Viertal schopt en slaat horecamedewerker

Zwolle – In de nacht van zondag 25 op maandag 26 januari zijn bij een café aan het Betlehemkerkplein drie mannen aangehouden voor mishandeling en openlijke geweldpleging.

Zij waren eerder die nacht, samen met een vierde man, naar buiten gezet vanwege hun gedrag. Eenmaal buiten ontstond er een conflict met een 30-jarige medewerker van het horecabedrijf. Deze heeft aangifte gedaan. Naar zijn verklaring werd hij geschopt en geslagen door het viertal, dat daarna wegliep. Een van de mannen, een 21-jarige Zwollenaar, werd even later aangehouden voor openlijke geweldpleging. Hij had ook met fietsen gegooid. Twee anderen uit het groepje, beiden 20 jaar en afkomstig uit Zwolle, konden enkele uren later worden aangehouden. De mannen werden overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Viertal schopt en slaat horecamedewerker”

  1. @dick
    De Hetebrij is gevestigd op de Nieuwe Markt.
    Dit adres stond niet in het artikel.
    Het is maar waar je het over hebt, je hoeft niet altijd commetaar te geven, vooral niet als je er de ballen verstand van hebt.

  2. Betlehemkerk ken ik als geen ander. De Hetebrij (goed om de naam weer eens te noemen 8)) ligt aan een parkeerplaats die eigenlijk plein moet worden. Sally ligt dan idd aan dat andere plein. Aan het Betlehemkerkplein.

    Maar wat een agressie in je post ikke?
    Ik vraag alleen wat…
    Praat je zo ook dagelijks met mensen?

    als je er de ballen verstand van hebt

    Gelukkig hebben we (de veelbesproken) vrijheid van meningsuiting, maar je begrijpt toch zelf ook wel dat wanneer je andere woorden had gebruikt je ook een ander antwoord kreeg?

  3. @ Ikke: Zoals je kunt zien antwoord ik op je nogal botte mededeling die je begon met @dick. Vervolgens kan ik met de beste wil van de wereld je daaropvolgende post van 16:59 niet begrijpen.

    Die post van 16:06 noem ik idd een antwoord omdat jij me wat vroeg. Stel je DRIE vragen. Vreemd dat je enkel de laatste eruit pikt, die over de toon van jouw post ging. Schijnbaar weet je die 3e ookal niet te beantwoorden. Tja :'(

Reacties zijn gesloten.