Muziek en wijn in de Bolder

Zwolle – Op zaterdag 7 februari 2009 vindt een spetterend optreden plaats van de Neighbours Blues Band, een unieke straatband uit de Aa-landen.  In de pauzes vindt er een wijnproeverij van Volleybalvereniging CSV plaats.

De Neighbours Blues Band, de naam zegt het al: de bandleden zijn buren van elkaar. Twee zomers geleden sloeg de vonk van de straatbarbeque aan de Verwoldsebeek spontaan over in een muzikaal initiatief van een handvol buurmannen. Onder de opzwepende beats van deejay Quintin werd in ‘no time’ een complete bluesband geformeerd. En het bleef niet bij borrelpraat! Over de muziekstijl waren de heren het snel eens en een repetitieruimte was snel gevonden. Klein detail: de bassist komt uit Westenholte. Het resultaat mag er zijn! De Neighbours Blues Band heeft een veelzijdig repertoire opgebouwd variërend van heftige blues tot classic rock. Dit hebben zij inmiddels zelfs al ten gehore gebracht tijdens een aantal optredens. Zoek op Youtube voor het resultaat.

En nu dus live in De Bolder: misschien wel de enige echte Zwolse straatband. Met zang van André, keyboard van Peter, slagwerk van Mitch, leadgitaar van Rik en Herman, basgitaar van Roland.

Desgewenst onder het genot van een goed glas wijn.

Neighbours Blues Band

Plaats:     Multifunctioneel Centrum De Bolder

Aanvang: 20.00 uur

Toegang: gratis

In de pauzes vindt er een wijnproeverij van Volleybalvereniging CSV plaats.

Deelname daaraan is vrijblijvend en kost € 7,50.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer