Tientallen caravans verwoest bij brand in Zwolle

Zwolle – Donderdagmiddag, rond 17.00 uur, heeft er een grote brand in een loods gewoed bij een caravanstalling aan de Kanaalweg in Zwolle. Van de 90 gestalde caravans zijn de meeste in vlammen opgegaan. Daarbij vielen geen gewonden.

Tijdens het blussen van de brand waren harde explosies te horen. Vanuit de wijde omgeving waren grote donkere rookpluimen te zien.  Het overslaan van brand naar nabijgelegen loodsen kon voorkomen worden. Er volgt een onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Kilroy. Het vuur had inmiddels al dusdanig om zich heen gegrepen, dat naar schatting negentig caravans in de achterste zwaar beschadigd of verwoest waren. De brandweer wist wel te voorkomen, dat de brand naar de nabijgelegen stallingsloodsen vol caravan oversloeg.
  Naar verluidt waren er in totaal zo’n 250 caravans in de gebouwen aanwezig


  ⚠️ Meld

 2. Mensen die toch al wat rustiger aan wilden doen, door bijv. de kridietcrisis kunnen mooi de dagwaarde een jaartje vastzetten. Waarschijnlijk zijn de caravans tegen die tijd ook wel in prijs gedaald. Dan pak je je winst.


  ⚠️ Meld

 3. Yes! Inderdaad een stuk minder caravans! 🙂

  Wat ik niet snap is dat mensen met de caravan op vakantie gaan en toch zo nodig sneller dan 80 km/uur moeten rijden! Je gaat op vakantie! Doe lekker rustig aan!


  ⚠️ Meld

 4. In Frankrijk mag je 130 met de caravan he. Gekkenwerk, ik weet het. Maar 80 is erg traag, een beetje auto kan een normale caravan met 100 prima trekken.


  ⚠️ Meld

 5. Super-eens met je post Plantje van 14:13. Schijnt dat enorm veel chauffeurs ook niet eens achteruit kunnen rijden met zo’n sleurhut. Zullen wel van die haantjes zijn die tegen moeders zeggen dat ze dat natuurlijk wel kunnen…..


  ⚠️ Meld

Reageer