Jeremy’s uit elkaar

Kampen / Zwolle – Afgelopen week heeft de band Jeremy’s besloten uit elkaar te gaan. De band, met leden uit Kampen en Zwolle, bracht in 2008 nog het album “O Yeah Aha Oh” uit. Met hun frisse single ‘Saturday’ werd de band twee jaar geleden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en TMF Kweekvijver Talent.

Dit bleek echter nog maar een opstapje want al snel volgden er een TMF Award-nominatie, een Serious Talent Award en optredens op Noorderslag en Lowlands. Tevens werd de single Take You All The Way de soundtrack van jeugdfilm ‘Hoe Overleef Ik Mezelf’ en reisde de band met 3FM afgelopen zomer af naar Uruzgan. Ondanks deze hoogtepunten heeft de band toch besloten er een punt achter te zetten. De onderlinge verhoudingen waren in de loop van de tijd dusdanig veranderd dat doorgaan geen optie meer was.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Wie?

  Ik dacht dat ik nog een beetje bij de pinken was met de muziek maar nog nooit gehoord van de Jeremy’s.

  goh, wat naar voor ze. 😛


  ⚠️ Meld

 2. Knetterenergieke pretpunk, maar niet bijster origineel en persoonlijk was ik niet zo gecharmeerd van de zangeres. Maar dat kan ook aan mij liggen 🙂 Misschien worden ze ouder en is het tijd voor een ‘volwassener’ geluid?


  ⚠️ Meld

 3. Ik zal eens polsen bij mijn collega. Haar zoon zat in de band. Hun video-clip heb ik gezien en bijbehorend nummer gehoord; op zich klonk het wel geinig.


  ⚠️ Meld

Reageer