IJsselhallen Zwolle klaar voor Indoor Motorcross

Zwolle – Maandagavond is de Indoor Motorcross baan in de IJsselhallen Zwolle officieel goedgekeurd door de MON en getest door Nederlands Kampioen MX2 Bart Conen. Binnen één dag werd een hal van 5.500 m2 omgetoverd tot een pittig indoor circuit van ongeveer 430 meter. Met behulp van 2.000 m3 zand en klei zijn er diverse springbulten en waves in het parcours gemaakt, waarop aankomend weekend de Supercross en Supermoto wedstrijden gehouden  worden. De Indoor Motorcross, met een voor Nederland ongekend sterk deelnemersveld, wordt gehouden tijdens het Motorcycle-Event 2009. 

Het circuit is maandagavond onder meer getest door Jarno Oldenijens, organisator van de Indoor Motorcross, en Bart Conen, Nederlands Kampioen MX2. Bart Conen: “Het is een technisch circuit wat voor zowel toppers als hobby rijders leuk is om te rijden.” Organisator Jarno Oldenijens licht toe: “Het circuit is technisch zwaar, waardoor toprijders er op zondag 1 februari genoeg uitdaging in kunnen vinden. Tijdens de (inter-) nationale wedstrijden zal het circuit dan ook voor de nodige spanning zorgen. Maar ook voor de hobbyrijders tijdens de open bekerwedstrijden op zaterdag 31 januari biedt het circuit genoeg kansen!” Dat er toppers meerijden bij de Indoor Motorcross is geen geheim meer! Met een wereldkampioen, vijf Nederlands kampioenen en deelnemers uit 8 landen, biedt de Indoor Motorcross een voor Nederland ongeëvenaard deelnemersveld.

Meer informatie, waaronder het volledige programma en de deelnemerslijsten zijn te vinden op www.indoormotorcross.nl.

Motorcycle-Event

De Indoor Motorcross vindt plaats tijdens het Motorcycle-Event. Op het Motorcycle-Event kan iedere motorliefhebber zijn hart ophalen met het enorme aanbod van motoren en motorproducten! Dealers komen met de nieuwste modellen motoren, gebruikte motoren, grote primeurs en scherpe beursaanbiedingen. Kom kijken naar de modeshow waar de nieuwste motorkleding wordt getoond of geniet van de muziek van de live band. In de activiteitenhal vinden de gehele dag diverse demonstraties en workshops plaats.

Kijk voor meer informatie op www.motorcycle-event.nl.

Openingstijden

Vrijdag 30 januari 2009  18.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag 31 januari 2009              10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 1 februari 2009 10.00 uur tot 18.00 uur

 

Toegangskaarten

Wil je korting op toegangskaarten voor de Indoor Motorcross? Bestel je kaarten dan online via www.indoormotorcross.nl. Hiermee heb je toegang tot de Indoor Motorcross én het Motorcycle-Event. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa.

Artikel delen:

Reageer