Thérèse en Jonnie Boer openen kookstudio PriMa

Zwolle – Woensdagmiddag hebben Thérèse en Jonnie Boer kookstudio PriMa van het schippersinternaat Prinses Margriet aan de Klooienberglaan in Zwolle geopend. De kookstudio is een initiatief van Diana Kamphausen, één van de stafmedewerkers van het Schippersinternaat waar 93 kinderen wonen omdat hun ouders schippers of kermisexploitanten zijn.

Ruim 30 kinderen gaan wekelijks gebruik maken van de studio om zodoende eerste klas koks af te leveren die kunnen koken en in eigen behoefte kunnen voorzien, maar misschien heeft Jonnie Boer wel een aanstormend talent ontdekt dat over een paar jaar in één van zijn beroemde keukens kan werken. Deze middag hadden de jonge koks allerlei hapjes gemaakt voor de genodigden en die smaakten uitstekend.

Artikel delen:
Reacties 43

 1. Wat boeien de kleren of het uiterlijk?
  Het was hartstikke gesellig en we vonden het hartstikke leuk dat ze het deden voor de kinderen!

  Johhny en therese BEDANKT!


  ⚠️ Meld

 2. geschreven door Pp, op 29 januari 2009 om 08:54

  als ik jonnie boer een intervieuw hoor afleggen vind ik dat niet echt een visitekaartje voor de stad zwolle.

  Alsof jouw schrijfsels een visitekaartje zijn voor de stad Zwolle… :'( 😀  ⚠️ Meld

 3. geschreven door Pp, op 29 januari 2009 om 08:54

  als ik jonnie boer een intervieuw hoor afleggen vind ik dat niet echt een visitekaartje voor de stad zwolle.

  Misschien beetje jaloers dat het echtpaar Boer het ietsjes beter gedaan hebben als jou Pp? Het lijkt mij ook niet leuk om je dagen te slijten op een weblog en geen deel meer uitmaakt van de samenleving.Ga wat nuttigs doen dan alleen als een oude zuurpruim te schoppen tegen alles en nog wat.In het algemeen weet men in Nederland wel wie en wat de fam Boer is,en weinig tot niemand wakker ligt van ene Pp uit Zwolle.  ⚠️ Meld

 4. geschreven door Pp, op 29 januari 2009 om 13:54

  rutger = larry

  😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀


  ⚠️ Meld

 5. Dat Therese”s kleding niet bij ieder in de smaak valt het zij zo. Over smaak valt niet te twisten!
  Ze ziet er in ieder geval verzorgd uit,
  kun je niet zeggen van mensen die maanden zonder knoop aan hun jas lopen b,v


  ⚠️ Meld

 6. Tja, over smaak valt niet te twisten met een paar michelinsterren op zak. Ik vind het ook wel leuk zo met de carnaval voor de deur!
  Ik hoop voor de kinderen op een vervolg! Misschien volgend jaar thema piraat?


  ⚠️ Meld

 7. @Kaatje

  Je zou er ook een positieve wending aan kunnen geven, want die negatieve reacties zijn ingegeven door jaloezie van mensen die niet out-of-the-box kunnen denken en vast zijn blijven steken in de jaren waarin de spruitjeslucht overheerste.
  Mensen die louter de smaak van zuurpruimen en azijn kennen.

  Thér?se toont durf door te kiezen voor een smaakvolle en stijlvolle kledingkeuze en presentatie. Dat Jonnie daarbij kiest voor een meer alledaags uiterlijk en zich ook zo uit in woord en gebaar is alleen maar te prijzen.
  Deze schijnbare tegenstelling toont niet alleen dat die twee complementair, oftewel aanvullend aan elkaar zijn, maar ook dat zij beiden origineel en authentiek zijn.
  Door zich gewoon voor te doen zoals hij is oogt hij soms misschien als een ‘lompe’ Boer, maar hij is w?l een ‘Echte’ Boer die alle waardering en respect verdient voor al het moois en aanzien dat hij de stad Zwolle gegeven heeft.

  Mochten zij ooit weer een verzoek voor subsidie indienen om iets dergelijks als het Spinhuis te realiseren, dan zou ìk daar blindelings mee instemmen.
  Wat zij daar hebben neergezet is met zoveel Liefde en passie gedaan, dat het gewoon een genot is om naar te kijken voor een ieder die de stad Zwolle een warm hart toedraagt.
  En ik durf er klakkeloos van uit te gaan dat een volgende project ook weer een verbetering voor onze stad zal zijn.

  En voor de azijnzeikers: Nee, ik ben geen klant bij de Boertjes en verwacht ook niet dat ik dat ooit zal worden. 😛 😉


  ⚠️ Meld

 8. zo
  man o man o man

  wat een gezanik zeg hiero.
  is het nou zo moeilijk te brijpen dat johhny en therese niet voor jullie kwamen maar voor de SCHIPPERSKINDEREN.

  als jullie het allemaal zo goed weten moeten jullie het de volgende keer zelf organiseren en ook het lef hebben deze mensen te vragen, en als ze er dan zijn dan moet je dan eerlijk tegen therese zeggen wat je van dr vind, en niet achter een schuilnaampje hier een beetje over iemand rare dingen lopen zeggen.

  ze deden het voor de kinderen, gratis en voor niets, ze waren hartstikke blij, en zij zeurden tenminste niet.

  Het was egt gesellig, een geslaagde dag, johhny en therese waren gewoon hunzelf, en dat maakte ze zo leuk.

  Dus wie nu nog commentaar heeft op 1 van deze 2 spontane mensen, die moetn mij maar even mailen, dan geef ik jullie het telefoon nummer van therese, dan kun je een afspraak maken om eens even uit te leggen wat je van haar kleren vind.

  zo dat moest even gezegt worden.


  ⚠️ Meld

Reageer