SWZ trakteert trouwe huurders op theatershow

Zwolle – Woningstichting SWZ nodigt huurders, die 40 jaar in dezelfde woning wonen, uit voor theatershow ‘In de steigers’ van theatergroep Die Goeie Ouwe Radio. De voorstelling is op donderdag 29 januari in theater Odeon in Zwolle. De ontvangst is vanaf 14.30 uur. Om 14.45 uur zal Eddy Veenstra, directeur van SWZ, de jubilarissen te woord staan en om 15.00 uur begint de show. SWZ is van mening dat deze trouwe huurders extra in de bloemetjes gezet moeten worden.

‘In de steigers’ is een wervelende muzikale theatershow in de vorm van een nagespeelde rechtstreekse radio-uitzending uit de jaren van de wederopbouw: de jaren ’50. Er zijn onder andere sketches geschreven door het succesvolle ‘Toen was geluk heel gewoon-duo’ Cox en Pleijsier; een heus Paul Vlaanderen-hoorspel; radiospelletjes en vele gastvocalisten begeleid door een swingend live radio-orkest. Na de voorstelling is er een open buffet.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. 40 jaar in een woning…. is best lang!
    Zijn mensen op leeftijd dus is toch leuk zo’n traktatie.

    En denk er ook even aan dat deze mensen zuinig zijn op hun huisje hoor!! dus voor SWZ weinig onderhoud dan alleen het planmatige..


    ⚠️ Meld

Reageer