Frank van Hienen exposeert in Vliegerhuys

Zwolle – De Zwolse fotograaf Frank van Hienen exposeert bij Brasserie Het Vliegerhuys in Zwolle met een keuze uit zijn werk waarbij kleur en abstractie de hoofdrol voeren. De expositie duurt tot 2 maart 2009.

Al vroeg interesseerde hij zich voor fotografie. Sinds de opkomst van de digitale fotografie heeft zijn werk een grote vlucht genomen. Frank van Hienen benadert de onderwerpen voor zijn foto’s vaak vanuit een onverwachte hoek. Zijn onderwerpen zijn alledaags maar altijd esthetisch en vooral verrassend weergegeven en geven een nieuwe kijk op dingen. De fotografie van Van Hienen maakt van alledaagse voorwerpen een abstracte voorstelling. Het onderwerp van een foto is niet altijd direct herkenbaar of terug te leiden tot het origineel en dat geeft een intrigerende spanning. Het vormt daarbij altijd een geheel waarbij vormen, kleuren en compositie de hoofdrol voor zich opeisen.

Eerder exposeerde hij bij boekhandel Waanders. In de zomermaanden juli en augustus is er in de bibliotheek van Zwolle een expositie van zijn hand.

Vanaf april exposeert hij bij wijngoed de reestlandhoeve in Oud Avereest.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Is goed Henk als het lukt om hier een foto te plaatsen maar de functie werkt niet….. is wat ik krijg…

  ===========

  Indien uw foto (‘s) op internet staan kunt u [url gebruiken.
  Het max. aantal pixels is 470 breed.


  ⚠️ Meld

 2. @ kees, Ik vind het wel mooi. Zeker vanwege de compositie, waar veel mensen totaal geen gevoel voor hebben! En hoe hij de voorwerpen in beeld brengt vind ik heel origineel, niet iedereen ziet dat het zo kan. En als laatste vind ik de kleuren echt heel mooi van een aantal werken die ik heb gezien.


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb de foto’s bekeken en er zitten hele leuke tussen. Mijn voorkeur gaat uit naar het abstracte en het lijnen spel en daarbij zou het nog wat precieser kunnen in de compo 😉
  Ik ga zeker een keer kijken bij de foto’s.


  ⚠️ Meld

 4. @ Admin,
  Ik gebruik de functie ernaast maar dan komt er (img)(/img) te staan…?

  on topic,
  gelukkig dat smaken verschillen, maar wil jullie graag eens een fotootje laten zien.


  ⚠️ Meld

Reageer