VV Berkum en Rouwenhorst verlengen contract

Zwolle – Arnoud Rouwenhorst, de trainer van Berkum 3, en VV Berkum zijn een contractverlenging van één jaar overeengekomen. Van beide kanten bevalt de samenwerking uitstekend en hebben we geconcludeerd dat we in elk geval nog een jaar met elkaar verder willen.

Arnoud heeft dit jaar voor het eerst de selectie van het derde onder zijn hoede en ziet nog veel uitdagingen voor zichzelf, de spelersgroep en voor VV Berkum. Het derde speelt dit jaar voor het eerst in de reserve tweede klasse. Na een moeizame start, staan de spelers van Rouwenhorst op de 9e plaats. De kansen op handhaving zijn zeker aanwezig: een mooie doelstelling voor de tweede helft van het seizoen!

Met de verlenging van het contract heeft de jonge spelersgroep in een vroeg stadium duidelijkheid over volgend seizoen. Daarnaast heeft VV Berkum in januari van het lopende seizoen duidelijkheid en continuïteit gecreëerd voor volgend seizoen bij de prestatieve senioren elftallen.

VV Berkum en Arnoud zijn dan ook blij dat deze contractverlenging tot stand is gekomen.

Artikel delen:
Reacties 34
 1. ik hoorde dat ze pascal diender ook gehaald hadden, die zal wel niet voor een appel en een ei komen.
  er werdt toch altijd gezegd bij berkum dat er niet betaald werdt.
  maar ja tijden veranderen.


  ⚠️ Meld

 2. Zoek maar eens op zijn naam Boyd, oud nieuws. Maar men is er daar wel erg tevreden mee. WHC-ers vinden het jammer.

  Als je met de selectie overwintert moet dat ook betaald worden, volgens mij zit dat wel goed bij Berkum. Jij denkt van niet?
  En die extra man die de talenten gaat klaarstomen?


  ⚠️ Meld

 3. Boyd,
  anders lees je eerst even goed. Gaat hier gewoon over een trainer van het derde elftal en niet over een speler voor de eerste selectie. Dus ik weet niet waar jouw reactie opslaat en over het wel of niet betalen.

  Berkum is goed op weg om een stabiele hoofdklasser te worden met veel eigen jeugd (8 spelers op dit moment) en met Eddy Zwijnenberg voor het talententeam en een ambitieuze trainer voor het derde elftal.


  ⚠️ Meld

 4. Dan heb ik ook nog nieuws van échte toppers:

  Zaterdag jl. hebben trainers Dennis Riksman (B1) en Freek Goeree (C1) bijgetekend voor het aankomende seizoen.
  Dennis blijft de B1-selectie trainen. Freek zal de A1-selectie gaan trainen als opvolger van Jerry Wessel. Wij hebben het volste vertrouwen in Dennis en Freek en zijn ervan overtuigd dat zij dan wederom aansprekende resultaten en goede vooruitgang zullen boeken met de aan hun toevertrouwde spelers en team.

  René Schuit blijft bij SVI-C1 waar hij nog goed kampioen kan worden.  ⚠️ Meld

 5. @ Boyd: Joppuh was en is de man van Edon. Moet ik er nou verdorie nog bijzetten dat het over WVF handelt 😮
  Omdat de trainert van Berkum-3 hier al een topic heeft, vond ik het nodig aanstormend WVF-talent te noemen. Trouwen dat hele Berkum-3 hebben wij een paar jaar geleden regelmatig verslagen met WVF-3….zonder trainerT.


  ⚠️ Meld

 6. een stabiele hoofdklasser, berkummer??????? haha, wat een fantasie. laat ze eerst maar eens wat presteren, want tot nu toe is het behoorlijk matig!!


  ⚠️ Meld

 7. destijds heb ik idd nog een aardig balletje met de westemeijertjes getrapt. zeker nog met hun neef blankvoort. een goeie tijd, jammer dat het talent tegenwoordig ver te zoeken is.


  ⚠️ Meld

 8. @ berkummer, op 28 januari 2009 om 18:03
  Toen was er ook geen lijntje voor, ongeveer een jaartje of 10 geleden dolden wij wel altijd al over uitslagen op ons 3mteam lijntje. Waar Joppuh een welkomme gast was. Zoals iedereen overigens welkom was.

  Maar jullie speelden natuurlijk niet tegen ons Berkummer, vandaar de overwinningen vrees ik.

  Kun je wel zegge Pp, maar ik deed een goede 10-15 jaar geleden eens mee met een lager elftal en mocht Jan proberen af te stoppen als voorstopper. Nou, hij suste me de hele wedstrijd in slaap, maarrrrr 1 beweging….als ik niet alert was geweest had hij OOK TOEN de winnende gemaakt. Topper trouwens Jan!


  ⚠️ Meld

 9. Voetbalt niemand meer van De Wissel?
  Dat 7e (geloof ik) is op het moment toch het team waar de meeste comedy vandaan moet komen? met Richard, Jan, Gerben K., Dicky T.(?) etc.

  Zit heer Stegeman daar ook in?


  ⚠️ Meld

 10. Scherp Anja, ik zag het nadat ik gepost had. Maar ik dacht….dat ziet toch niemand :'( Laat maar staan:

  geschreven door Anja, op 28 januari 2009 om 21:49

  @dick
  René Schuit blijft niet bij SVI-C1, maar bij SVI D1.
  Kijk maar eens op http://www.voetbalisleuk.nl

  Jij bent van de TC bij Marco v/d S.?


  ⚠️ Meld

 11. dick, de door jouw bewierrookte heer Schuit( geen familie) was ook al een berkum icoon op jeugdige leeftijd. heb zijn carriere altijd gevolgd, jammer dat hij ontdekte dat er meer in het leven was dan voetballen.


  ⚠️ Meld

 12. dick,van de wissel zijn alleen jan w. en de zoon van de veurzitter nog aktief, de rest zit in het gelijknamige, naar hen vernoemde bejaardenhuis


  ⚠️ Meld

 13. @ joop, keeper Eric of René? Betrouwbare, coachende regisseur van de verdediging. Heerlijk om met hem te voetballen, altijd positief pratend. Misschien gaat hij voor Oefenmeester 2 op. Grote manco is dat hij mannen als Lowie en Maaskant waardeert, maar ook Koning Co. Dat dan weer wel. Mag zijn getuige zijn op de bruiloft die door de fotograaf van de zilverencamera wordt vastgelegd. Moet ik hem nog de groeten doen. Hij heeft (nu helemaal!) geen tijd voor www.
  😉

  dick, de door jouw bewierrookte heer Schuit( geen familie) was ook al een berkum icoon op jeugdige leeftijd. heb zijn carriere altijd gevolgd, jammer dat hij ontdekte dat er meer in het leven was dan voetballen.

  …….Foute vrienden Joop. Je (her)kent het misschien. Maar eerlijk is eerlijk, de genoemde WVF-toptrainer, volgend jaar A1. Voetbalde beter, de enige Berkum connectie is dat ie daar nu woont en vorige week met C1 (nog) van jullie C1 won. In Berkum nogwel 😮


  ⚠️ Meld

Reageer