Onderzoek bij Studenten Overleg Orgaan Zwolle

Zwolle – Maandagavond heeft dhr. Konings de voorzittershamer van het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) neergelegd. Door een gebrek aan voltallig bestuur vormen na de algemene ledenvergadering vormen Dhr. Van Thijs en Dhr. Kaats een bevoegd college.  Dhr Van Thijs zal de functie van voorzitter op zich nemen.

Het afgetreden bestuur, met verder daarin dhr. Poelarends en dhr. Bos, hebben genoodzaakt moeten kiezen voor de constructie van een bevoegd college. Dit college zal onderzoek doen naar de huidige vorm van het SOOZ en haar voortgang. De algemene ledenvergadering heeft verdere bestuurstaken ook toegewezen aan het bevoegd college. Daarnaast zal de zoektocht naar een voltallig bestuur doorgaan.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ik mis de naam van dhr. Konings bij het afgetreden bestuur.

  In ieder geval jammer dat het zo is gelopen, hopen dat er gauw in ieder geval 1 (het liefst 2) bestuurders kunnen worden toegevoegd zodat het SOOZ weer kan doen waar ze goed in zijn!

  In ieder geval succes!


  ⚠️ Meld

 2. Ach misschien moet je ook de positieve kant inzien.
  Aan de ene kant kan het zijn dat er geen capabele mensen in Zwolle rondlopen (al kan ik me dat niet voorstellen). Aan de andere kant kan het ook zijn dat Zwolse studenten (op dit moment) geen behoefte hebben aan een organisatie als SOOZ; bijvoorbeeld omdat zij vinden dat de voorzieningen in Zwolle goed geregeld zijn.
  Trouwes….. welke verantwoordelijkheid nemen de leden zelf hierin? Het lijkt me met name in hun belang dat er continuiteit is. Dus SOOZ bestuur, ga naar de martk, koop een flinke voorraad rode pepers en ga vervolgens bij je leden langs…. Stop ze allemaal een peper in hun reet, want dat hebben ze wel verdiend vind ik. Laat de leden eens werken!


  ⚠️ Meld

 3. Dat de vraag er niet naar is kan ik me niet voorstellen. We gaan nu inderdaad zo snel mogelijk zoeken naar meer bestuursleden, hier zullen de leden zeker actief bij betrokken worden.


  ⚠️ Meld

Reageer