnaars onder de leukste, grappigste en meest ontroerende inzendingen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Zuidema hoopt dat men juist een ander nomineert: “We willen Zwollenaren motiveren om anderen aan te dragen: “Van uw buren, voetbalteam tot een collega; met wie wilt u het theater ontdekken?”

De eerste week van de maand maakt Zwolse theaters de genodigden bekend en worden de kaarten toegestuurd.

Artikel delen: