Deltion Jeugdvoetbaltoernooi voor G-jeugd

Zwolle – Zaterdag 31 januari organiseren WRZV en De Boog samen met het Deltion college en de KNVB het zaalvoetbaltoernooi voor jeugdspelers met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Wie de teams wil toejuichen of wil kennismaken met sporten voor gehandicapten is van harte welkom in de WRZVhallen, Buitengasthuisstraat in Zwolle.

In vier poules strijden achttien teams om de beker. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 10.00 uur en elke wedstrijd duurt 10 minuten. Deelnemende teams zijn ondermeer FC MEO, Swolse Kids, de Wingerd en de Twijn V.S.O. Studenten van het Deltion College zorgen in de rust voor spelletjes en sportieve activiteiten. De prijsuitreiking is om 15.00 uur.

WRZV, De Boog
Het zaalvoetbal voor gehandicapten binnen WRZV-de Boog is voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten van ongeveer 7 tot 60 jaar, die niet kunnen deelnemen aan de reguliere voetbalcompetities. De competitiewedstrijden worden gespeeld op uitsluitend op B en C-niveau.

De training is elke donderdag van 18.30 tot 19.30 in de WRZV-hallen. De wedstrijden zijn doorgaans op zaterdagmorgen. Meer weten, ga naar: www.wrzvdeboog.nl.

Artikel delen:

Reageer