BusinessMatch voorafgaand aan volleybalwedstrijd

Zwolle – Aanstaande zaterdag 24 januari start Landstede Volleybal met een uniek evenement in de volleybalsport, namelijk de BusinessMatch. Voorafgaand aan de belangrijke competitiewedstrijd Landstede Volleybal – DOC STAP Orion ontmoeten de beide businessclubs elkaar voor een vriendschappelijke volleybalwedstrijd.

Vanuit Zwolle nemen vertegenwoordigers van onder andere Grontmij, Medisport, Bijsterbosch en Landstede het op tegen Telmastaal, Ratio Grafisch Totaal en De Langhenkel Groep namens DOC STAP Orion. Algemeen manager Landstede Volleybal Mark Broere: “Wij speelden al langer met dit idee en vonden in Orion een club die het initiatief ondersteunde. Het is uniek in de volleybalsport in Nederland dat twee businessclubs elkaar treffen vóór de officiële wedstrijd in de A-league. Wij hopen dat het een vervolg krijgt en ook andere clubs het tegen ons willen opnemen”.

Directeur DOC STAP Orion Jos Tiemessen: “Wij ondersteunen dit soort initiatieven van harte. Het is een positief signaal naar alle sponsoren in Doetinchem en Zwolle. Wij gaan dan ook graag deze sportieve uitdaging aan”. De BusinessMatch begint om 17.30 uur in de ZBC-hal te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer