Gabi Caschili - Foto: PEC Zwolle
Gabi Caschili
Foto: PEC Zwolle

Gabi Caschili verlengt contract bij PEC Zwolle

Zwolle – Gabi Caschili heeft zijn contract bij PEC Zwolle opengebroken en verlengd. Dit maakte PEC vrijdag bekend.

De 18-jarige middenvelder ligt nu tot medio 2024 vast in Zwolle. Ook zit er een optie voor nog een extra jaar in zijn contract. Jeugdinternational Caschili maakte dit seizoen zijn Eredivisie-debuut in de thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Zelf reageert Gabi Caschili enthousiast op zijn nieuwe contract: “PEC is mijn club, ik speel hier al zo lang en kan niet wachten om meer minuten in het eerste te maken. Het is aan mij om mijzelf te laten zien aan de technische staf, daarvoor werk ik elke dag keihard.”

Technisch manager Mike Willems: “Met de contractverlenging van Gabi ben ik erg tevreden. Hij is een van onze grotere talenten uit de voetbalacademie. Getuige ook zijn ontwikkeling, de vroege leeftijd van zijn debuut en het feit dat hij structureel in de jeugdteams van de KNVB wordt opgenomen. Het is nu zaak dat Gabi gaat werken aan zijn volgende stap: het structureel onderdeel worden van de eerste selectie en het verdienen van meer speelminuten. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij deze stap gaat zetten.”

Artikel delen: