Presentatie resultaten Inspiratie Dagen Bagijneweide

Zwolle – Tijdens de Inspiratie Dagen 29 november en 13 december 2008 hebben buurtbewoners en andere geïnteresseerden hun dromen, gedachtes, wensen en ideeën over de toekomst van de Bagijneweide kenbaar gemaakt. De inbreng van de deelnemers is samengevat in het boekje `Het Bagijneweide licht´ en is overgenomen in een concept nota van uitgangspunten.

Op 31 januari aanstaande worden de resultaten van de Inspiratie Dagen en de concept nota van uitgangspunten gepresenteerd in aanwezigheid van wethouder Gerard van Dooremolen. De presentatie vindt plaats in de kantine van ArtEZ, Rhijnvis Feithlaan 50 van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Om er zeker van te zijn dat de inbreng van de bewoners en geïnteresseerden goed verwoord is in de samenvatting en verwerkt in de conceptnota van uitgangspunten, worden deze zaterdag eerst met hen gedeeld. Na deze presentatie en nadat de deelnemers hierop hebben kunnen reageren, wordt de nota van uitgangspunten ter besluitvorming voorgelegd aan het gemeentebestuur.

De definitieve versie is na besluitvorming na te lezen op de website: www.bagijneweidezwolle.nl. Hier zijn ook korte sfeerimpressies en foto´s van beide Inspiratie Dagen te bekijken.

Artikel delen:

Reageer