Open dag Hogeschool Windesheim

Zwolle – Windesheim opent op vrijdag 6 februari zijn deuren. Iedereen die wil weten wat Windesheim te bieden heeft aan opleidingen op hbo-niveau is welkom. De voorlichting over alle bacheloropleidingen vindt ’s middags plaats tussen 13.00 en 17.00 uur. ’s Avonds kunnen bezoekers tussen 19.00 en 21.00 uur informatie krijgen over deeltijdopleidingen, cursussen, post-hbo-opleidingen en masteropleidingen.

Tijdens de open dag valt er op Windesheim van alles te ontdekken. Havisten, vwo’ers en mbo’ers kunnen op deze dag sfeer proeven, opleidingen bezoeken, voorlichtingsrondes bijwonen en vragen stellen. Op de informatiemarkt in de C-kantine is informatie verkrijgbaar over huisvesting, studentenverenigingen en studiefinanciering. Ook kunnen belangstellenden informatie inwinnen over het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige hbo+ variant met een intensief, interdisciplinair en internationaal onderwijsprogramma.

Het Honours College richt zich op studenten met ambitie, die in een interculturele omgeving willen studeren en een internationale carrière ambiëren. Daarnaast kunnen belangstellenden zich op de scholingsmarkt aanmelden voor een rondleiding door de hogeschool. Programmaoverzichten van de opleidingen zijn te vinden op www.windesheim.nl/opendagen.

Parkeren

Parkeren op de Campus is tijdens de open dag een probleem. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er ’s middags gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.

Open avond

’s Avonds is er een voorlichtingsbijeenkomst van een aantal deeltijd, post-hbo en masteropleidingen en cursussen. Om 19.00 uur start een korte introductie in het Atrium (hoofdingang – gebouw C) op de Campus. Aansluitend kunnen bezoekers op de informatiemarkt een indruk krijgen van het opleidingenaanbod. Ook zijn er medewerkers van het Studieloopbaancentrum aanwezig voor het geven van een studiekeuzeadvies. Om 19.30 uur en om 20.30 uur starten de voorlichtingsrondes van de diverse opleidingen. Hierin krijgen bezoekers uitgebreide informatie over vorm en inhoud van de opleiding of cursus waar ze belangstelling voor hebben. Ook kunnen ze kennismaken met de studie- of opleidingscoördinator. Vanaf maandag 2 februari zijn de deelnemende opleidingen te vinden op de website: www.windesheim.nl/openavond

Artikel delen:

Reageer