Algemene Log 34

Dit is een algemene log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert deze Algemene log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemene log: deel 35 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 217
 1. geschreven door Tim, op 25 januari 2009 om 18:58
  Zullen we weer een nieuwe log aanvragen 😆

  Gezellig, help even. smilies/cheesy.gif

  Sorry Tim, ik heb je berichtje te laat gelezen.


  ⚠️ Meld

 2. Graag gedaan Tim.

  In eerste instantie had ik Heerenveen geen tot weinig kans toegedicht op een overwinning tegen de zelfreinigende brandblussers aanstaande zaterdag.

  Nu ze FC Groningen, dat nu niet echt in vorm is, niet hebben kunnen poetsen is er misschien toch een kansje.  ⚠️ Meld

 3. Stentor.nl:
  (eigenlijk gaat het alleen om die kop, misschien volgende keer anders formuleren?? 😀 😀 😀

  Dronken bejaarde ramt stilstaande auto

  ZWOLLE – Aan de Hasselterweg is zaterdagavond een 71-jarige man uit Genemuiden aangehouden voor rijden onder invloed.
  De blaastest op straat gaf aan dat de man boven de limiet zat waarop de politie het rijbewijs in kan vorderen. Later die avond werd nog een bevestigende bloedproef afgenomen. De man vertoonde gevaarlijk rijgedrag, reed op de Hasselterweg achterop een auto die stilstond voor een verkeerslicht. Op de Zwolseweg bij ’s Heerenbroek had hij de hele rijbaan nodig. Er is proces-verbaal opgemaakt.


  ⚠️ Meld

 4. Oh tering Tim (vorige log) woensdagmiddag SBS en De Telegraf samen, waarschijnlijk die volgevreten Ruktor in hun kielzog (het is immers één concern) in onze geweldige stad :'(

  Goeie reden om dan niet in de buurt te zijn. Slechtere en ratterige media loopt er niet rond in ons mooie land. Doe Elsevier ook nog een stukje?

  Dit is natuurlijk super: kookstudio op het Prinses margriet internaat geopend (schippersinternaat) door Johnny en Thereze (of hoe schrijf je dat?) van De Librije.

  Succes!


  ⚠️ Meld

 5. @ Gezellig, geloof dat ik het hier ook wel heb neergezet, maar was voor NEC en Groningen-uit bang voor puntverlies. NEC was superknap, 2x scoren met 10 man en 3 punten binnen. Gister speelden ze tegen een zwaar getergd Grun….zo veel verloren de laatste tijd, ook nog voor de beker vorige week.

  Maar helaas: 6 punten op AZ is teveel. Al speelt AZ ook minder. Dat onderlinge potje MOET natuurlijk worden gewonnen. AZ heeft al weer een makkie van ’t weekend. Ajax H*erenveen. Zwaar benieuwd wanneer Ajax tegen AZ mag!


  ⚠️ Meld

 6. @Dick
  De zelfreinigende brandblussers moeten op 26 april 2009 tegen de kazen voetballen.

  AZ mag dit weekend dan wel een makkie hebben, over 34 wedstrijden gezien moet iedereen tegen dezelfde clubs ballen.


  ⚠️ Meld

 7. Tuurlijk is Ajax het gesprek van de dag Tim & Gezellig. Door de jaren heen dé club van Nederland. Altijd de beste jeugdopleiding en slechts met AZ strijdend om het kampioenschap. Volgens mij wordt het nu wel ernstig moeilijk, maar zodra “Scheringa voor al uw musea, voetbal- en schaatsclubs” wat punten gaat verspelen kan Twente ook zomaar nog kampioen worden! Immers maar 1 pt achter Ajax. Denk dat ik dat, bijna onmogelijke, nog wel mooier zou vinden als Ajax het niet wordt.

  Ok Gezellig 26/4, thx.

  Weet ook iemand wat over de veranderde nacompetitie?
  Welke positie moet Feyenoord bijv. minimaal halen om nog mee te strijden om een UEFA-Cup plek?


  ⚠️ Meld

 8. Weet ook iemand wat over de veranderde nacompetitie?
  Welke positie moet Feyenoord bijv. minimaal halen om nog mee te strijden om een UEFA-Cup plek?

  Je vraagstelling is niet correct Dick. “Welke positie moet Feyenoord minimaal halen om degradatievoetbal te voorkomen” lijkt mij beter op zijn plaats.


  ⚠️ Meld

 9. Spinvis? Dat eenmansbandje wat begonnen is op de zolderkamer? Met die quazi diepe nederlandse teksten als ‘bagagedrager’?

  Mocht ik ooit in de hel komen, dan draaien ze alle cd’s van Spinvis 24/7 achter elkaar.

  Verder wil ik ff de groeten doen dikkie Dick ;D


  ⚠️ Meld

 10. ING
  Michel Tilmant, die maandag opstapte als topman van bankverzekeraar ING, krijgt een vertrekpremie mee van 1,35 miljoen euro.

  ING heeft bekend gemaakt dat het 7000 banen schrapt.

  Nu snap ik ook waarom.


  ⚠️ Meld

 11. @ Yoko: schandalig!!! Maar bedrijven mochten dat geloof ik zelf bepalen. Er werd alleen een beroep op het fasoen van de vertrekpremieverstrekkers gedaan. Maar er wordt ook al een tijd een beroep op het fatsoen van NL gedaan :'(

  Volgens mij gaat dit wel veranderen na de ingreep door Bos.


  ⚠️ Meld

 12. Strakke zet toch Tim. Niemand kan in de toekomst kijken maar er moest daar wel wat gebeuren?

  Ben inderdaad dat geroeptoeter over: Respect, Vrijheid van meningsuiting, Normen & Waarden, Fatsoen en de VOC-mentaliteit wel aardig zat. Begonnen met iemand die vond dat zijn Normen en Waarden (via de foute weg van de VOC-mentaliteit) blijkbaar ook onze normen en waarden moesten zijn.

  Heb liever dat mensen gewoon goed doen, zoals het hun goed dunkt. Als dat achterbakse “zo moet het kijk maar naar mij!” om vervolgens achter de rug allerlei gere… streken uit te halen/achterbakse streken/huichelaarij.

  Waarom is het voor velen zo moeilijk om gewoon oprecht en eerlijk te zijn, voor enorm veel mensen!  ⚠️ Meld

 13. Rabo-topman: meer banken vallen om

  ZWOLLE – In de loop van 2009 zal nog een aantal banken omvallen. Dat voorspelt Rabo-topman Bert Bruggink, die gisteravond in Zwolle een toelichting gaf op de visie van de Rabobank op 2009. Zwollenaar Bruggink liet zich niet verleiden tot het noemen van namen.

  “Kijk maar naar de rentestanden. Die met de hoogste percentages gaan het eerst.”

  De Rabobank is er niet gerust op dat de economie zich in de loop van dit jaar weer zal gaan herstellen. Bruggink neigt naar een lastiger scenario, waarin het bijna onvermijdelijk is dat de dollar onderuit gaat en het herstel van de wereldeconomie pas in de loop van 2011 in zal zetten.

  In reactie op de gisteren afgekondigde overheidssteun voor de ING en de helpende hand die al eerder aan een beperkt aantal instellingen werd gegeven, stelde Bruggink geen voorstander te zijn van de huidige garantieregeling van de Nederlandse overheid. Naar zijn mening heeft Frankrijk het vanaf het begin al beter gedaan door over de hele linie banken te steunen, onafhankelijk van het gegeven of ze in moeilijkheden waren of niet. “In Nederland moeten de banken de hand ophouden in Den Haag. Dat werkt stigmatiserend. Bovendien kun je je afvragen waar eurocommissaris Kroes (die waakt over een eerlijke concurrentie) op dit moment is. Ik denk dat ze op het toilet is opgesloten en dat de sleutel is weggegooid.”

  Stentorrr


  ⚠️ Meld

 14. Ook op Schiphol verdwijnen honderden banen (door vliegtax opgelegd door de overheid minder passagiers), evenals in de detailhandel door de beperking van de winkelzondagen (met dank aan CU).
  Als iemand nog vertrouwen heeft in deze regering is hij/zij blind, stom of gewoon niet in staat zijn/haar mening bij te stellen. Kijk voor de grap eens naar de mening over NL in het buitenland, je schaamt je dood. Vele vrijheden die we opgebouwd hebben zijn de nek omgedraaid. Het trotse vrije land is compleet om zeep geholpen door een stel laffe fatsoensrakkers zonder visie.


  ⚠️ Meld

 15. Het goede nieuws is dat het CWI binnenkort naar verwachting nieuwe mensen aanneemt om de verwachte toestroom van klandizie goed van dienst te kunnen zijn.


  ⚠️ Meld

 16. Ik zie er weinig kwaads in eigenlijk…..t is hun eigen huis toch….en Bert, leg eens uit hoe Jezus actief heeft bijgedragen aan allerlei directe ellende?
  Ik ben het met je eens dat sommige dogma’s veel ellende hebben gebracht, dat is een interpretatie van andere mensen. Daar heeft Jezus weinig mee van doen. Volgens mij was Jezus best een relaxte dude….


  ⚠️ Meld

 17. Ja hoor, geen kwaads. Ben er zelfs van overtuigd dat ze er wat goeds mee bedoelen. Kijk uit Ghehe, er zou nu heel goed een discussie kunnen losbarsten waar na een tijd blijkt dat jullie er samen niet uitkomen. Iedereen gelooft maar lekker wat ie wil, hij mag het beleiden zoals ie wil en men mag het bespotten of valse conclusies trekken zo ze willen. Als het maar binnen de kaders van de wet blijft. Volgens mij is er niet veel mis met die wet, sterker nog ook niet zoveel met ons mooie NL. Wel dat we een klagend en zeurend ouwe wijven cluppie bij elkaar zijn geworden soms. Maar ach, dat houdt de boel mooi wakker.


  ⚠️ Meld

 18. @boyd, wat was dat voor verhaal ook alweer met dikkie en dat gevonden brilleglas dat ze aan hem gaven ? weet alleen nog te herinneren dat iedereen an de tippel moest omdat die s. helemaal doordraaide en ant matten ging.


  ⚠️ Meld

 19. Kijk uit Ghehe, er zou nu heel goed een discussie kunnen losbarsten waar na een tijd blijkt dat jullie er samen niet uitkomen

  Dat kan, dat kan bij elke reactie 😉 Iedereen moet er verder van vinden wat hij/zij wil overigens. 🙂


  ⚠️ Meld

 20. Is idd mogelijk bij elke reactie Ghehe. Maar dit is zo’n onderwerp waar je heel goed niet uit gaat komen hoe lang je ook doorgaat.
  Gelovigen die elkaar onderling bediscuseren. Niet gelovigen die vinden dat gelovigen overal de schuld van zijn….Nou ja, ben benieuwd.


  ⚠️ Meld

 21. Kleizen naar Emmen, Keizer naar Zwolle
  27-01-2009

  Marcel Kleizen gaat per direkt op huurbasis naar FC Emmen. Tegenover zijn vertrek staat de komst van Cees Keizer van Vitesse.

  Marcel Kleizen zal de rest van het seizoen afmaken bij FC Emmen. Zijn contract met FC Zwolle loopt aan het eind van het seizoen af. Cees Keizer komt per direkt de selectie van FC Zwolle versterken. De middenvelder maakte vorig seizoen de overstap van de beloften van Ajax naar Vitesse, waar hij door een blessure nog niet veel aan spelen toe was gekomen.

  http://www.fczwolle.nl


  ⚠️ Meld

 22. cees keizer
  Jong Ajax is de kweekvijver voor het eerste elftal van morgen. In de rubriek Vol Beloften krijgen de talenten van Ajax de kans zich te presenteren aan de supporters. Deze keer Jong Ajacied Cees Keizer, linkermiddenvelder.

  Naam: Cees Cornelis Johannes Keizer.

  Geboren: 8 januari 1986 te: Volendam.

  Broers/zussen: Ik heb twee jongere broers. Ron is 17 jaar, Johan is geloof ik 11. Of is hij al 12?

  Positie: Linkshalf. Links- of rechtsbenig: Ik ben een echt linkspootje. Ik kan wel iets met rechts, maar echt tweebenig ben ik niet.

  Lengte: 1.82 meter. Gewicht: 75 kilogram.

  Bij Ajax sinds: 2001. Ik ben bij Ajax begonnen als eerstejaars B-junior. Contract vanaf: In 2005 tekende ik mijn eerste contract. De verbintenis loopt tot het einde van dit seizoen.

  Vorige club(s): FC Volendam. Bij die club ben ik op mijn zevende begonnen.

  Opleiding: Ik heb mijn VWO-studie afgerond. Daarna ben ik direct begonnen aan de studie fiscale economie. Ik zit inmiddels in mijn derde jaar. Omdat ik vaak bij Ajax moet zijn, heb ik een vertraging van een half jaar opgelopen. De schade valt nog mee.

  Relatie: Ja, ik heb een vriendin. Ik ben nu vijf jaar samen met Elly.

  Geen voetballer, dan??: Dan ben ik fiscaal econoom. Op dit moment ben ik de hele dag met sport bezig. Het is best lekker om iets compleet anders te doen naast het voetbal. Daarom heb ik ook gekozen voor deze studie.

  Passie buiten het voetbal: Soms ga ik uit en een andere keer zit ik achter de computer. Ik werp ook wel eens een dobbertje uit. Dat kan niet anders als je in een echt vissersdorp woont. Vissen zit Volendammers in hun bloed.

  Geloof/Bijgeloof: Ik ben wel katholiek opgevoed, maar dat houd ik niet echt bij. Bijgelovig ben ik ook al niet. Wat dat betreft ben ik vrij nuchter.

  Vakantie: Mijn favoriete vakantieland is Spanje. Het liefst vier ik vakantie in Mallorca.

  Muziek: Een favoriet genre heb ik niet. Het hangt er maar net van af in welke stemming ik ben. In de auto luister ik naar rustige muziek. Als ik uitga, mag het wel iets drukker.

  Favoriete tv-programma: De Wereld Draait Door. Dat programma is lekker divers met al die filmpjes tussendoor en de presentator doet het ook leuk.

  Beste film: Gladiator heb ik meerdere keren gezien. Het blijft een ultieme film.

  Mooiste boek: Vooral voor mijn studie lees ik heel veel boeken. Vrijetijdsboeken bewaar ik voor de vakantie.

  Krant/tijdschrift/website: Op de club surf ik regelmatig naar http://www.ajax.nl, maar ook naar andere sites met voetbalnieuws. Zelf ben ik geabonneerd op Voetbal International. Thuis lezen we De Telegraaf.

  Favoriete eten: Misschien heel gek hoor, maar geef mij maar gewoon rode kool met aardappelen en vis. Heerlijk.

  Een dag ruilen met??: Pfoe??. Ik heb eigenlijk geen idee met wie ik zou willen ruilen.

  Mooiste goal: Alweer lang geleden speelde ik een selectiewedstrijd voor een Nederlands elftal voor spelers tot 14 jaar. In die wedstrijd scoorde ik een fraaie treffer. Van buiten de zestien draaide ik de bal zo het doel in. Ik heb in die wedstrijd toen ook een plek in de selectie afgedwongen. Die goal is me altijd bijgebleven.

  Grootste voetbalkwaliteit: Mijn inzicht en mentaliteit.

  Nog werken aan: Mijn rechterbeen kan beter. Ik mag in het veld ook wel wat brutaler worden.

  Favoriete club buiten Ajax: FC Volendam en FC Barcelona. Iedere voetballiefhebber vindt het leuk om naar Barcelona te kijken.

  Mooiste wedstrijd: De mooiste wedstrijd die ik heb gezien, was de Champions Leaguefinale tussen Bayern M?nchen en Manchester United. Dat was de finale waarin de Engelsen in blessuretijd tweemaal scoorden. Wat mijn eigen wedstrijd betreft, heb ik niet echt een favoriet duel. Ik heb zoveel mooie wedstrijden gespeeld.

  Favoriete voetballer: Zinedine Zidane. Dat hij zich het afgelopen WK minder goed heeft gedragen, doet niets af aan zijn kwaliteiten als voetballer.

  Mooiste moment uit Ajax-historie: De gewonnen Champions Leaguefinale uit 1995. Ook de beslissende penalty van Danny Blind, in de Wereld Bekerfinale tegen Gremio in Tokio, staat hoog op mijn lijstje favoriete momenten.

  Idool buiten voetbal: Die heb ik niet.

  Hoogtepunt in carri?re: Het bereiken van Jong Ajax is een hoogtepunt. Hopelijk komt het tot een carri?re als betaald voetballer. Natuurlijk hoop ik dat Ajax mijn contract verlengt. Als dat niet gebeurt, hoop ik op een plek in de selectie van een andere betaald voetbalclub.

  Dieptepunt: In maart 2004 heb ik mijn kruisband in mijn rechterknie gescheurd. De hele nasleep van die blessure is een dieptepunt.

  Lastige club als tegenstander? Persoonlijk heb ik het altijd lastig tegen Vitesse. Dit seizoen hebben we het als ploeg moeilijk gehad met Jong AZ.

  Toekomstverwachting: Snel weer helemaal fit worden en voetballen!  ⚠️ Meld

 23. Oeps 😮 Zo had het moeten zijn, de link (22:41) is klikable.
  Heb een nieuwe discussie voor je Ghehe:

  Heb het trouwens rond Kerst eens 4 dagen uitgehouden op godvoordommen.nl, maar toen had ik het echt wel gehad hoor  ⚠️ Meld

 24. Uitstekend en snel gedocumenteerd Swollenaer, bedankt! Lijkt helaas geen familie. Maar in het palingdorp konden/kunnen ze wel geweldig voetballen. Gaat vast goedkomen. We hebben ook een heerlijke Ajax-B traditie:

  -Rini van Roon
  -Jantje Weggelaar
  -Peter van de Hengst
  -Sjonnie Rep
  -Pietje Schrijvers

  Vast nog veel meer, allemaal geslaagd!  ⚠️ Meld

 25. Had het al meegekregen Brug maar toch bedankt. Had de link bij VK uitgezet en bij Sargasso. Daar kreeg ik net een mail van terug dat hij er niet aan ging beginnen. Hij had zich er al eens op gestort, langdurig….0,0 bewijs.


  ⚠️ Meld

 26. Om met Rene van der Gijp te spreken (over scheidsrechters); Als een volle Kuip zingt, je moeder is een h**r, zal er toch wel een kern van waarheid in zitten……. 😀

  Opvallend trouwens dat met name SP én PVV hier vragen over stellen.

  Oja ennuh..Johnny Rep Ajax B????

  Ken je klassiekers 😛


  ⚠️ Meld

 27. @Dick

  Als het maar binnen de kaders van de wet blijft.

  Zo leg je de mens toch nog de vrijheid van meningsuiting (bewust of onbewust) op.
  Is het niet dat vele oorlogen veroorzaakt zijn door het geloof?
  Zij men toen en nu ook tegen elkaar “als het maar binnen de kaders van de wet blijft”


  ⚠️ Meld

 28. Gijpie en zijn aannames. Vrees dat ie alleen wat aanneemt als het hem uitkomt en hij het in een grap kan verwerken. Maar: goed bezig. Heerlijke levensgenieter! Is er ook nog een vrouw-Gijp die het bij hem uithoudt? Of vormt hij met Estelle en Ruud (natuurlijk slechts) een maatschappelijk trio?


  ⚠️ Meld

 29. Brug het ging ovr ex-Ajacieden bij PEc of de FC. Volgens mij waren ze allen een succes. Jij bent kenner? Kun je vast dat lijstje wel aanvullen:

  -Rini van Roon
  -Jantje Weggelaar
  -Peter van de Hengst
  -Sjonnie Rep
  -Pietje Schrijvers

  Toch ook nog een spits…


  ⚠️ Meld

 30. @ Yoko:
  Wat was er eerst? Was er eerst armoede, toen de strijd om het geloof? Was er eerst strijd om land, of was de strijd om het geloof eerder. Je hebt in elk geval gelijk met die belachelijke Kruistochen.
  Wel erg generaliserend om te stellen dat vele oorlogen veroorzaakt zijn door het geloof. Hoeveel? Hoeveel %? Hoeveel % van de slachtoffers???

  Die comedy door de jaren heen rond Rusland had volgens mij niet veel met een bepaald geloof te maken. Het communisme is een ideologie. In voorm. Joegoslavië duidelijk weer wel. Toen WIJ Nederlanders de andere kant op keken omdat we geen steun kregen?

  Ik weet het allemaal niet en ik vrees dat ik het ook niet wil weten. Vind het geweldig dat er momenteel vrede is in Ierland. Dat was toch ook een drama van heb ik jou daar. Geloof ook dat ik zelf hoe langer hoe pascifistischer ben geworden. Jij?
  Zij men toen en nu ook tegen elkaar “als het maar binnen de kaders van de wet blijft”  ⚠️ Meld

 31. geschreven door ghehe, op 27 januari 2009 om 20:40

  Ik zie er weinig kwaads in eigenlijk…..t is hun eigen huis toch….

  En als het nou eens een huis betreft waar een duizenden jaren oud religieus symbool op staat dat door de Nazi’s misbruikt is, oftewel een hakenkruis cq. swastika?
  Geldt dan ook hetzelfde recht omdat het een eigen woning is?

  ‘Jezus redt’ gaat nu geld kosten


  ⚠️ Meld

 32. ja larry, dat vind ik wel.

  Ik vind sowieso dat we het symbool swastika moeten reinigen van het nazistigma, het heeft altijd voor een mooie betekenis gestaan. Gunnen we rascisten het monopolie op dit symbool? Wat mij betreft niet….


  ⚠️ Meld

 33. @ Larry, in het regeerakkoord staat dat de regeringspartijen geen onderzoek claimen zo je weet. Dat betekend geen meerderheid in de 2e Kamer, al hoorde ik Kereltje gister weer orakelen in het 22.00-uur journaal. Maar, ook Ruud Lubbers was gister duidelijk: JP moet openheid geven anders keert zich dit tegen de partij…..

  TUURLIJK! Zeker na wat gister bekend is geworden. Mooi dat PvdA de poot toen stijf hield! Er kan nog een onderzoek komen via de 1e Kamer. Lubbers vond dat JP al wel zou kunnen volstaan met een uitgebreide persconferentie overigens.

  Heb ook al gelezen dat ze JP van een leugen verdenken. We wachten wel af. Maar ik vind het uiterst opvallend dat de laatse weken 2 documenten boven tafel komen die al die jaren onvindbaar bleken :'(

  Vrees voor JP dat hij bezig is zijn eigen politieke graf te graven…


  ⚠️ Meld

 34. geschreven door dick, op 28 januari 2009 om 11:06

  @ Larry, in het regeerakkoord staat dat de regeringspartijen geen onderzoek claimen zo je weet.

  Dat toont dus de zwakte van de PVDA: òf ze hebben zich bij de onderhandelingen fors in de luren laten leggen, òf ze zijn willens en wetens meegegaan met de leugens van het CDA.

  Hoe dan ook kost dat vele mensen het leven. Zowel Nederlandse militairen als ook die van de Iraki’s.


  ⚠️ Meld

 35. @Larry, weet je echt niet beter? Nou ja, als je wilt regeren zul je een regeerakkoord op moeten stellen. Dus compromissen suiten, allemaal natuurlijk. Als je dat niet wilt….KUN je niet eens regeren. Neem de SP in gedachten. Natuurlijk kan een partij niet met 100% het verkiezingspamflet de verkiezingen in gaan.

  Heb je net al geschreven dat PvdA destijds dus om Irak is afgehaakt!

  PvdA heeft doordat ze mee hebben gedaan heel veel bereikt, moet je een lijstje? Wat dacht je van het Generaal-Pardon?

  Reken erop dat dé crisismanager Wouter Bos een geslepen onderhandelaar is. Gisteravond weer genoten van zijn intellegentie bij Pauw en Witteman.


  ⚠️ Meld

 36. Beste Feyenoorder,

  Wij stellen onze relatie met u bijzonder op prijs. Hierbij sturen wij u een persbericht dat wij aansluitend ook aan onze andere partners zullen doen toekomen. Daarna zullen wij de media inlichten.

  Wij hopen dat u deze service op prijs stelt. Mocht u vragen hebben of een toelichting wensen, dan kunt u contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt binnen Feyenoord.

  MARIO BEEN NIEUWE HOOFDTRAINER VAN FEYENOORD

  Mario Been is de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. De 45-jarige Rotterdammer tekent binnenkort een contract dat hem per 1 juli aanstaande voor drie jaar aan de club verbindt. Feyenoord en Been startten vorige weken de gesprekken over de functie van hoofdtrainer. Die verliepen van begin af aan zeer positief en mondden gisteren uiteindelijk uit in een definitieve overeenstemming. ??Ik wil bij Feyenoord iets moois opbouwen’, laat een verheugde Been weten.

  Bij zijn huidige werkgever NEC Nijmegen is Mario Been tot dusver zeer succesvol. Zo is hij de eerste trainer die erin slaagde met de Nijmegenaren te overwinteren in Europa en smeedde hij in De Goffert een zeer hecht en attractief spelend collectief. Dat maakte hem samen met zijn Rotterdamse achtergrond tot de ideale kandidaat om Gertjan Verbeek op te volgen als trainer van Feyenoord. Namens Feyenoord kwamen directieleden Eric Gudde en Onno Jacobs in de afgelopen week zeer snel tot overeenstemming met Been en diens zaakwaarnemer Rob Jansen. ??Bij beide partijen was er vanaf het eerste begin de wens om er samen uit te komen en dat is dan ook in recordtempo gelukt’, aldus algemeen directeur Eric Gudde. ??Wij zijn ontzettend blij dat Mario Been onze nieuwe hoofdtrainer is. Hij weet als geen ander hoe deze club in elkaar zit en heeft zich daarnaast de afgelopen jaren geprofileerd als een uitstekende trainer, die het beste uit een spelersgroep kan halen.’

  ??Ik ben in meerdere opzichten heel erg blij dat het nu rond is’, aldus Mario Been. ??Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is en dat ik altijd de droom heb gekoesterd om in De Kuip terug te keren als hoofdtrainer. Daarnaast ben ik blij dat de kogel definitief door de kerk is, zodat ik me voor de rest van het seizoen weer volledig op mijn werk bij NEC kan richten, te beginnen met de wedstrijd tégen Feyenoord aankomend weekend. Bij Excelsior heb ik mijn vertrek ook ruim voor het einde van het seizoen aangekondigd, juist om daarna weer mijn handen vrij te hebben en dat is goed gelukt.’

  Mario Been was tussen 2000 en 2005 al in dienst bij Feyenoord, eerst als assistent-trainer van respectievelijk Leo Beenhakker en Bert van Marwijk en vervolgens één seizoen als trainer van het beloftenteam. ??Ik ben destijds met een bepaalde bijsmaak vertrokken bij de club, maar achteraf ben ik er dankbaar voor dat het zo gelopen is. Bij Excelsior heb ik geleerd om op eigen benen te staan en bij NEC heb ik het nu al bijna weer drie seizoenen geweldig naar mijn zin. Feyenoord is daarom een geweldige volgende stap in mijn trainerscarri?re.’

  De bij het Legioen zeer populaire Been is zich er van bewust dat zijn terugkeer naar De Kuip een bepaald verwachtingspatroon teweeg brengt bij de grote achterban van Feyenoord. ??Maar ik ben geen Tita Tovenaar’, zegt hij. ??Ik ben me er van bewust dat we bij Feyenoord met zijn allen meer dan ooit inventief zullen moeten zijn. Ik wil in die drie jaar wél iets moois opbouwen en ik wil dat het plezier straks van het elftal afstraalt. Ik ben er trots op trainer van Feyenoord te mogen worden, ik wil dat de spelers trots uitstralen dat zij bij Feyenoord mogen spelen. De huidige selectie herbergt genoeg kwaliteit en daarnaast loopt er veel talentvolle jeugd rond in en om De Kuip. Als iedereen het naar zijn zin heeft en er elke dag alles aan doet om beter te worden, dan zijn we al een eind op weg.’

  Mario Been (Rotterdam, 11 december 1963) begint per 1 juli aan zijn derde periode in dienst van Feyenoord. Eerder diende de Rotterdammer de club als (jeugd)speler (1969-1988), als assistent-trainer (2000-2004) en als trainer van Jong Feyenoord (2004-2005), waarmee hij op een haar na het landskampioenschap miste. Tijdens het seizoen 2005-2006 was hij hoofdtrainer van Excelsior. Met de Kralingers veroverde hij het kampioenschap van de Jupiler League en promotie naar de eredivisie, waarna NEC hem vastlegde als hoofdcoach. In Nijmegen groeide Been dankzij overwintering in het UEFA Cuptoernooi uit tot de meest succesvolle trainer in de clubhistorie. Tussendoor assisteerde de in Barendrecht woonachtige Been bondscoach Leo Beenhakker op het WK van 2006 bij het nationale elftal van Trinidad & Tobago.  ⚠️ Meld

 37. geschreven door dick, op 28 januari 2009 om 11:42

  @Larry, weet je echt niet beter? Nou ja, als je wilt regeren zul je een regeerakkoord op moeten stellen. Dus compromissen suiten, allemaal natuurlijk. Als je dat niet wilt….KUN je niet eens regeren.

  Dus het willen regeren mag onschuldige mensen het leven kosten??? :'(


  ⚠️ Meld

 38. Waar draait die oorlog om, Dick?
  Om olie toch?
  En waar werkte Wouter Bos ook alweer voor?
  De oliemaatschappij Shell.

  En de ‘grote held’ Wouter Bos laat de Nederlandse belastingbetaler opdraaien voor de diefstal gepleegd door de witte boordencriminelen uit de bankierswereld. >:(


  ⚠️ Meld

 39. ELKE oorlog levert hetzelfde op. Veel doden en hoopies frustraties, over doelen van een oorlog (waar ik me al nixxx bij kan voorstellen) heb ik gister eea geschreven. Maar zolang voor vele landen macht, status, aanzien, ook uit religieus oogpunt, eigen roem, grond, bodemschatten etc belangrijker zijn als het welzijn van hun volk. Zal er helaas altijd oorlog zijn. Waanzin natuurlijk! Uiterst vreemd als je al dan niet stilzwijgend steun verleend aan een oorlog. Of om in een goed blaadje te komen, of om een keer wat terug te krijgen, of omdat we in ’45 bevrijd zijn door de initiator. Ik wil het allemaal niet meer weten. Moorden op grote schaal om er zelf (of tenminste als land) beter van te worden. Dat Irak-verhaal had ook nog niet eens de goedkeuring van de VN volgens mij….vals voorwendselen ook: TRIEST

  Sorry Larry maar ik zie 1 feit in je vorige post: Wouter had een enorm goede baan bij de Shell. Hij deed enorm veel stappen terug om kilo’s bagger over zich heen te krijgen. Maar de rest van de post? Lachwekkende aannames, die neem ik niet serieus. En is ook absoluut niet te rijmen met het verbreken van de coalitie-onderhandelingen door de PvdA….juist om Irak.


  ⚠️ Meld

 40. O wat leuk ik zie dat het door mij onworpen logo hier boven prijkt.
  Ik heb dus gewonnen.

  Toch eem hele pestatie bij zoveel inzendingen

  ;D

  ===========

  Je hebt geen idee hoeveel plaatjes er op de redactie liggen 😉


  ⚠️ Meld

 41. geschreven door Gezellig, op 29 januari 2009 om 17:40
  Kanaalweg 14 is een caravanstalling (Treep).

  Dankjewel Gezellig, ik heb dit zonet bevestigd gekregen. Dankzij je info heb ik zonet iemand gesproken wiens boot er staat opgeslagen en hij was al ter plaatse.


  ⚠️ Meld

 42. Caravanstalling met boot, minstens 1….dat wil wel branden. Maar als die eigenaar van die boot er al was, zullen er wel geen persoonlijke ongelukken zijn. Anders was dat vast van die man vernomen….


  ⚠️ Meld

 43. @ Larry, jij had laatst wat over oorlog en olie…

  Een reactie op VK-Opinie:

  Balkenende zijn broer Roland verdient goud geld met het aanleggen van oliepijpleidingen in Irak en Afghanistan (Google maar eens op ‘Tenaris Balkenende’). Het lemma over Roland B. is, geheel toevallig toen de roep om een onderzoek luider werd, van Wikipedia weggehaald. Wie zou dáár toch achter zitten? Ik denk dat zijn achternaam begint met een ‘B’ en eindigt op ‘alkenende’.


  ⚠️ Meld

 44. EPD?
  electronisch patientendossier

  Telefoniste : ‘Pizza Hut, goede avond’

  Klant: ‘Goede avond, ik wil een paar pizza’s bestellen.’:pizza:

  Telefoniste: ‘Mag ik uw Burgerservicenummer, meneer?’:huh:

  Klant: ‘Dat is 222 0033653 52.’

  Telefoniste : ‘Dank U, meneer Jan Vandenbroecke. Uw adres is Haagstraat 256 en uw vaste telefoonnummer is 288 54 22. Uw telefoon op uw werk bij Dexia is 678 89 65 en uw GSM 0475-65 25 32. Vanuit welke
  locatie belt U ons?’

  Klant : ‘Euh…. ik ben thuis. :mouth: Vanwaar haalt u al deze info over mij?’

  Telefoniste: ‘Wij zijn op Het Systeem aangesloten, meneer.’

  Klant: (zucht diep) |s’Goed dan! Mag ik twee pizza’s met ham, mozzarella en…’

  Telefoniste: ‘Ik denk niet dat dit een goed idee is, meneer.’

  Klant: ‘Hoezo?’

  Telefoniste: ‘U lijdt volgens uw medisch dossier aan hoge bloeddruk en u hebt ook een te hoog cholesterolgehalte; uw ziekte- verzekering weigert de gevolgen van schadelijk eetgedrag te vergoeden in geval van problemen. Bovendien krijgen wij ook een boete voor het leveren ervan.’

  Klant: ‘Oei! Wat raadt u mij dan aan?’ :chinrub:

  Telefoniste: ‘Probeert u onze Pizza met yoghurt en sojabrokjes eens. U zult dat ongetwijfeld heel lekker vinden.’

  Klant: ‘ Waarom denkt u dat ik dat zal lusten?’:-?

  Telefoniste: ‘Uw vrouw heeft onlangs het boek ‘Lekkere recepten met soja ‘ in de lokale bibliotheek geleend’.

  Klant: ‘Oké… stuurt u daar dan twee van. Voor mij en mijn vrouw.’;)

  Telefoniste: ‘Goed. Dat kost samen dertig euro.’

  Klant: ‘Prima. Ik geef u het nummer van mijn creditkaart. Dat is….’

  Telefoniste: ‘Sorry, meneer, maar u hebt uw toegestane bedrag al overschreden. U zult cash moeten betalen.’

  Klant: ‘ Okay! Ik haal het bedrag wel uit de muur voordat uw bezorger arriveert.’:(

  Telefoniste: ‘Dat zal niet lukken, meneer, er staat niets meer op uw bankrekening.’

  Klant (boos)(6): ‘ Dat is uw zaak niet! Stuur die pizza’s en ik zorg wel dat ik het geld heb. Hoelang duurt het’?

  Telefoniste: ‘U krijgt de pizza’s over een uur bij u thuis. Hebt u haast, dan kunt u ze hier afhalen en contant betalen. Maar pizza’s per motor vervoeren is niet aan te raden, meneer.’

  Klant (getergd):mad:: ‘Hoe weet u dat ik een motor heb??’

  Telefoniste: ‘Ik lees hier dat u uw afbetalingen van uw auto niet meer
  hebt kunnen doorbetalen en dat uw wagen in beslag is genomen. Maar uw motor is betaald, dus ik veronderstel dat u die gebruikt.’

  Klant: ‘@#%/$@&?#!’:shock:

  Telefoniste: ‘Mag ik U verzoeken om beleefd te blijven, meneer? U bent al eens veroordeeld geweest wegens belediging van een wetsdienaar. Een tweede aanklacht zou niet best zijn.’

  Klant: (Sprakeloos):angel:

  Telefoniste: ‘Nog iets anders, meneer?’

  Klant: ‘Neen… Of ja, toch wel: vergeet niet om ook de gratis twee liter Cola te leveren zoals in uw folder staat.’

  Telefoniste: ‘Sorry, meneer, een uitsluitingsclausule in onze vergunning verbiedt ons om gratis dranken, die suiker bevatten, aan diabetici te geven…. wat dacht u van suikervrije Rivella, meneer? Die moet u natuurlijk wel betalen, maar…’

  Klant: hangt op.:goodbye:

  Wil jij in het electronisch patientendossier staan….?


  ⚠️ Meld

 45. geschreven door dick, op 29 januari 2009 om 18:56

  Balkenende zijn broer Roland verdient goud geld met het aanleggen van oliepijpleidingen in Irak en Afghanistan (Google maar eens op ‘Tenaris Balkenende’).

  Begin je het door te krijgen? 😉

  En weet je welke grote oliemaatschappij ook zeer veel geld verdient aan die oorlog?
  Juist, die maatschappij die een werknemer gedetacheerd heeft in de PVDA. 😮


  ⚠️ Meld

 46. Haha John, het erge is dat het die kant inderdaad op lijkt te gaan. Ooit een blauwe maandag bij een ‘verzekeringstussenpersoon’administratief werk gedaan. Je kan precies lezen wie welke medicatie krijgt en nog een hele hoop meer. Lacheen hoor op zo’n afdeling als er weer medicatie tegen ‘vage kwaaltjes’ door het systreem rolt…..Aha, mevrouw Gerbers uit Waddinxveen is weer lekker knots….de antipsychotica vliegen erdoor……in de pauze weer gein tappen bij het broodje kaas.
  Klinkt lullig, maar in zekere zin werkt het zo. Men heeft het over ‘in veilige handen’ onzin is het.
  Ik weet uit vertrouwde bron dat in de gehandicaptenzorg ‘achter de schermen’ smakelijk gelachen wordt over de fratsen van cliënten. Men kan zeggen dat dit onprofessioneel is (hoewel ik denk dat een mens humor gebruikt om ongebruikelijke situaties te kunnen relativeren), ik denk dat het niet gezond is dat veel mensen zomaar bij elkanders gegevens kunnen komen. Men kan helemaal niet omgaan met andermans gegevens, laten we de kennis van elkaar dan beperken tot het nodige.
  Wat mij betreft worden alle gegevens uit medische dossiers gehacked en gewist, dat is een goede opfrisser voor de overheid denk ik…. 😉


  ⚠️ Meld

 47. Zijn een hoop zaken nogal toevallig idd larry, vandaag nog een petitie tegen chamtrails getekend. Echt een vreemd verhaal, controle over het weer willen hebben enzo.

  http://www.chemtrails.nl/map2/Het Laatste Oordeel.htm

  Zo graag als de mens controle wil hebben, lijkt het me soms oprecht beter dat de hele maatschappij naar de volledige sodemieter gaat….goed, hopelijk blijft ons dat wel bespaard….


  ⚠️ Meld

 48. “Als de ooievaar centraal Giethoorn overziet,
  Is de Lente in ’t verschiet…”

  Neem ik voor het gemak maar even aan, toen ik het tafreeltje net ontwaarde. En natuurlijk lag het fototoestel thuis. Net van de lader 🙁


  ⚠️ Meld

 49. Haha Larry,

  Als deze aanname van jou, al eerder geuit, ook maar waar ZOU kunnen zijn. Hadden ze nooit zooooveel risico genomen.

  Juist, die maatschappij die een werknemer gedetacheerd heeft in de PVDA.

  Zoals ik al schreef heeft de PvdA vorige keer de onderhandelingen afgebroken OM Irak. CDA is toen verder gegaan met partijen die Irak omarmden: VVD en volgens mij LPF. Dat was ook wat met die Matt en zijn JSF.

  Momenteel in Irak: verschillende kandidaten voor verkiezingen vermoord!
  Allemaal van de Soenieten geloof ik die vorige keer geboycod hebben.

  En een monument voor de schoenengooier is klaar: een schoen in de geboortestad van Saddam.

  Erdogan was lachten vanmorgen. Een reportage uit Zwitserland 1 of andere top: Die voorzitter “We gaan eten mensen!” na Erdogan’s herinnering aan het 6e gebod “Gij zult niet doden”. Toen Perez begong over hoeveel last Israël wel niet van de raketten had gehad van Hamas. Einde discussie dus…abrupt. Kwaad vloog Erdogan naar huis.


  ⚠️ Meld

 50. @ Ghehe, ik ga ook niet naar de link kijken. Maar vergeet niet dat de ene helft van de mensen tegen deze regering ze overdreven Christelijkheid verwijt.

  Nou reken maar dat overdreven Christenen idd hard lachen om

  controle over het weer willen hebben enzo.

  Ok, misschien krijg je die groep niet heel snel hard aan het lachen, maar hiermee wel. Lastig om de vele broodje aap-verhalen te schiften van de echte. Die van vorige week vrijdag ook over die Demmers. Heb ik overal gelinkt. Heb van 2 journalisten bericht terug, dat ze niet verder kwamen. Helaas, ook voor hun want ze hadden er wel belang bij.

  Maar wel sensationeel natuurlijk die (complot) Theoriën. Voor geïnteresseerden beveel ik De Telegraf aan. Daar hoeft het ook niet altijd waar te zijn wat er staat, als het maar (sensationeel) klinkt.

  —–

  Ondertussen was mijn collega vanmorgen gewoon getuige van een klepperende ooievaar met de kop in de nek en de snavel op paringsdrang. Hij (weet veel van de natuur) zegt dat ze willen paren en dat de lente er dan toch goed aan kan komen 😀 ’t zijn net mensen 😉 Hoewel, als de meeste kerels deze comedy uithalen worden ze vierkant uitgelachten door onze (te?) nuchtere dames 8)


  ⚠️ Meld

 51. Laat ze mar lachen dan Dick, als men een geldige reden kan aanvoeren waarom die dingen wel in de lucht worden achtergelaten, dan mogen ze het zeggen….

  😉


  ⚠️ Meld

 52. Op verzoek van Dick (we blijven niet ‘slepen’ hoor):

  geschreven door Larry, op 30 januari 2009 om 00:00

  Of waren de goden kosmonauten?


  geschreven door dick, op 30 januari 2009 om 09:13

  Best interessant die levensvraagstukken. “Pappa, komen wij van de apen?”, “Wat denk je zelf jongen?”, “Ja”, “Dat kan, maar dan is er uiteindelijk wel wat veel mooiers uitgekomen”. “Want een god kun je ook niet zien”. “Klopt, in een god kun je wel of niet geloven”. “Dat apenverhaal zou kunnen”. “Zou kunnen idd, vreemd dat je nu nog van originele apen en van mensen kunt genieten”. “Ik weet het ook niet, doeeiiiii”. “Niemand WEET het, doeiiii en uh geniet er niet minder om”.


  ⚠️ Meld

 53. @ Admin bedankt, ik ging mee in een interessante discussie en betrapte er mezelf op dat we zwaar off-topic bezig waren. Shame. Dus leek het logischer de discussie op het Algemeen Log door te zetten. Ook om de Admin voor te zijn, die ongetwijfeld (en terecht) zou mailen dat er off-topic was gepost 😉


  ⚠️ Meld

 54. 😀 verslepen gaat lastig als er al gepost is. Kopiëren is weer zo overdreven. Moet ff weg tjooo

  Vakbond, vast wel wat voor mij: “de nieuwe Jaap van der Scheur”…roeptoeter maar raak met extra graties INHOUD 😛


  ⚠️ Meld

 55. Dode bij ongeval centrum
  Een man is om het leven gekomen bij een ongeval op het kruispunt Groot Wezenland – Van Karnebeekstraat.

  Het gaat vermoedelijk om een fietser die even na elf uur ten val kwam en terecht kwam onder een passerende graafmachine. De straat, vlakbij het Weezenlandenziekenhuis, werd voor alle verkeer afgezet. Ambulancepersoneel kon de man niet meer redden. Meer informatie volgt.


  ⚠️ Meld

 56. Opnieuw bonnenregen in Zwolle

  De politie in Zwolle heeft donderdag voor de tweede opeenvolgende dag een grootscheepse verkeerscontrole uitgevoerd.

  Bij diverse controles in de stad werden er 98 bekeuringen uitgeschreven. De bekeuringen waren onder meer voor te snel rijden, het niet hebben van fietsverlichting en door rood rijden. Woensdag hield de politie in Zwolle ook al een verkeerscontrole waarbij 104 boetes werden uitgedeeld.

  RTV Oost


  ⚠️ Meld

 57. De Dikvoormekaarsjooooo: Vanaf 27/2 weer op tv. Met meneer en mevrouw De Bok en een org.Corry v.G 😀
  Van Duin nu weer met de eerder genoemde super-carnavalshit “De balletjes van de Koningin”!


  ⚠️ Meld

 58. markt
  De markt vanochtend:
  Het kleine bloemenkraampje tov de McDonalds was versierd omdat de marktkoopman 50 jaar op de markt staat.
  Een viskraam was gedekt met een zwart kleed, waarop een rouwkrans, rouwkaart en een foto lagen omdat de visboer is overleden.


  ⚠️ Meld

 59. @ Carola, geen dank. Idd, geloof niet dat er wat tussen “niets doen” en Professioneel interviewer bij de landelijke media zit. Hoewel er via AT-5 wél veel mensen doorbreken.


  ⚠️ Meld

 60. Was weer een onderhoudende “doorgedraaide leugen”. Men voorspelt massaal dat Bea morgen, op haar verjaardag gaat melden wanneer ze afstand van de troon doet. Wanneer Apeldoorn haar nieuwe Waterloo wordt.


  ⚠️ Meld

 61. Vlak voor de aftrap van de wedstrijd van FC Zwolle op bezoek bij SC Cambuur-Leeuwarden heeft scheidsrechter Jack van Hulten het duel afgelast.

  De spelers van beide elftallen stonden al op het grasveld in Leeuwarden, toch vond de leidsman het onverantwoord om de wedstrijd door te laten gaan. Het duel wordt dinsdagavond om 20 uur ingehaald. FC Zwolle had vrijdag beslag kunnen leggen op de vierde periode.

  RTV Oost


  ⚠️ Meld

 62. NUON verkopers opzouten.
  Ik begin die NUON verkopers een beetje zat te worden. Net stond er ook weer één voor mijn deur. Om de 4-5 maand komt er weer zo’n jong gastje zijn verhaal doen. Hoe komen we van die praktijken af? Nee, is nee dacht ik. Sorry mensen, ik moest het even kwijt.


  ⚠️ Meld

 63. @Danny:

  Ik heb een hele simpele methode, zodat ze gauw weer oprotten. Gewoon zeggen dat je bij Essent of een andere maatschappij werkt dan zijn ze zo weg..


  ⚠️ Meld

 64. Nog maar één paus?

  ‘Franse paus in het gevang’
  In allerlei boeken, tijdschriften en op internet leeft het idee dat Benedictus XVI de een-na-laatste paus zal zijn. Zomaar een voorbeeld: op Niburu.nl besprak men op 15 april het boek De Laatste Zegels als volgt:
  ‘Alle profeten zijn het er in dit boek over eens dat er een scheuring in de katholieke Kerk zal komen. Wanneer? Profeten noemen de opvolging van de paus. Volgens profeet Malachias zullen 111 pausen komen, paus Johannes Paulus II is de 109e paus. Deze scheuring zal door de vrijmetselaars (de Illumnati) gerealiseerd worden. Bij de komende pausverkiezingen van 18 april 2005 beweren de profeten dat een paus gekozen zal worden, die niet als zodanig herkend zal worden.

  Dit zal een jonge paus zijn van Franse afkomst, de zovaak genoemde Glorende Olijf. Echter, omwille van de wens van de vrijmetselaars om de macht in het Vaticaan te verkrijgen, zullen zij deze gekozen paus (de Franse Paus) gevangen zetten, en een eigen antipaus naar voren schuiven. De profeten willen ons mededelen dat, wanneer er na 18 april 2005 het Habemus Papam wordt geroepen en men de paus zal tonen, dit de antipaus zal zijn!!! Spoedig zal naar voren komen dat men de boel gemanipuleerd heeft… maar dan zal het te laat zijn voor ons.’

  😮 😉 😮


  ⚠️ Meld

 65. Twente en Heerenveen: Opmars van het Oosten en Noorden.

  De GEZELLIGste club van Nederland verslaat 010 (2x) en 020 (2x) in een seizoen. 😀 😀 😀


  ⚠️ Meld

 66. He Gezellig. Proost he, Gefeliciteerd met Ho*renveen! Vind je het erg als ik het met een flesje doe? Vorige week het kampioenschap al opgegeven. Nu maakt het niet meer uit of je 2e of 5e wordt. 2 Belgen achter elkaar rood. minimaal 3 spelers die miskoop lijken. Sno, Oleguer, Cvitanich, Leo(?); Anita is het ook niet helemaal. San Marco heeft nog een lange weg te gaan om topcoach te worden. Die 2 vrienden kunnen heel goed ja-knikkers zijn. Bovendien doet Pipo nixxx anders als lachen. Doe mij zijn breurtie maar, die van 10x hooghouden tegen Feyenoord. Alle vertrouwen in Blind overigens; Blind-vertrouwen (da’s meer vertrouwen als in zijn alcoholvrij rijden). Volgens mij doet zijn zoontje het heel aardig. Maar hij zal de schijn tegen hebben. Dacht ook dat de achterhoede redelijk stond: Van der Wiel, Wielaert, Vermaelen, Schilder. Vertongen is natuurlijk geschorst….

  Heb het vandaag niet gezien, wel gevolgd natuurlijk als teletekst-supporter 8).

  Zo lang mogelijk overleven in Europa en een ticket voor volgend jaar afdwingen in de na-competitie. Wel gaaf dat Oost en Noord goed scoort nu. In de beker ook… Als AZ op hun platte Lowie-snuit gaat, kan Twente nog (theoretisch) kampioen worden. Ajax moet zich maar oriënteren op waar ze goed in zijn: jonge technische en gretige spelers door laten stromen. Beetje van eigen bodem ook zoals Schilder en Blind, Van der Wiel. Suarez zal wel gaan, dus is er geld voor een topspits; moet ook denk ik. Maar goed het is nog maar NET januari.


  ⚠️ Meld

 67. @Dick
  Inmiddels heb al al vele gele schuimers achter de kiezen. Het dak gaat er af hier. Achtendertig goals tegen maar toch nog vierde, met een derde plek in het vizier !

  Maffe competitie dit jaar ! Een flesje ? Grolsch ? Ik ben hier aan de HJ ! AJAX en Feyenoord zijn als jaren aan het klootviolen met hun inkopen. Ze zijn niet zo goed meer in- en verkoop.

  Van Basten is ook niet goed bij zijn paasei. Miralem moet je als linksbuiten gebruiken, dan is hij niet te houden. 020 zal nu wel weer 10 miljoen voor Pranjic gaan lappen. Tusentijds hebben Riemer & Annie zijn opvolger waarschijnlijk alweer op de korrel. Het woord financiele crisis is hun dan ook onbekend, de kassa zal binnenkort wel weer rinkelen.


  ⚠️ Meld

 68. Grolsch zeker en meer dan 1. Zeker over de hele dag 😀

  PSV mag je erbij opsommen.

  Kassa en een nieuw stadion en Pranjic weg… Maar dat investeren in nieuwe stadions lijkt niet nodig om een WK te organiseren. Die foute FIFA-voorzitter wil dat die organisatie door 1 land gebeurd. Het zal allemaal wel….een mooie februari maand gewenst en op naar de Lente….tjooooooooooo  ⚠️ Meld

 69. Afl.: Gek door de gemeente.
  In november 2008 kwamen we met de uitzending Gijzeling in Almelo?, over een ondernemer die door de gemeente tot wanhoop was gedreven. Honderden reacties kwamen binnen, met de mededeling: Almelo is geen uitzondering, in heel Nederland zijn er uit de hand gelopen conflicten tussen burgers en gemeente. Zembla over wanhopige ondernemers en machtsmisbruik in het gemeentehuis.

  Ned.2 21:45 Zembla  ⚠️ Meld

 70. Muziek in de Tent

  Beste Muziek in de tent-liefhebber,

  Volgende week zondag is het weer zover. Vanaf 14.00 tot 16.00 uur is er weer muziek in de tent! We laten het even afhangen van het weer, maar vooralsnog gaan we ervanuit dat we deze keer weer gewoon in de muziektent blijven. Het was vorige maand zo vreselijk koud, dat we op het laatste moment besloten toch te moeten uitwijken naar Wijkcentrum De Enk. Ernstige vrieskou is niet goed voor de instrumenten en uiteraard ook niet voor de handen van muzikanten. N.B. Heeft u de foto’s al bekeken op onze website???

  Op zondag 8 februari 2009 ontvangen wij Smiling Sarah.
  Hieronder een anekdote, “geplukt” van hun eigen website: http://www.smilingsarah.nl.

  Een gewone dinsdagavond, ergens in een muziekschool te Zwolle. Pieter loopt met zijn gitaar om zijn nek de studioruimte uit waar hij zojuist geoefend heeft met zijn band. Toos komt op datzelfde moment eennaastgelegen studio uitgestuiterd, na een pittige zangles. Beide lopen elkaar op de gang letterlijk tegen het lijf, staren een moment lang naar de onbekende en mompelen elkaar dan een enigszins verward en onhoorbaar ??Sorry?? toe. Wanneer Pieter vraagt wat Toos komt doen antwoordt zij bij wijze van grap dat ze auditie komt doen voor zijn band, waarop hij quasi verward reageert dat er geen audities plaatsvinden. Na discutabel acteerwerk van Toos?? zijde waarop ze hem probeert te overtuigen van de uitnodiging voor de auditie, vraagt Pieter haar of ze goed kan zingen. Hij geeft aan een zangeres te zoeken voor zijn akoestisch repetoire, wat op dat moment voornamelijk bestaat uit werk van Sarah Bettens. Dat ze zingt bevestigt Toos, maar of het daadwerkelijk goed klinkt, daar zal hij proefondervindelijk achtermoeten komen. Na het uitwisselen van visitekaartjes, trekt Pieter de stoute schoenen aan en neemt zonder echt te weten welk vlees hij in de kuip heeft contact op met deze onbekende dame die Toos heet en naar eigen zeggen zingt. Tijdens die eerste afspraak, blijkt het zowel muzikaal als interpersoonlijk dusdanig te klikken, dat beide besluiten samen verder te gaan als akoestisch duo. Smiling Sarah is geboren.

  Smiling Sarah is een akoestisch duo. Het duo speelt naast alternatieve popcovers (van rustige luisterballads tot up-tempo rock grooves), ook jazzy songs. Kleurrijk gitaarspel en een donkere, warme stem vormen samen een boeiend geheel.  ⚠️ Meld

 71. Stond omcirkeld Larry, bedankt voor de herinnering. Dit is ook een interessante zaak:

  Ik kwam hiermee, je ziet dat het aangepast (afgezwakt is) Belastingbetalen of listige trucs?
  Fennie Stavast schreef op 01-02-2009 10:37
  @ Dick 31-1-09 19.07
  “de koningin zet haar geld weg in belastingparadijzen”.
  Voor zover ik de informatie goed begrepen heb, hoeft dat niet. Voor haar is Nederland een belastingparadijs. Zij heeft in Nederland vrijstelling van inkomenbelasting (maar dat zou ook broek-zak, vest-zak zijn), maar ook van vermogensbelasting.
  Het parlement en de media hebben veel werk gemaakt van het totaal aan inkomsten (via veel verschillende ministeries) van de koningin, maar over de belastingvrijtelling heb ik niks gelezen of gehoord.

  di©k schreef op 01-02-2009 16:28
  @ Fennie, daar had ik nog niet eens aan gedacht! Idd, soms wil je dingen gewoon niet weten… Zouden ze het opzettelijk uit de media houden? Maar de media zelf dan? Zijn die opzettelijk gek?  ⚠️ Meld

 72. Dat Benedictus een levend fossiel is wisten we allemaal al wel. Nu lijkt het er ook nog eens op
  dat hij hele enge mensen wel aardig blijkt te vinden.

  Welk normaal denkende katholiek kan deze man nog
  langer als zijn leider tolereren ?

  (Ter verduidelijking: Ik behoor tot geen enkele geloofgenootschap)
  ——————————————————–
  Paus benoemt ultraconservatieve bisschop in Linz
  Paus Benedictus XVI heeft de ultraconservatieve pastoor Gerhard Maria Wagner (54) benoemd tot hulpbisschop in het Oostenrijkse Linz. Dat heeft de religieuze site RKNieuws.net gemeld.

  Volgens een plaatselijke krant kwam de naam van de nieuw benoemde bisschop niet eens voor op het lijstje, voorgesteld door bisschop Ludwig Schwarz van Linz.

  Pastoor Wagner veroorzaakte de jongste jaren met zijn uitspraken heel wat polemiek. Na de orkaan Katrina in 2005 stelde Wagner onder meer dat ziekenhuizen waar abortus werd toegepast wellicht niet toevallig verwoest werden. (belga/edp)

  Ook Italiaanse bisschop ontkent bestaan gaskamers
  Na de Britse Richard Williamson stelt ook een Italiaanse bisschop het bestaan van gaskamers tijdens Wereldoorlog II in vraag. “Ik weet dat de gaskamers gebruikt werden om mensen te desinfecteren”, zei don Floriano Abrahamovicz, leider van de broederschap in het Italiaanse noordoosten. Dat bericht de krant Corriere della Sera. “Of daar ook mensen in gedood werden, weet ik niet.”

  Controverse
  Ondanks de aanhoudende controverse over de intrekking van de excommunicatie van vier tradionalistische bisschoppen, onder hen ook Holocaust-ontkenner Williamson, zijn er volgens Italiaanse persberichten tekenen van ontspanning tussen het Vaticaan en het Israëlische opperrabbinaat. Dat laatste heeft de beslissing van Benedictus scherp bekritiseerd. (belga/adb)


  ⚠️ Meld

 73. Superduurzame LED ontwikkeld
  AMSTERDAM – Onderzoekers aan de universiteit van Cambridge hebben een LED-lampje ontwikkeld die maar liefst 60 jaar meegaat en kost slechts iets meer dan twee euro om te produceren. Ook is het lampje meer dan twaalf keer efficiënter met het gebruik van energie.
  De ontwikkelaars stellen tevens dat als deze nieuwe LED de standaard wordt voor lampen in Groot-Brittannië, de CO2-uitstoot met 40 miljoen ton verminderd kan worden. Ook zou het percentage energie dat in het land gebruikt wordt voor verlichting van 20 naar 5 procent kunnen doen slinken.

  Het nieuwe lampje is al klaar voor productie en de Britse elektronicafabrikant RFMD is de eerste die de LED commercieel zal exploiteren.


  ⚠️ Meld

 74. Oh, da’s wel mooi. Net op VK-Opinie een mooie discussie bij deze cartoongeloven in…

  Bij zowel deze post als bij die discussie past dit wel:

  Nu hoef je nooit je jas meer aan te trekken
  en te hopen dat je licht het doet.
  laat buiten de stormwind nu maar razen in het donker
  want binnen is het warm en licht en goed

  hand in hand naar buiten kijkend waar de regen valt
  ik zie het vuur van hoop en twijfel in je ogen
  en ik ken je diepste angst

  Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij
  Maar ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij

  En als je ’s morgens opstaat ben ik bij je
  en misschien heb ik al thee gezet

  En als de zon schijnt buiten gaan we lopen door de duinen
  en als het regent gaan we t’rug in bed

  Uren langzaam wakker worden, zwevend door de tijd
  Ik zie het licht door de gordijnen
  en ik weet, t’verleden geeft geen zekerheid

  Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij
  Maar ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij
  ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij

  Ik doe de lichten uit en de kamer wordt nu donker,
  een straatlantaarn buiten geeft wat licht,

  En de dingen in de kamer worden vrienden die gaan slapen,
  de stoelen staan te wachten op ’t ontbijt

  En morgen wordt ik wakker met de geur van brood en honing.
  De glans van gouden zonlicht in je haar

  En de dingen in de kamer, ik zeg ze welterusten
  vanavond gaan we slapen en morgen zien we wel

  Maar de dingen in de kamer zouden levenloze dingen zijn, zonder jou

  En je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij
  Maar ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij
  ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij
  En je kunt niets zeker weten want alles gaat voorbij
  Maar ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij
  ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij  ⚠️ Meld

 75. zwolle
  Cambuur tegen zwolle weer afgelast……
  komt bij Cambuur wel heel goed uit. hun hele voorhoede is geblesseerd.
  de scheidsrechter die het veld heeft gekeurd komt “heel toevallig” uit Leeuwarden………..


  ⚠️ Meld

Reageer