Lentekledingruil in Bewoners Werkplaats Dieze

Lentekledingruil in Bewoners Werkplaats Dieze

Zwolle – Dat jasje, dat jurkje of die sneakers kun je vinden op de lentekledingruil van Kledingruilfeestjes038.

Zaterdagmiddag 26 maart is de ruilwinkel vol dameskleding geopend in Bewoners Werkplaats Dieze. Je kunt langskomen met alles wat je wilt ruilen: kleding, schoenen en accessoires. Alles is welkom, zolang het bij het seizoen past. Wat je meebrengt moet netjes, schoon en heel zijn.

Anke en Lisette, organisatoren van Kledingruilfeestjes038: “Zoek tussen de mooie inbreng van de andere ruilers en vind wat bij jou past. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je ook weer meenemen. En wie weet zie je iemand naar huis gaan met iets wat jij hebt meegebracht!”

Door kleding te ruilen krijgen meer kledingstukken een nieuwe kans. Elk geruild kledingstuk helpt mee om de wereld een stukje duurzamer te maken. Elk geruild kledingstuk betekent weer één kledingstuk minder op de textiel afvalberg. En voor elk geruild kledingstuk hoeft een nieuw kledingstuk minder geproduceerd te worden. “Daarnaast is ruilen leuk, gezellig en een goede manier om je kledingkast op een duurzame manier op te frissen,” aldus Anke en Lisette.

Locatie: Bewoners Werkplaats Dieze, Radewijnsstraat 4 in Zwolle

Datum: zaterdag 26 maart

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Entree: 3 euro (betalen via Tikkie/QR)

Artikel delen: