Hulp bij Belastingaangifte voor Zwolse minima

Hulp bij Belastingaangifte voor Zwolse minima

Zwolle – Het is weer zover, bij de meeste mensen ligt de blauwe enveloppe van de belastingdienst al in de bus met het verzoek om aangifte over 2021 te doen.

Om iedereen daarbij te helpen zijn er op 22, 23 en 24 maart belastingdagen in Stadkamer Centrum. De Sociaal Raadslieden van De Kern staan met vrijwilligers van Op Orde klaar om te helpen bij het invullen van de belastingaangifte.

Belastingaangifte is niet het leukste werk, maar het moet voor 1 mei weer gebeuren. Welke gegevens moeten er opgestuurd worden? En voor welke aftrekposten komt men in aanmerking? De Sociaal Raadslieden staan tijdens de belastingdagen klaar voor
mensen die er zelf niet uitkomen en hulp nodig hebben bij het invullen van de belastingaangifte 2021.

Deelname is gratis en vooral bedoeld voor Zwolse minima en mensen zonder eigen vermogen. Op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 maart kan men op afspraak van 9:00 tot 11:30 uur en van 13:00 tot 15:00 uur terecht bij Stadkamer aan de
Zeven Alleetjes 1a terecht. Voor het maken van een afspraak of informatie graag bellen met de Receptie van De Kern: 038-4569700. Het is belangrijk dat men de juiste papieren meeneemt. Zie de meeneemlijst op de websites van Stadkamer en De Kern.

Artikel delen: