Deltionners slagen voor Europees Computer Rijbewijs

Zwolle – Een oud-student en een medewerker van het Deltion College, hebben als eerste in Noord-Nederland het ECDL Advanced diploma, Europees Computer Rijbewijs voor gevorderden behaald. Op 5 februari a.s. vindt de feestelijke diploma-uitreiking plaats in het ICT Lyceum van het Deltion College.

Het ECDL diploma is een internationaal erkend diploma voor computervaardigheden. De Advanced opleiding is bedoeld voor iedereen die de basis computervaardigheden beheerst en een stap verder wil. Voor veel vakgebieden is het namelijk noodzakelijk om meer dan alleen de basis-computervaardigheden te bezitten. Vooral helpdeskmedewerkers, administratief- en commercieel medewerkers en secretaresses kunnen met dit diploma een enorme kwaliteit- en efficiencyslag maken.

De opleiding bestaat uit vier praktijkexamens in computervaardigheden op gevorderd niveau. Deelnemers kunnen examen doen in: tekstverwerking, spreadsheets, databases en presentaties. Tijdens de diploma-uitreiking wordt een uitgebreide toelichting gegeven op de inhoud en het belang van een ECDL en ECDL Advanced diploma.

Artikel delen:

Reageer