Informatieavond Belastingen

Zwolle – Mensen met een handicap en arbeidsongeschikten kunnen vaak honderden euro’s terugkrijgen van de belastingdienst. Ook zijn er diverse regelingen om de financiële positie te versterken, zoals huursubsidie, toeslagen en declaratieregelingen. Wilt u ontdekken of u ook recht hebt op belastingteruggave of een andere tegemoetkoming? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 3 februari op het kantoor van MEE IJsseloevers aan de Dr. Van Deenweg 2-10 in Zwolle. 

De avond wordt georganiseerd door MEE IJsseloevers en de Regionale Federatie van Ouderverenigingen IJssel-Vecht en Zuid West. De bijeenkomst is voor mensen met een (verstandelijke) beperking, familie én belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst zullen de fiscale tegemoetkomingen worden toegelicht waarop mensen die te maken hebben met (veel) ziektekosten en eigen bijdragen een beroep op kunnen doen. In de praktijk zijn deze maatregelen echter zo ingewikkeld dat mensen hier weinig gebruik van maken. De heer J. Meyer, medewerker van de ANGO (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), zal hierover uitleg geven.

De avond vindt plaats bij MEE IJsseloevers, Dr. Van Deenweg 2-10  in Zwolle en duurt van 19.30-21.30 uur.

Voor meer informatie over de avonden kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van MEE IJsseloevers, T 038 455 46 46 of met j.westendorp@meeijsseloevers.nl

Artikel delen:

Reageer