Man pleegt suicide bij Van Karnebeekstraat

Zwolle – Een man is vrijdagmorgen rond 11.00 uur om het leven gekomen bij een suicide bij het kruispunt Groot Wezenland – Van Karnebeekstraat. 

De onbekende man gooide zichzelf voor een passerende graafmachine. De straat, vlakbij ziekenhuis De Weezenlanden, werd voor alle verkeer afgezet. Ambulancepersoneel kon de man niet meer redden. De politie doet geen mededelingen over de identiteit van de man.

Artikel delen:
Reacties 56
 1. Er heeft ooit eens iemand zelfmoord gepleegd door met zijn auto frontaal tegen de vrachtauto van mijn vader aan te rijden, en daar heeft mijn pa heel lang mee rond gelopen. Het slachtoffer, zijn/haar nabestaanden, de chauffeur van de graafmachine, getuigen, hulpdiensten…er zijn hier alleen maar verliezers, treurig.! :'(


  ⚠️ Meld

 2. Ik heb het ook gezien.. 🙁
  zat in de bus, op weg naar school
  chauffeur zat te vloeken dus ik nieuwschierig, en toen zag ik het..
  vreselijk:(


  ⚠️ Meld

 3. Ik hoorde het vanmiddag op school, erg tragisch. Ik wist alleen toen nog niet dat het om zelfmoord ging..maar vond het al een vreemd verhaal. Enkele mensen hebben het dus zien gebeuren. Schijnt dat de graafmachine over zijn hoofd heen is gereden, dus dan mocht hulp inderdaad niet baten.. :'( Hij zal er vast niet voor niets voor gekozen hebben, maar toch. Ook een vreemde en egoïstische manier van zelfdoding..
  Wel raar, ik rijd daar elke dag langs.


  ⚠️ Meld

 4. Daar gaan we weer… Pas toch op bij dit soort zaken met zo direct en hard te oordelen. Mensen kunnen in een dermate psychische nood verkeren dat zij niet over oorzaak en gevolgen kunnen nadenken.
  Dus wees aub dus voorzichtig daarover te oordelen!

  Blijft dat het voor de nabestaanden omstanders en direct betrokkenen verschrikkelijk is wat ze is overkomen


  ⚠️ Meld

 5. geschreven door Sam, op 30 januari 2009 om 19:12

  @Edwin….
  Dus dan hebben minder mensen er last van….?
  pff…jij begrijpt er ook niks van!

  Ik denk dat Edwin het prima begrijpt! Dat je beschikt over je eigen leven vind ik ok… Maar dat je ook zomaar kunt kiezen voor de manier waarop je er een einde aan maakt…en ook dan niet stilstaat bij de gevolgen voor andere mensen.

  Dat je zelf een dermate k*tleven hebt dat je het niet meer de moeite waard vindt om verder te leven hoeft toch niet in te houden dat je anderen aan een trauma helpt?


  ⚠️ Meld

 6. Jongens jongens, even een ding voorop gesteld; ik vind het 10 maal vervelender voor de zelfmoordenaar dan voor de chauffeur. Als je zo ver heen bent dat je notabene midden in de stad zelfmoord pleegt, dan heb je echt een heel evrvelend leven gehad. Uiteraard is het voor de chauffeur verschrikkelijk, niets te nadele daarvan, maar het staat in schril contrast met de gemoedstoestand van de pleger. Men lijkt wel te denken dat iemand in zo’n verwrongen staat parktische en morele afwegingen gaat maken, terwijl hij al besluit zijn eigen leven te beëindigen.

  Je kunt als buitenstaander erg moeilijk indenken hoe het is om zo ver heen te zijn, oordelen vind ik dan ook niet op zn plaats….

  Wat mij betreft voor iedereen sterkte gewenst die er nadelige gevolgen door ervaart.


  ⚠️ Meld

 7. Hmmm…misschien iets te pittig gereageerd. Inderdaad als buitenstaander kan ik me niet indenken hoe het is om zo ver heen te zijn. Niemand kan dat…

  Maar ik denk toch wel, dat je mag stellen dat het een feit is, dat minder mensen er geestelijk last van zouden hebben als deze persoon zich op een andere manier van het leven had beroofd.

  Over last hebben in de zin van later op je werk zijn of zo wil ik het helemaal niet hebben. Dat staat natuurlijk in geen verhouding tot jezelf van het leven beroven.

  Ik denk eigenlijk dat Edwin dat ook bedoelde met “er last van hebben”


  ⚠️ Meld

 8. Ik denk dat wanneer je nog in staat bent om te relativeren om anderen niet tot last te zijn je niet zo ver bent om het daadwerkelijk te doen. Het lijkt mij op eht mement supreme een vlaag van verstandsverbijstering waarin rede geen plaats meer heeft. Je beeindigd tegen alle natuurlijke wetten in je eigen leven! In hoeveree ben je op dat moment dan nog in staat het gevolg van jouw actie voor een ander te bepalen? Daar ben je op dat moment al lang niet meer mee bezig.
  Je kan (denk ik!!!) nog zo voornemen om ergens eenzaam je polsen door te snijden, maar als je ergens loopt en “de knop omgaat” doe je het…


  ⚠️ Meld

 9. Volgens mij is dit een impuls. al dan niet versterkt door een pilletje, slokje of snuifje. Het doet de discussie wel weer oplaaien in hoeverre mensen recht hebben op een humane zelfgekozen dood, want dit is te erg voor woorden. Voor iederéén die er bij betrokken is.


  ⚠️ Meld

 10. Ik zeg niet dat het niet tragisch is maar ik vind de keuze niet echt relax, dat andere mensen er een dik trauma van moeten overhouden, want het lijkt me niet echt een prettig gezicht zo;n hoofd wat onder een graafmachine terecht is gekomen. En ja als je zelf dood wilt en daar voor kiest, maar vergal het leven van een ander niet met een trauma. Want dat gedeelte vind ik gewoon egoïstisch. En dan mogen mensen mijn mening wel egoïstisch vinden, maar als mensen een zelfdoding mee zouden maken , dan houden ze er echt wel iets aan over. Denk dat ze dan ook wel van mening veranderen. Maar ja het is wel erg dat het voor sommige mensen de enige uitweg nog is.


  ⚠️ Meld

 11. voor de chauffeur
  Gisteren liep ik langs de gracht en zag ik een man met een oranje hesje gehaast en gestrest bellen. Een auto stond stil aan de kant. Zelf had ik nog niet door wat er aan de hand was. Ik liep verder en zag allemaal mensen bij het stoplicht naar ‘de plek’ kijken. Daarom keek ik achterom. Kippenvel kwam over me en een tragisch gevoel hing in de lucht. Ik zag de benen van de gestorven man achter de bulldozer.
  Meteen keek ik naar de zitplaats in de bulldozer, maar zag de chauffeur niet. Wat kon ik meer doen dan een schietgebed voor hem bidden?

  Gisteren heb ik er steeds aan gedacht. Opeens besefte ik me dat de man in het oranje hesje de chauffeur was. Ik had er een gezicht bij en mijn medeleven ging nog meer naar hem uit.

  Vanmorgen werd ik vrij vroeg wakker en dacht aan de chauffeur.

  Via deze weg wil ik hem heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijd. Ik hoop en bid dat er veel mensen om je heen staan om tot steun te zijn.

  Groet,
  Judith


  ⚠️ Meld

 12. Je beeindigd tegen alle natuurlijke wetten in je eigen leven!

  Tja John… daar kun je ook over twisten (laten we dat niet te lang doen). Ik denk dat wanneer een persoon een bepaalde geestelijke toestand heeft het niet meer te zien zitten dat dat ook in de persoon en dus in de natuur van die persoon zit. Maar goed… dat soort dingen is een vak apart.

  Wellicht moet ik mijn mening enigszins toelichten. Een kennis van mijn familie heeft zelfmoord van dichtbij meegemaakt. Bij zijn vrouw werd dezelfde ziekte vastgesteld als die bij iemand anders in haar familie voorkwam. Een ziekte waarbij je gedurende jaaaaaren zeer langzaam aftakelt. Al vrij snel kun je nauwelijks iets meer, maar het duurt jaaaaaren voordat het afgelopen is. Het andere familielid kreeg dagelijks bezoek van haar man. Al jaren lang ging hij toegewijd bij haar op bezoek. Ook de kennis van onze familie zorgde goed voor zijn vrouw.
  Deze vrouw heeft uit pure compassie voor haar man haar leven beëindigd. Hij heeft het er moeilijk mee gehad, maar uiteindelijk zijn leven weer op kunnen pakken. Zij heeft dat bovendien weloverwogen gedaan. Ik heb daar altijd bijzonder veel respect voor gehad en daar ook mijn mening aan over gehouden dat mensen zeker mogen beschikken over hun eigen leven. Echter daarbij moet men er wel altijd rekening mee houden dat hulpverleners goed opletten of iemand in staat is een weloverwogen beslissing te maken.

  Het is heel erg als je zo ver heen bent dat je in een impuls een einde aan je leven maakt. Maar mijn god! Die chauffeur heeft wel iemand dood gereden! Ondanks dat de man zelf van het leven af wilde heeft de chauffeur het uiteindelijk “moeten doen”. Dat wil je toch niet iemand op zijn geweten gooien?


  ⚠️ Meld

 13. Ik weet niet of deze meneer nog leefde toen de ambulance arriveerde, maar ik zou het erg moeilijk vinden als medicus een poging te moeten doen om iemand in leven te houden die zelf niet meer wil(-de) leven en (naar ik aanneem) alleen nog het perspectief heeft ernstig gehandicapt voort te leven.


  ⚠️ Meld

 14. geschreven door Plantje, op 30 januari 2009 om 19:24

  geschreven door Sam, op 30 januari 2009 om 19:12

  @Edwin….
  Dus dan hebben minder mensen er last van….?
  pff…jij begrijpt er ook niks van!

  Ik denk dat Edwin het prima begrijpt! Dat je beschikt over je eigen leven vind ik ok… Maar dat je ook zomaar kunt kiezen voor de manier waarop je er een einde aan maakt…en ook dan niet stilstaat bij de gevolgen voor andere mensen.

  Dat je zelf een dermate k*tleven hebt dat je het niet meer de moeite waard vindt om verder te leven hoeft toch niet in te houden dat je anderen aan een trauma helpt?

  —————————————————————
  Mensen houden er een trauma aan over,met name de nabestaanden met een reactie als deze.
  Je moest je schamen en hou alsjeblieft in het vervolg je mond dicht over zaken waar je ook helemaal niets van snapt.


  ⚠️ Meld

 15. Gedicht van Jasper vd Hoeven

  Het leven is zoals een blaadje,

  Vroeg ontkiemt het aan de boom.

  Liefde en aandacht,

  Zodat het groeid.

  Toch zal het zelf voor groei moeten zorgen,

  Evenals de zon en de regen.

  Uiteindelijk zal het blaadje van de boom verdwijnen,

  Om welke reden dan ook.

  Het mooist is het als het vanzelf valt,

  Bruin als de kleur van de herfst.

  Toch kan het geplukt worden,

  Welke kleur als het heeft.

  Ook kan het zelf vallen,

  Groen als het zelf mocht zijn.  ⚠️ Meld

 16. Je moest je schamen en hou alsjeblieft in het vervolg je mond dicht over zaken waar je ook helemaal niets van snapt.

  Hoezo niet snappen ga je me nu vertellen dat mensen er niks aan overhouden? En de nabestaanden een trauma houden als reacties als die van mij? ,en de omstanders en chauffeur dan die met een andermans probleem worden opgezadeld ? Dat vind ik nog erger. De nabestaanden krijgen nog vaak een afscheidsbrief. De chauffeur kreeg geen briefje van morgen springt er iemand voor je wagen.


  ⚠️ Meld

 17. Edwin, je kunt je ook afvragen met welke problemen de ‘zelfmoordenaar’ al dan niet door anderen is opgezadeld, dat hij zover is gekomen om er een eind aan te maken… Dat vind ik nog het allerergst….de man die dood is, lijkt is het grootste slachtoffer.


  ⚠️ Meld

 18. Je moest je schamen en hou alsjeblieft in het vervolg je mond dicht over zaken waar je ook helemaal niets van snapt.

  @Zomaar: misschien moet je mijn andere reacties ook eens lezen…


  ⚠️ Meld

 19. Die man die zich er voor heeft gegooid zou al wel een tijdje met het idee van zelfdoding in zijn hoofd hebben rond gelopen.
  Want de plek waar het gebeurt is nou eenmaal niet echt de beste voor een suïcidale actie maar toen hij die graafmachine zag aankomen leek hem het misschien het beste moment voor zijn daad.
  Maar zonder over de verdere gevolgen na te denken is hij best op een nare manier heen gegaan en voor hem als persoon waarschijnlijk een hele opluchting.
  Dat neemt niet weg dat het met name voor de chauffeur en de omstanders ook geen prettig aanzicht geweest moest zijn.


  ⚠️ Meld

 20. ———————-
  Edwin, je kunt je ook afvragen met welke problemen de ‘zelfmoordenaar’ al dan niet door anderen is opgezadeld, dat hij zover is gekomen om er een eind aan te maken… Dat vind ik nog het allerergst….de man die dood is, lijkt is het grootste slachtoffer.
  ———————

  De man die die dood is,is van zijn probleem af,anderen een probleem erbij.
  Een reactie die ik niet begrijp Ghehe


  ⚠️ Meld

 21. Best lastig, wat weergeeft dat we allemaal met vragen achter blijven indien er zoiets voorkomt. Een brief die verduidelijking zou moeten bieden brengt vaak alsnog veel vragen met zich mee. En de nasleep is voor veel partijen een wond die langzaam heelt, maar opzeker een litteken achterlaat. Kijk alleen al naar de reacties hierboven. We zullen meestal nooit een duidelijk/bevredigend antwoord krijgen aangezien we de persoon in kwestie er niet meer over kunnen spreken of tegen kunnen houden. Of wellicht spreken we ze later wel, het is maar net wat je gelooft.
  Ik denk dat we allemaal een beetje op onze mensen moeten letten meer kunnen we niet doen. Sommige mensen met een suicidewens geven vooraf signalen af die beste vrienden op kunnen merken en sommige uiteraard ook niet. Het blijft een ingreep van iemand waar we ineens mee moeten leren leven hoe zwaar dit ook is…
  De chauffeur was slechts een optie op dat moment voor die persoon. Zoals al eerder genoemd plan je niet je suicide om de shovel op te wachten. Op dat moment moest het voor de persoon in kwestie gebeuren denk ik. Kan best dat hij hiervoor al verschillende opties heeft laten gaan, maar goed dat zijn weer de vragen waarmee we achterblijven, maar misschien helpt deze gedachte om de chauffeur zich het niet persoonlijk doet aanrekenen al blijft het feit dat er een verbintenis is met deze suicide.


  ⚠️ Meld

 22. De man die die dood is,is van zijn probleem af,anderen een probleem erbij.
  Een reactie die ik niet begrijp Ghehe

  De man die zelfmoord pleegde heeft problemen gekend waardoor hij zijn hele leven weggooide. Kennelijk waren zijn problemen groter dan zijn leven hem lief was, dan verlies je dus gewoon je leven. Voor de chauffeur is het erg vervelend, maar ik ga er vanuit dat dit voorval hem niet tot waanzin drijft. De chauffeur verliest een paar flinke nachtrusten, de zelfmoordenaar verliest zijn leven…..lijkt me helder dat hij het meest getroffen is….


  ⚠️ Meld

 23. Je3 kan je duidelijk niet in leven,erg vervelend voor de chaufeur???
  Er springt iemand onder je voertuig en dat noem jij vervelend ?
  En een paar nachtrusten verliezen,pfff die man heeft wat op zn netvlies te zien gekregen wat hij zn leven niet gaat vergeten,en vergeet de omstanders niet.Geen fraai gezicht.

  Zoals ik al eerder poste,ik heb ook zoiets van dichtbij mee gemaakt en vergeet nooit dat nare geluid van iemand die te pletter valt van 10 hoog en ben nog steeds heel kwaad waarom ze dat voor mijn ogen moest doen.


  ⚠️ Meld

 24. Rudeboy, ik kan me wel degelijk inleven. Ik vraag me juist af of sommigen hier zich in kunnen leven in de zelfmoordenaar……daar lijkt het aan te ontbreken. Voorbeeld je hebt iets naars meegemaakt toen een vrouw voor je ogen sprong, wellicht heeft de zelfmoordenaar tal van nare dingen meegemaakt waardoor hij zo ver gaat dat hij zelfmoord pleegt.

  Men noemt zelfmoord wel eens laf, maar als je een probleem hebt denk je dan aan zelfmoord? Ga er maar eens aanstaan, om het werkelijke besluit te nemen moet je goed kapot zijn. Als je zodanig kapot bent dat je een tegennatuurlijk besluit als zelfmoord neemt, dan denk je niet meer aan anderen, dan is je redenatie volledig kapotgebeukt door de problemen. Daar kan je kwaad op worden, maar wordt dan kwaad op de situatie, de persoon in kwestie is niet meer toerekingsvatbaar.

  Over het woord vervelend; vervelend is een vrij neutraal woord, hoe moet ik het anders noemen? Afschuwelijk of iets anders in de overtreffende trap? Vervelend kan variëren in waarde, met dit woord bagatelliseer ik dus helemaal niets, mocht dat wel zo zijn, dan is dat niet op die manier bedoeld.

  De impact kan ik me wel degelijk voorstellen, ik durf hierin echter wel te relativeren. Ik wil niet per definitie het gevoel van de chauffeur relativeren, maar relativeer de verdeling wel, wanneer de zelfmoordpleger dingen wordt verweten…..


  ⚠️ Meld

 25. @ghehe

  Ik vraag me juist af of sommigen hier zich in kunnen leven in de zelfmoordenaar……

  Natuurlijk is er aan zelfmoord heel wat vooraf gegaan, maar het blijft een laffe daad om zo uit het leven te stappen. Je laat je nabestaanden zitten met vele vragen, verdriet, en boosheid. Ooit wel eens een dierbaar familielid zien bungelen? Zo’n beeld raak je nooit meer kwijt! En dan kan je wel zeggen, het slachtoffer is de zelfmoordenaar, nee, de nabestaanden zijn de nieuwe slachtoffers. De zelfmoord gebeurd in een vlaag, in een emotie, men wil eruit! Maar degenen die nablijven hebben die keus niet. Die zijn voor een leven lang veroordeeld tot een beeld welke, ook al is het onbedoeld, door de zelfmoordenaar aan hun wordt opgedrongen. Zij hadden die keus niet. Zo’n chauffeur die op een mooie zonnige vrijdagmorgen zijn werk doet. De moeder met haar kindje op weg naar de markt voor haar groente, de schooljeugd lachend op hun fietsen, allemaal getuigen die op dat moment geen keus hadden. Het wordt ze gewoon op het netvlies geprint! Die getuigen, dat zijn de slachtoffers van iemand die laf was. Iemand die er geen gat meer in zag, iemand die geen hulp gezocht heeft of er met hulp niet meer uitkwam. De zelfmoordenaar kwam er genadig vanaf door gelijk te overlijden…


  ⚠️ Meld

 26. Sil, een laffe daad om uit het leven te stappen? ik vind het nogal wat om een waardeoordeel te geven over iemand, die zichzelf van het leven beroofd.
  Voor mij betekent ‘laf’ iets als; de feiten/gevoelens negeren om de gewenste interpretatie te waarborgen.
  Ik ben benieuwd naar de feiten; ik zou mensen die deze daad veroordelen graag een weekje op willen zadelen met de gevoelens van een zelfmoordenaar. Puur om te kijken hoe zij de wereld zullen ervaren.
  Puur om te kijken of zij in staat zijn nobele gedachten mee te laten wegen binnen hun besluitvorming.

  Ik zie mensen vanuit hun luie stoel een oordeel vellen over mensen die hun eigen leven beëindigen. Waarom? volgens mij omdat men het moeilijk vind om mee te leven en het gemakkelijker vind om boos te worden op een aangewezen schuldige. Dat is in mijn ogen een ontkenning en dientengevolge ‘laf’, zoals ik dit woord interpreteer.


  ⚠️ Meld

 27. @ghehe, wat ik dus begrijp is dat jij het zelfs ‘moedig’ vindt om zo’n laffe daad uit te voeren. Bij moedig denk ik juist aan hulp zoeken, proberen uit je problemen komen inplaats van de eenvoudigste weg te kiezen.

  Even over die luie stoel: ik gun het niemand, ook jou niet, maar ga eens een tijdje zitten op de stoel van de ‘nieuwe’ slachtoffers. Mensen die ongevraagd een zelfmoordenaar onder de wielen krijgen, of die ongevraagd iemand langs het raam horen flitsen met een ijzingwekkend gegil, of praat eens met één van die treinmachinisten die hun beroep niet meer kunnen uitvoeren omdat ze het psychisch niet meer aan kunnen. Vanuit je luie stoel is daar makkelijk overheen te stappen net zoals over de rest van mijn berichtje hier boven en waarin jij alleen het woord ‘laf’ ziet en de rest negeert. Misschien omdat jij niets met ‘nieuwe’ slachtoffers kan?


  ⚠️ Meld

 28. Sil, ik heb het helemaal niet over moedig gehad, ik zeg alleen dat het maken van zo’n keuze niet iets is waarmee je over eennachtijs gaat.
  Hulp zoeken lijkt allemaal wel goed, maar wie zegt dat dat hier niet is gebeurt? Wie zegt dat hulp zoeken helpt? Je geeft aan dat je zelfmoord de eenvoudigste weg vindt, ik denk dat zelfmoord echt een allerlaatste strohalm is. Het lijkt me verre van eenvoudig alles op te geven.

  Nieuwe slachtoffers die je noemt, ook voor hen is het erg om zoiets mee te maken, dat snap ik heel goed. Dat geef ik steeds ook wel aan, maar omdat ik hierin geen veroordeling van de ‘dader’ meeneem, wordt er kennelijk gedacht dat ik de situatie van de chauffeur bagatelliseer.
  Waarom moet er altijd in zo’n situatie gewezen worden met een vinger; ‘dat is de schuldige’. ‘hoe de situatie van de zelfdoder was, weten we niet, maar laten we hem toch veroordelen’.
  Ik kan me hier niet echt in vinden, als ik een verhaal lees zoals hierboven, dan vind ik dit erg jammer; voor iedereen, chauffeur, dader, omstanders, nabestaanden. Ik vind het niet nodig om hierin een oordeel te vellen, het is gebeurd en al erg genoeg……laten we toch een keer kappen met dat eeuwige geoordeel en gewijs naar een ander….daar wordt geen mens beter van lijkt me  ⚠️ Meld

 29. wat een eikel
  neem het allemaal maar op voor die *** die er voorgesprongen is.
  die chauffeur zit er mooi mee.
  het grootste slachtoffer is de chauffeur.
  je kan nog zo in de war wezen je weet wel als je dit op z’n manier doet je een ander een trauma bezorgd


  ⚠️ Meld

 30. kan me voorstellen
  Ik kan me goed voorstellen dat veel mensen de chauffeur in dit verhaal willen steunen.
  Het is nu bijna 8 jaar geleden dat mijn vriend buiten zijn schuld een fietser met de auto raakte. De fietser is kort na het ongeluk overleden.
  Nu, 8 jaar na dato, denkt hij er nog steeds aan bij het passeren van dé plek. Oké, de hele scherpe randjes zijn er nu een beetje vanaf, maar het verdwijnt nooit!
  Daarom kan ik me goed vinden in de berichten voor de chauffeur.


  ⚠️ Meld

 31. Met stijgende ergenis zit ik alle reacties hier te lezen. Ik begrijp dat iedereen hier wel een mening over heeft, en dat dit een plek is waar je die mening kunt uiten. Maar ik hoop dat de nabestaanden van de man die tot deze wanhoopsdaad kwam, dit niet lezen. Heb een beetje respect!


  ⚠️ Meld

 32. N.a.v. de reactie van Merije: Ik zeg ook niet dat ik niet aan de nabestaanden denk. Heb er alleen niets over opgeschreven.
  De nabestaanden staan voor een plotseling verlies van een geliefde, gezins- en familielid, vriend en kennis. Niets is moeilijker om iemand te moeten missen die je lief is.


  ⚠️ Meld

 33. geschreven door merije, op 1 februari 2009 om 21:36

  Met stijgende ergenis zit ik alle reacties hier te lezen. Ik begrijp dat iedereen hier wel een mening over heeft, en dat dit een plek is waar je die mening kunt uiten. Maar ik hoop dat de nabestaanden van de man die tot deze wanhoopsdaad kwam, dit niet lezen. Heb een beetje respect!

  Het is denk ik lastig hier iets te zeggen waaruit respect voor zowel zelfmoordenaar als ooggetuigen en chauffeur blijkt…

  Ík hoop namelijk weer dat die arme chauffeur de reacties hier niet leest. Hij kan zich er nog vervelender door gaan voelen…


  ⚠️ Meld

 34. Ik bedoelde ook respect voor iedereen, ook de chauffeur en de mensen die dit gezien hebben. En ik bedoelde ook niet alle reacties (dat schreef ik wel, maar was te kort door de bocht), maar er zijn hier echt mensen die een kant van het verhaal kiezen en de andere kant genadeloos afstraffen met allerlei commentaar. Dat lijkt me voor alle partijen heel vervelend om te lezen.


  ⚠️ Meld

 35. Plantje; ook met jou ben ik het eens. Man, ik merk gewoon dat ik kwaad wordt om sommige reacties; wat mij betreft; een stop op dit forum, er is geen mens bij gebaat. Ben zelf ook in de discussie, maar blijkbaar is er geen begrip te verwachten, jammer maar helaas.
  In een situatie waarin er alleen onvrede blijft bestaan; is een forum voor mij niet meer opbouwend. Voor mij als laatste woord; sterkte voor alle betrokkenen en laten we er met zn allen voor kiezen het te laten voor wat het is; we komen er toch niet uit :'(


  ⚠️ Meld

 36. Normaal gezien ben ik fel tegen het stukslaan van discussies, maar wellicht is het in dit geval beter om dit soort onderwerpen op basis van hypothetische gevallen ter sprake te brengen.

  Discussie hoeft niet per sé op slot (ik zie ook mensen reageren die ik nog niet (vaak) heb gezien hier en dat geeft ook wel iets aan).
  Ik houd me er verder denk ik wel buiten.

  Sterkte voor iedereen die er mee te maken heeft gehad. (En dan gaat het niet enkel over dit geval.)


  ⚠️ Meld

 37. Wie heeft de overleden man gekend ? Wie heeft hem zo goed gekend dat hij/zij enig gevoel heeft waarom hij besloten heeft een eind te maken aan zijn leven ?

  Wie o wie ?

  Niemand ? Stop dan in het belang van alle betrokkenen met het maken van opmerkingen en suggesties die nergens op gebaseerd zijn.

  Geef ze de rust en tijd om dit akelige voorval een plaats te geven !!!  ⚠️ Meld

 38. Dit is een weblog waar we over actualiteiten kunnen discusseren. Ik snap niet dat de deksel er op moet omdat het een gevoelig onderwerp is. Ik denk dat het goed is om via een medium als deze de verschillende opvattingen eens naast elkaar te zetten. Ik heb niet het idee dat er geen respect voor de nabestaanden is.  ⚠️ Meld

Reageer