SWOL 1894 presteert op hoogste niveau bij NK synchroonzwemmen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

SWOL 1894 presteert op hoogste niveau bij NK synchroonzwemmen

Zwolle – Afgelopen weekend was het Nederlands kampioenschap synchroonzwemmen voor Senioren en Masters in Hoofddorp. Op de zaterdag werden de technische uitvoeringen gezwommen, waarbij verplichte elementen beoordeeld werden.

Op zondag, de finale dag, werden de vrije uitvoeringen gezwommen. Er deden 15 verenigingen mee in Hoofddorp. SWOL 1894 is met senioren, masters en trainers afgereisd en hadden een geweldig succesvol weekend. Met hoge scores en met meerdere gouden medailles kwamen de zwemmers terug naar Zwolle.

De senioren van SWOL 1894, Helene Heersema, Bionda Moor, Jolinde van Zwolle zwommen in een wisselende samenstelling mooie duetten waarbij een goed punten resultaat gerealiseerd werd. Er werd met enthousiasme en trots gezwommen.
De Masters waren actief met solo’s en een duet in de eigen leeftijdscategorie. Hierbij werd Saskia Gehrels Nederlands kampioen in de leeftijdscategorie 25-29 jaar met 2 hele mooie solo’s. In de leeftijdscategorie 30-39 jaar zwommen Saskia en Natasja van Schuppen (met reserve Joselien van Schuppen) 2 duetten en ook zij behaalden het hoogste punten totaal en werden dus ook Nederlands kampioen.
Astrid Smit zwom in de categorie 50-59 jaar ook 2 solo’s met het hoogste punten totaal en werd dus ook Nederlands kampioen. SWOL 1894 is trots op alle deelnemers en de kersverse Nederlands kampioenen.

Artikel delen: